nicolle201 Reputație: 48 Postat August 15, 2020 Autor Postat August 15, 2020 Poate că nu sunt in măsură să vb dar fiecare merită second chance..dar atât.. poate first time nu sau aliniat astrele sau a fost pur ghinion..a 2 șansă va clarifica treburile..spor și.. toate cele buneEu sincer cred ca m a confundat . Aseara am avut tot o astfel de întâmplare , dar nu eram una si aceiași persoana . Sper sa mai treaca la mine si sa se convingă ca sunt tocmai opusul a ceea ce a scris !❤
vaporeanul Reputație: 424 Postat August 18, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 18, 2020 Eu sincer cred ca m a confundat . Aseara am avut tot o astfel de întâmplare , dar nu eram una si aceiași persoana . Sper sa mai treaca la mine si sa se convingă ca sunt tocmai opusul a ceea ce a scris !❤Neata Nicolle,Te rog frumos sa imi subliniezi in lista ta de servicii postate pe acest topic unde scrie Oral Nep contra cost, sau extra sau cum doamne iarta-ma vrei! Chiar nu vorbesc din basme si nici nu infloresc cu nimic! Eu doar relatez intamplarile mele personale!Te pup,Vaporeanul P.S. nu caut sa fac rau nimanui, nu am nimic personal cu nimeni pe acest forum! INCA! 1 1
nicolle201 Reputație: 48 Postat August 18, 2020 Autor Postat August 18, 2020 Neata Nicolle,Te rog frumos sa imi subliniezi in lista ta de servicii postate pe acest topic unde scrie Oral Nep contra cost, sau extra sau cum doamne iarta-ma vrei! Chiar nu vorbesc din basme si nici nu infloresc cu nimic! Eu doar relatez intamplarile mele personale!Te pup,Vaporeanul P.S. nu caut sa fac rau nimanui, nu am nimic personal cu nimeni pe acest forum! INCA! Probabil ai dreptate , ca nu scrie. Dar a fost din neatenție
vaporeanul Reputație: 424 Postat August 18, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 18, 2020 Probabil ai dreptate , ca nu scrie. Dar a fost din neatențieBuna Nicolle,"Probabil"? Ori e alba, ori e neagra, ca eu nu inteleg? Lucrezi cu probabilitati? In fine... O zi frumoasa ca tine iti doresc!Te pup,Vaporeanul . 1 1
nicolle201 Reputație: 48 Postat August 18, 2020 Autor Postat August 18, 2020 Buna Nicolle,"Probabil"? Ori e alba, ori e neagra, ca eu nu inteleg? Lucrezi cu probabilitati? In fine... O zi frumoasa ca tine iti doresc!Te pup,Vaporeanul .In fine ... as putea explica faptul cum de nu scrie dar e ok sa o las asa . Zi buna !
bad_habbits1 Reputație: 173 Postat August 18, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 18, 2020 Oare o avea experienta? Pare neinteresanta, din poze.... Si pitica ! Ba nenea mache acum nu fi rau.Probabil din Cogealac sau Tariverde asa s-o vedea, dar ..te-ai gandit inainte de a deschide plicsculetu ca poate .. Fotografiile nu sunt cele mai nereusite, s-o fi emotionat pozarul si io tremurat manuta Din experienta lu' Je sa stii ca in marea lor majoritate piticele te fut de iti sar capacele, o fi din cauza ca sunt mai manevrabile plm, cum am zis eu vorbesc din experienta, nu cu fata asta ci cu altele.Unii dintre noi apreciem o migniona care stie meserie (chiar daca e machedoanca si are 1 m si un pic, curu si nasul ambele mari). Asa ca pana nu o probezi pe viu sa vezi ... cum arata, cum se comporta ce stie sa faca si cum pune in practica ceea ce stie eu zic sa nu mai fii atat de categoric in a da verdicte :) ok ?? :laugh2 ps: te sfatuiesc prieteneste, in cazul in care vrei sa raspunzi la aceasta postare, sa nu fii obraznic.Ca imi ranesti sentimentili :P :bad 2
nicolle201 Reputație: 48 Postat August 18, 2020 Autor Postat August 18, 2020 Ba nenea mache acum nu fi rau.Probabil din Cogealac sau Tariverde asa s-o vedea, dar ..te-ai gandit inainte de a deschide plicsculetu ca poate .. Fotografiile nu sunt cele mai nereusite, s-o fi emotionat pozarul si io tremurat manuta Din experienta lu' Je sa stii ca in marea lor majoritate piticele te fut de iti sar capacele, o fi din cauza ca sunt mai manevrabile plm, cum am zis eu vorbesc din experienta, nu cu fata asta ci cu altele.Unii dintre noi apreciem o migniona care stie meserie (chiar daca e machedoanca si are 1 m si un pic, curu si nasul ambele mari). Asa ca pana nu o probezi pe viu sa vezi ... cum arata, cum se comporta ce stie sa faca si cum pune in practica ceea ce stie eu zic sa nu mai fii atat de categoric in a da verdicte :) ok ?? :laugh2 ps: te sfatuiesc prieteneste, in cazul in care vrei sa raspunzi la aceasta postare, sa nu fii obraznic.Ca imi ranesti sentimentili :P :bad
nicolle201 Reputație: 48 Postat August 21, 2020 Autor Postat August 21, 2020 Buna dragilor, va pup si va astept la mine sa petrecem clipe unice. Pentru cei care vor mai multe detalii si nu le găsiți aici, nu ezitați să mă sunați. Va pup 🥰â¤â¤ 1
nicolle201 Reputație: 48 Postat August 22, 2020 Autor Postat August 22, 2020 Buna ❤️ Disponibilă , cine dorește sa nu ezite sa ma contacteze !❤️ 2
nicolle201 Reputație: 48 Postat August 22, 2020 Autor Postat August 22, 2020 Buna , ma numesc Nicolle , am 19 ani, 1,53 înălțime , 53kg, șatena ,ochii albaștrii .Sunt noua in oras! Sunt o fire sociabilă si cu mult bun simt !Servicii : oral si normal . -100 finalizarea , 200 ora.Oral protejat sau neprotejat in funcție de igiena 50 extra . ;Normal protejat69;Fk (in funcție de igiena ) -50 extra ;Masaj de relaxare doar la ora ;Uro -50 extraTe astept la mine sa petrecem clipe de neuitat , pentru mai multe detalii sau programări puteți sa ma contactați la numărul de telefon afișat sau pe whatsApp. Sunt deschisă de a incerca lucruri noi si sa iti îndeplinesc fanteziile (in limita bunului simt )Pupici ❤️Locație langa hotel Ciresica !❤️Daca mai aveti si alte intrebari despre servicii , astept sa ma sunați si sa va pot oferi detaliile si serviciile dorite . Am vazut ca era o mica “ Neînțelegere “ in legatura cu oralul protejat ,neprotejat , ca nu specificasem ca este extra . De aceea am adăugat acum, ca sa nu mai fie neînțelegeri ! Va pup❤️ 2
nicolle201 Reputație: 48 Postat August 22, 2020 Autor Postat August 22, 2020 Buna , ma numesc Nicolle , am 19 ani, 1,53 înălțime , 53kg, șatena ,ochii albaștrii .Sunt noua in oras! Sunt o fire sociabilă si cu mult bun simt !Servicii : oral si normal . -100 finalizarea , 200 ora.Oral protejat sau neprotejat in funcție de igiena . ;Normal protejat69;Fk (in funcție de igiena ) -50 extra ;Masaj de relaxare doar la ora ;Te astept la mine sa petrecem clipe de neuitat , pentru mai multe detalii sau programări puteți sa ma contactați la numărul de telefon afișat sau pe whatsApp. Sunt deschisă de a incerca lucruri noi si sa iti îndeplinesc fanteziile (in limita bunului simt )Pupici ❤️Locație langa hotel Ciresica !❤️Daca mai aveti si alte intrebari despre servicii , astept sa ma sunați si sa va pot oferi detaliile si serviciile dorite . ! Va pup❤️
nicolle201 Reputație: 48 Postat August 22, 2020 Autor Postat August 22, 2020 ❤️aici, acum, nu ezitați sa ma contactați , clipe de neuitat !❤️ 1
nicolle201 Reputație: 48 Postat August 23, 2020 Autor Postat August 23, 2020 ❤️buna dimineata , dragii mei ❤️ 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum