crissu Reputație: 4142 Postat Iulie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 13, 2015 Kontra...mai sus am precizat despre weekendul trecut ca am facut plaja, de obicei nu ma gasesti decat sambata pana in ora 15(e precizat si in semnatura mea)...PS: pt ylly: nu au avut nici o reactie, multumesc mult! Link spre comentariu
beest2010 Reputație: 40 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2015 Te gasesc azi la 7? Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2015 Te gasesc azi la 7?Nu doresti tu sa dai un telefon sa fi sigur daca raman sau nu dupa program? Link spre comentariu
giani1480 Reputație: 592 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Partajează Postat Iulie 17, 2015 Nu doresti tu sa dai un telefon sa fi sigur daca raman sau nu dupa program?Are saracu abonament vechi fara minute incluse! Link spre comentariu
ylly Reputație: 39 Postat Iulie 21, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 21, 2015 Dupa experienta placuta cu voi doua , de acum cateva zile am uitat sa va multumesc . Pe langa ora extrem de placuta pe care am avut-o cu voi , mi-am dat seama cand am plecat de la voi ca am scapat si de durerea de cap pe care o aveam cand ajunsesem la voi.Acum sper sa nu ma taxati suplimentar si pentru asta cand mai vin pe la voi 1 Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Iulie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 21, 2015 Ma bucur ca ti-a trecut durerea, ca a fost o experienta placuta... te asteptam oricand cu placere! Multi pupici! Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Iulie 22, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 22, 2015 de regula incepe programul la ora 9.00 Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 22, 2015 de regula incepe programul la ora 9.00 Multumesc @victor24ct! Dimineata esti disponibila ? Pentru tine ma trezesc si la 7... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Doar daca ai o decapotabila si apoi o duci intr-un tur al litoralului. Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 22, 2015 Doar daca ai o decapotabila si apoi o duci intr-un tur al litoralului. Mai Aditule de ce esti tu rau cu cei de mai sus...nu vreau sa ma plimb cu decapotabila...nici sa fac turul litoralului...dar sa ma trezesc mai devreme si sa ajung mai devreme la birou...la cerere...din punctul meu de vedere...nu ma deranjeaza!... dimineata...pe racoare...e mai bine! Link spre comentariu
beest2010 Reputație: 40 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 24, 2015 Salut fratilor, Sunt dator cu o recenzie dupa vizita la Crissu.Avand abonament cu " minute incluse" am sunat pana la urma si prin bunavointa doamnei am reusit sa ne vedem chiar dupa programul obisnuit. Nefiind din Cta am ajuns un pic mai greu dar explicatiile date au fost foarte corecte.Ajung, mi se ofera o cafea, buna, si incepem sa ne cunoastem, lucru care mi-a placut pentru c a eram cam nesigur pe mine. Povestim diverse, fata este foarte volubila si chiar iti face placere sa vorbesti cu ea, apoi fac un dus cu apa rece din pacate, o problema temporara, si intra in camera de actiune.Incepem cu un set de limbi, cred ca de success, apoi sunt recompensat cu un oral protejat frumos si cu implicare.Avand in vedere curul misto al proprietarei ma decid sa incerc un doggy dar care nu prea reuseste si apoi o rog sa se mai distreze cu cel mic.....o face frumos pana cand ma eliberez de tensiune.Oricum a fost o experienta haioasa cu o fata simpatica si sensibila.Incerc niste note: Locatie: 8.5Fata : 8.5Oral:9GFE:9.5Normal: N/ACadou 200 5 Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Iulie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2015 .1Avand abonament cu " minute incluse" ...2...apoi fac un dus cu apa rece din pacate, o problema temporara...1 Ce bine ca le-ai folosit!...mi-a facut placere vizita ta...pup si pentru bunavointa ta!2 Sambata se remediase problema...dar...situatia n-a fost prea placuta...nici pentru mine... Te pup si te mai astept! PS: ai tinut cont de pontul meu cu locul de parcare? Link spre comentariu
ylly Reputație: 39 Postat Iulie 25, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 25, 2015 Bine ca s-a rezolvat problema cu apa calda , desi chiar daca te bagi in gheata fetele te incing foarte repede Link spre comentariu
fantezie Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 27, 2015 buna!sa inteleg ca sunteti doua si se poate show??? Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 27, 2015 iese show...dar nu la ce te gandesti tu...treesome da...show lezby nu Link spre comentariu
fantezie Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 27, 2015 vroiam lezby..... Link spre comentariu
disaronno37 Reputație: 377 Postat Iulie 27, 2015 Oras:ceruri Oras:ceruri Partajează Postat Iulie 27, 2015 Un show lesbi o sa ti se para priveghi dupa o tura cu fetele !!Pup la tine fata!! Ne vedem curand. 2 Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 27, 2015 Un show lesbi o sa ti se para priveghi dupa o tura cu fetele !!Pup la tine fata!! Ne vedem curand.pup si eu... PS: Cassy...unde esti sa vezi asta! 1 Link spre comentariu
valentin17879 Reputație: 11 Postat Iulie 28, 2015 Telefon: 0763916917 Oras:constanta Telefon: 0763916917 Oras:constanta Partajează Postat Iulie 28, 2015 Azi fiind an zona iau legatura cu Crissu sunat si cred ca era ocupata ca nu a raspuns trimit mesaj sa ma contacteze cand e libera si asa sa antamplat am revenit cu un tel explicat locatie , usor de ajuns,loc bun de parcare zona kaufland.Mi-a transmis nr de interfon si cu trandafirii an mana prezent la usa.Vazut placut ramas o finalizare cu ea ca avea si programare la dentist am ales si o finalizare cu colega ei Larisa (am facut o recenzie).Servit o cafea fumat o tigara sau doia nici nu mai stiu si intrat la dus (multe geluri de dus)cu prosop curat an dotare.Igienizat si eu si ea apoi am intrat an camera de lucru (dotata cu ac un plus pentru ea).Crissu e o fata cu zambetul pe buze,un fund demential,cu niste sani mici dar care raspund bine la atingeri.Trecem la fapte,ancepe cu un oral foarte bun de te ia tremuratul,un 69 la cererea mea(se uda narural)apoi ea deasupra si dai munci frate de ziceai ca mi-o rupe.dupa nu multa munca finalizez an balonas,trecut pe la dus si iar la tigara.Dupa putina conversatie ea se ambraca si pleaca la dentist eu ramanand cu colega ei pentru continuare.Si notele:oral 10,normal 9 ca nu am apucat prea mult (eu fiind statut de ceva vremeam terminat mai repede,locatie 10 cu tot ce vrei,ea ca persoana 10 nu te grabeste si este o fata zambareata si comunicativa,halat 150 o finalizare.De revenit cu siguranta voi mai reveni cand voi mai avea ocazia 2 Link spre comentariu
valentin17879 Reputație: 11 Postat Iulie 28, 2015 Telefon: 0763916917 Oras:constanta Telefon: 0763916917 Oras:constanta Partajează Postat Iulie 28, 2015 Te sarut Crissu Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat Iulie 29, 2015 Si dacă tot ajungi așa rar, macar sa pleci de la mine cu ceva ce sa iti între in cap. Orice cuvânt ce începe cu Î folosești litera Î si nicidecum â!!!!OK!!!Exemplu:Începe - corect; âncepe - incorectÎntâlnit - corect; Ântâlnit - incorectPace tie! 2 Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 29, 2015 Si dacă tot ajungi așa rar, macar sa pleci de la mine cu ceva ce sa iti între in cap.Orice cuvânt ce începe cu Î folosești litera Î si nicidecum â!!!!OK!!!Exemplu:Începe - corect; âncepe - incorectÎntâlnit - corect; Ântâlnit - incorectPace tie!O alta greseala foarte des intalnita (din pacate) la prefixe...cand cuvantul de baza e transformat...sau cand î e ultima litera...Exemplu= neanceput ... corect fiind neinceput îmi sau imi(daca nu ai optiunea de diacritice), in, intamplat...= a dobora... corect fiind a doborî @valenin17879 multumim mult pentru flori...sper sa ne mai revedem pana pleci...multi pupici dulci tuturor!PS: sperand ca nu te-ai suparat pe mine sau pe @Gangstarr...pentru precizarile anterioare! Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat August 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2015 Va multumesc tuturor pentru aprecieri... pentru inlocuirea PM-ului... ID_ul de messenger: eueudoareueu Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 3, 2015 Din data de 6 august...pentru o saptamana...sau putin mai mult...nu o sa fiu in Constanta. Va pup dulce! Link spre comentariu
lazy Reputație: 2569 Postat August 4, 2015 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Partajează Postat August 4, 2015 ''Bravo!!!''M-ai facut putin curioasa....Am spus "Bravo!!!" pentru ca Larissa a dovedit un IQ peste medie. Uite inca un exemplu: "Tu ,legat de maini,de picioare si la ochi,si tot gasesti EXACT ce trebuie,cum trebuie si cand trebuie! :)"................a spus indirect CU CE trebuie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum