jim_raynor Reputație: 516 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2020 Dacă îmi pun mintea cu tine, îți pot "livra" vreo 500 de minusuri pe minut.Nu crezi?Mai aștept doar sa ai suficiente postări, măcar sa știu pentru ce pierd 15 minute din viata! 😂Ehh uite cine are scriptul! Stai linistit tu nu esti atat de destept! Probabil te rogi la cineva sa faca asta in locul tau! Ii dai bani sau ii faci o muie?Cred ca nu stiu cum se face?In 15 minute imi fac 3k de puncte reputatie pe plus daca vreau ! Dar nu ma folosesc de astfel de lucruri! Lesinatule calit in ghetourile de la piata progresului 1 Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 9, 2020 eram sigur ca in spatele banarulor de acum 2 ani se afla piersicuta zemoasa cristineltocmai s-a dat de gol :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2020 eram sigur ca in spatele banarulor de acum 2 ani se afla piersicuta zemoasa cristineltocmai s-a dat de gol :laugh2 :laugh2Tot ești prost.. Adică m am banat singur. Ce repede te ai activat când ai auzit de scripturi😂😂😂 2 Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 9, 2020 esti imbecil si un mincinos parsivai si o postare la DG cum ca detii script de minusatsifilisul ti-a mancat si ultimul neuron lingerica :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2020 esti imbecil si un mincinos parsivai si o postare la DG cum ca detii script de minusatsifilisul ti-a mancat si ultimul neuron lingerica :laugh2 :laugh2Da ar trebui banat iar! Dai raport la postare sa fie cat mai multe raporturi sa vada si pisicut Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2020 Da ar trebui banat iar! Dai raport la postare sa fie cat mai multe raporturi sa vada si pisicutÃŽmi vine sa plâng, fraiericilor... Citiți cu atenție : am spus ca as putea avea, nu ca am... O mică - mare diferență 😂😂 1 2 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2020 Îmi vine sa plâng, fraiericilor... Citiți cu atenție : am spus ca as putea avea, nu ca am... O mică - mare diferență Uite ce ai spus tu! Ca astepti mai multe posturi!Nu ca ai putea avea! Nu mai incerca sa te scoti ca ai fost prost si te-ai dat de gol! Dacă îmi pun mintea cu tine, îți pot "livra" vreo 500 de minusuri pe minut.Nu crezi?Mai aștept doar sa ai suficiente postări, măcar sa știu pentru ce pierd 15 minute din viata! Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2020 Uite ce ai spus tu! Ca astepti mai multe posturi!Nu ca ai putea avea! Nu mai incerca sa te scoti ca ai fost prost si te-ai dat de gol! Da mah.. Ce nu înțelegi?Pana faci tu 50k de postări, POATE fac și eu un script.. Dacă vreau, normal. 3 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2020 Da mah.. Ce nu înțelegi?Pana faci tu 50k de postări, POATE fac și eu un script.. Dacă vreau, normal.Faci o muie pentru beneficiul asta!ca de dus capul nubte duce! A si inca ceva la 16k postari ai 75k puncte!Se vede ca iti dai si plusuri nu numai minusuri!Ai o medie de 6+ pe postare! Lesin esti zero ! Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 9, 2020 Faci o muie pentru beneficiul asta!ca de dus capul nubte duce! A si inca ceva la 16k postari ai 75k puncte!Se vede ca iti dai si plusuri nu numai minusuri!Ai o medie de 6+ pe postare! Lesin esti zero !buna observatianebunul si-a dat plusuri in disperare:laugh2 :laugh2 2 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2020 buna observatianebunul si-a dat plusuri in disperare:laugh2 :laugh2Se vede de la o posta asta! Link spre comentariu
Postări Recomandate