Vizitator cervantes Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Postat Noiembrie 30, 2020 Mâine disponibila 9-18 preferabil whatsappNe vedem miercuri!
crissu Reputație: 4142 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2020 Sa mori tu c-ai venit sa sarbatoresti aici, ziua națională! De fapt pt Sf Andrei ...dar sa mor?!?... poate mai aștept ceva timp Ne vedem miercuri!Așa facem! Pupici!
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Postat Noiembrie 30, 2020 ...dar sa mor?!?... poate mai aștept ceva timp nu mor caii cand vor cainii! nici cainii cand vor stapanii!
john wick the third Reputație: 16 Postat Noiembrie 30, 2020 Postat Noiembrie 30, 2020 Ce tarife mai sunt?
crissu Reputație: 4142 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2020 Ce tarife mai sunt?Satena, 49kg, 1.58, sani mici si fundulet frumos! Program 9-18 L-V sâmbătă 9-15. Sunt o femeie de 36 ani, singura, discreta, sensibila, rabdatoare; pun mare pret pe comunicare, igiena si comportament decent! Serviciile Oral protejat Normal in orice pozitie, FK (sarutari), DFK finalizare corporala 30min 150 lei-1fin. Ora 250 lei. 1-2fin +50 (oral neprotejat,finalizare orala, cunni, 69 Nu fac programari, maxim 3 întâlniri pe zi! E suficient un telefon cu 10 min inainte, din zona Dorally Doresc sa-ti simt buzele intr-ale mele! NU FAC: finalizare faciala, DT(nu-mi iese adanc), anal, aniligus, uro, dominare, poze cu chipul sau apel video. 1
crissu Reputație: 4142 Postat Decembrie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2020 Hello, azi până la ora 18! 1
crissu Reputație: 4142 Postat Decembrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2020 Azi tot pana la 18!
Vizitator cervantes Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2020 Postat Decembrie 4, 2020 Azi tot pana la 18!As veni azi, dar ma duc la dentist, sa nu te mai musc de limba!😅😅😅
lexluthor Reputație: 1206 Postat Decembrie 4, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Decembrie 4, 2020 As veni azi, dar ma duc la dentist, sa nu te mai musc de limba! Iti pui proteza? Ai grija sa iti iei si corega maestre
Vizitator cervantes Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2020 Postat Decembrie 4, 2020 Iti pui proteza? Ai grija sa iti iei si corega maestreEra doar o gluma!
lexluthor Reputație: 1206 Postat Decembrie 4, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Decembrie 4, 2020 Era doar o gluma! Am inteles și eu am vrut să sune tot ca o glumă dar nu mi au ieșit emoticoanele pfuai
crissu Reputație: 4142 Postat Decembrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2020 As veni azi, dar ma duc la dentist, sa nu te mai musc de limba!Abia mi-a trecut...si vrei sa mă musti iar?
sorinu Reputație: 3230 Postat Decembrie 4, 2020 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Decembrie 4, 2020 rofl crissu mai presteaza ? nici nu stiam
Vizitator cervantes Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2020 Postat Decembrie 4, 2020 Abia mi-a trecut...si vrei sa mă musti iar?De ce nu...!? Dar...., diferit!
crissu Reputație: 4142 Postat Decembrie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 5, 2020 Neața
architect Reputație: 6 Postat Decembrie 5, 2020 Oras:Ct Oras:Ct Postat Decembrie 5, 2020 Nu mai e zona ICIL?
eeeful Reputație: 34 Postat Decembrie 5, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Decembrie 5, 2020 Nup acum e în zona Dorally
crissu Reputație: 4142 Postat Decembrie 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2020 Va anunt cand revin, pupici! 1
crissu Reputație: 4142 Postat Decembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2020 21-23decembrie disponibila în Constanta 1
Vizitator Charlie_h Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2020 Postat Decembrie 20, 2020 La 01.12.2020 la 10:13, crissu a spus: Satena, 49kg, 1.58, sani mici si fundulet frumos! Program 9-18 L-V sâmbătă 9-15. Sunt o femeie de 36 ani, singura, discreta, sensibila, rabdatoare; pun mare pret pe comunicare, igiena si comportament decent! Serviciile Oral protejat Normal in orice pozitie, FK (sarutari), DFK finalizare corporala 30min 150 lei-1fin. Ora 250 lei. 1-2fin +50 (oral neprotejat,finalizare orala, cunni, 69 Nu fac programari, maxim 3 întâlniri pe zi! E suficient un telefon cu 10 min inainte, din zona Dorally Doresc sa-ti simt buzele intr-ale mele! NU FAC: finalizare faciala, DT(nu-mi iese adanc), anal, aniligus, uro, dominare, poze cu chipul sau apel video. Scuze, am fost la tine între ‘13’-17, de cateva x, la anumite tarife care nu includeau aceste extra (vagante) opțiuni!! vroiam sa te întreb: ce s-a modificat de atunci, pt a a justifica aceste prețuri? am fost satisfăcut când te-am vizitat in garsoniera de vis-a-vis polc2, servicii bune, prin 2012 /13 nu făceai oral ca aveai lucrări oftalmo,dar Dzeule. ce ți-ai montat, aspirator dentar?! Sa ceri aceste prețuri este acum echivalentul falimentului, chiar dacă am obs k ai scăzut cu 50... prețurile nu se comentează din respect, in primul rând data de noi înșine,, dar totusi: hai sa ne vedem la o terasa, Tu, Andra și Lia. Și sa voteze spectatorii! ca servicii aveți la fel! bravo! Nush cum Reușești dar felicitări!
sorinu Reputație: 3230 Postat Decembrie 20, 2020 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Decembrie 20, 2020 Acum 6 ore, Charlie_h a spus: Scuze, am fost la tine între ‘13’-17, de cateva x, la anumite tarife care nu includeau aceste extra (vagante) opțiuni!! vroiam sa te întreb: ce s-a modificat de atunci, pt a a justifica aceste prețuri? am fost satisfăcut când te-am vizitat in garsoniera de vis-a-vis polc2, servicii bune, prin 2012 /13 nu făceai oral ca aveai lucrări oftalmo,dar Dzeule. ce ți-ai montat, aspirator dentar?! Sa ceri aceste prețuri este acum echivalentul falimentului, chiar dacă am obs k ai scăzut cu 50... prețurile nu se comentează din respect, in primul rând data de noi înșine,, dar totusi: hai sa ne vedem la o terasa, Tu, Andra și Lia. Și sa voteze spectatorii! ca servicii aveți la fel! bravo! Nush cum Reușești dar felicitări! my " nigga "
crissu Reputație: 4142 Postat Decembrie 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 20, 2020 It is what it is In ochii majorității nu sunt justificate, însă ce nu înțeleg e de ce ceri răspuns la întrebarea asta, în loc sa te muți la topicul următor?!? Ști foarte bine ca fiecare dintre voi aveți preferințele voastre în funcție de servicii, preturi sau ce alte criterii sunt importante pentru voi, iar gusturile nu se discută. Nici tu nu mai ești cum erai acum câțiva ani doar pentru simplul fapt ca a trecut ceva timp de atunci... Mulți dintre voi nici nu e nevoie sa plătească pentru sex, dar totuși ne vizitați! E un moft! Iar mofturile se plătesc! Dacă X sau Y ma revizitează, înseamnă ca au găsit ceea ce căutau! PS: Doctorii recomanda măcar 3 eliberări săptămânale pentru un barbat matur...nu are rost sa dezvolt motivele pentru care vizitați voi fetele forumului (mai ales în cazul celor casatoriti care nu primesc acasa ce își doresc) 3
501guy501 Reputație: 122 Postat Decembrie 21, 2020 Postat Decembrie 21, 2020 Am trait sa o vad si pe asta. Extra pentru cunilingus si pozitia 69. Marketing at its best!
crissu Reputație: 4142 Postat Decembrie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 21, 2020 Satena, 49kg, 1.58, sani mici si fundulet frumos! Program 9-18 L-V sâmbătă 9-15. Sunt o femeie de 36 ani, singura, discreta, sensibila, rabdatoare; pun mare pret pe comunicare, igiena si comportament decent! Pentru prima vizită va rog sa alocați puțin mai mult timp pentru întâlnire sa ne cunoastem suficient încât să fim mai relaxați în pat. Serviciile Oral neprotejat Normal in orice pozitie întotdeauna protejat FK (sarutari), DFK finalizare corporala sau orală cunilingus 69 30min 200 lei-1fin și varianta 150 lei cu oral protejat Ora 300 lei. 1-2fin sau 250 lei cu oral protejat Nu fac programari, maxim 3 întâlniri pe zi! E suficient un telefon cu 10-20 min inainte, Constanța - zona Dorally Doresc sa-ti simt buzele intr-ale mele! NU FAC: finalizare faciala, DT(nu-mi iese adanc), anal, aniligus, uro, dominare, poze cu chipul sau apel video. 2
Vizitator Charlie_h Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2020 Postat Decembrie 21, 2020 Acum 12 ore, crissu a spus: Satena, 49kg, 1.58, sani mici si fundulet frumos! Program 9-18 L-V sâmbătă 9-15. Sunt o femeie de 36 ani, singura, discreta, sensibila, rabdatoare; pun mare pret pe comunicare, igiena si comportament decent! Pentru prima vizită va rog sa alocați puțin mai mult timp pentru întâlnire sa ne cunoastem suficient încât să fim mai relaxați în pat. Serviciile Oral neprotejat Normal in orice pozitie întotdeauna protejat FK (sarutari), DFK finalizare corporala sau orală cunilingus 69 30min 200 lei-1fin și varianta 150 lei cu oral protejat Ora 300 lei. 1-2fin sau 250 lei cu oral protejat Nu fac programari, maxim 3 întâlniri pe zi! E suficient un telefon cu 10-20 min inainte, Constanța - zona Dorally Doresc sa-ti simt buzele intr-ale mele! NU FAC: finalizare faciala, DT(nu-mi iese adanc), anal, aniligus, uro, dominare, poze cu chipul sau apel video. Asa Daa..back in business, cr naiba!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum