g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 15, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2020 Gabrele ești disponibil 24/24? 🤣🤣🤣 Pentru Crissu, da. 1 1
crissu Reputație: 4142 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2020 Azi 9-18! Pupici!
felix001 Reputație: 603 Postat Septembrie 16, 2020 Telefon: [email protected] Oras:CT Telefon: [email protected] Oras:CT Postat Septembrie 16, 2020 Azi 9-18! Pupici!Am fost azi la Cristinica,este o fata super ok ! 10 pe linie. .......RECOMAND ! Multumesc frumos draga,vreau sa ne revedem cit mai curind . :kiss3
crissu Reputație: 4142 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2020 Am fost azi la Cristinica,este o fata super ok ! 10 pe linie. .......RECOMAND ! Multumesc frumos draga,vreau sa ne revedem cit mai curind . :kiss3Te pup! Mulțumesc frumos!
crissu Reputație: 4142 Postat Septembrie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2020 Vă urez o zi frumoasa, oameni buni!
crissu Reputație: 4142 Postat Septembrie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2020 Mâine program 9-15!
cosmamineru Reputație: 161 Postat Septembrie 18, 2020 Oras:La mare pe sezlong Oras:La mare pe sezlong Postat Septembrie 18, 2020 Mâine program 9-15!Intreb si eu sa ma bag in seama : gasesc la vre-o pagina ceva poze cu tine ? sau link ceva orice ?As vrea si eu o programare la tine cu toate ca nu cred ca voi putea maine , dar macar sa imi fac idee de cum arati caci vad ca esti laudata si o persoana cu bun simt din ce ai postat pe aici :D
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 18, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 18, 2020 Intreb si eu sa ma bag in seama : gasesc la vre-o pagina ceva poze cu tine ? sau link ceva orice ?As vrea si eu o programare la tine cu toate ca nu cred ca voi putea maine , dar macar sa imi fac idee de cum arati caci vad ca esti laudata si o persoana cu bun simt din ce ai postat pe aici :D ÃŽncearcă 3-4 pagini înapoi și o sa vezi un curulet foarte apetisant. Păcat ca nu îl folosește cu noi. 😀 1
cosmamineru Reputație: 161 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:La mare pe sezlong Oras:La mare pe sezlong Postat Septembrie 19, 2020 Încearcă 3-4 pagini înapoi și o sa vezi un curulet foarte apetisant. Păcat ca nu îl folosește cu noi. Hai sa o zic pe aia dreapta : am cautat cam 10-13 pagini cand am scris asta . Acum ca sunt si BINE dispus nu o sa caut absolut nici o pagina cu siguranta :DAm mai fost pe topice cu sute de pagini , daca nu e refresh si/sau poze noi intreb la ce pagina ma duc ca nu sunt aici sa stau ore, caut ce vreau citesc/vad si ma duc sau nu ma duc.Sanatate si spor la ciocanit :)
crissu Reputație: 4142 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2020 Intreb si eu sa ma bag in seama : gasesc la vre-o pagina ceva poze cu tine ? sau link ceva orice ?As vrea si eu o programare la tine cu toate ca nu cred ca voi putea maine , dar macar sa imi fac idee de cum arati caci vad ca esti laudata si o persoana cu bun simt din ce ai postat pe aici :DUltimele poze postate sunt la pag 95, 96...noul regulament nu mă lasă să pun poze așa cum nici tu nu poți fără sa ai un cont platit, e alegerea ta dacă vrei sau nu sa vezi pozele, nu pot și nu vreau să pun pe nimeni sa facă ceva ce nu dorește și viceversa! Un week-end minunat tuturor!
marcujan Reputație: 347 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Septembrie 19, 2020 Intreb si eu sa ma bag in seama : gasesc la vre-o pagina ceva poze cu tine ? sau link ceva orice ?As vrea si eu o programare la tine cu toate ca nu cred ca voi putea maine , dar macar sa imi fac idee de cum arati caci vad ca esti laudata si o persoana cu bun simt din ce ai postat pe aici :DFix pe pg. 95 e plin de poze😀 1
crissu Reputație: 4142 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2020 O săptămână grozavă! 1
crissu Reputație: 4142 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 22, 2020 Azi disponibilă 9-17!
crissu Reputație: 4142 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2020 Azi până la ora 18!
crissu Reputație: 4142 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2020 Bună dimineața dragilor Program 9-17!
cosmamineru Reputație: 161 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:La mare pe sezlong Oras:La mare pe sezlong Postat Septembrie 24, 2020 Ultimele poze postate sunt la pag 95, 96...noul regulament nu mă lasă să pun poze așa cum nici tu nu poți fără sa ai un cont platit, e alegerea ta dacă vrei sau nu sa vezi pozele, nu pot și nu vreau să pun pe nimeni sa facă ceva ce nu dorește și viceversa!Un week-end minunat tuturor!Pai sa nu fie cu suparare domnisoara dar eu am intrebat de poze fix pentru ca VREAU sa le vad :DPS : poza aia cu rochita e criminala :) , multumesc , si hai ca poate deja dezvoltam conversatia la un apel telefonic :*
crissu Reputație: 4142 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2020 Pai sa nu fie cu suparare domnisoara dar eu am intrebat de poze fix pentru ca VREAU sa le vad :DPS : poza aia cu rochita e criminala :) , multumesc , si hai ca poate deja dezvoltam conversatia la un apel telefonic :*Mâine e ultima zi în Constanta...o sa revin curând!
marcujan Reputație: 347 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Septembrie 25, 2020 Ai revenit? 🤣😂Ai pus de cafea!? 😀
crissu Reputație: 4142 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2020 Bună oameni dragi Mâine program normal
Vizitator cervantes Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2020 Postat Octombrie 9, 2020 Bună oameni dragi Mâine program normalPai..., oral si normal! Nu-i normal!? 😄😄😄
crissu Reputație: 4142 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2020 Pai..., oral si normal! Nu-i normal!? Neața Te pup!
Vizitator cervantes Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2020 Postat Octombrie 9, 2020 Neața Te pup!Unde, si cu ce incepem?
crissu Reputație: 4142 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2020 Unde, si cu ce incepem?Îți arat!
Vizitator cervantes Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2020 Postat Octombrie 9, 2020 Crissu, îți multumesc ptr. felul in care te-ai implicat in a-mi oferi acea exploziva finalizare orala! Acel fel de finalizare de care nu credeam ca voi mai avea parte vreodata! M-am simtit minunat! Cand este chimie si clik totul iese perfect!
lexluthor Reputație: 1206 Postat Octombrie 9, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Octombrie 9, 2020 Crissu, îți multumesc ptr. felul in care te-ai implicat in a-mi oferi acea exploziva finalizare orala! Acel fel de finalizare de care nu credeam ca voi mai avea parte vreodata! M-am simtit minunat! Cand este chimie si clik totul iese perfect!Congrats bro..respect..asta asa este..toate cele bune
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum