Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

frumosilor, bravo, m-ati ambitionat, foarte misto pozele.

gyo, ti-a scapat ariciul de plus din colt, mergea folosit in compozitie, eu i-am pus deja gind rau.

Poate te  atingi de arici. :P

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:constanta

Salut baietii astazi am vizitat aceasta superba domnisoara care este o fata speciala din mai multe puncte de vedere .

Am sunat am discutat despre servicii despre ce am voie si ce nu am voie am purces spre locatia donsoarei de la icil zona f buna . Am intrat am stat la barfa neam cunoscut mai bn am vizitat dusul impreuna oral in dus pupici vorbe frumoase e ca o pisicuta piele fina isteata . Am ajuns in pat iam facut un oral la pasarica aia superba si curata pana a terminat am urmat eu sa fie rasfatat un oral bestial atingeri finute apoi am trecut f putin la normal ca nu mai puteam terminat dus fumat 2 3 tigari nu ma grabit nimeni platit si plecat .

Aspect 10 din punctu meu de vedere

gfe 11

oral 10

normal 10

Tarifu cerut 200

Ea va fii pe lista si data viitoare e bestiala sper ca sia dat ea seama cine sunt :)) va salut si o recomand merita locu la top .

• Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

Doar eu ma ating de arici!

la asta ma si refeream atunci cind  am afirmat ca i-am pus gind rau. tu ai inteles mai repede decit batrinelul de adita de la oradea.

ai rabdare citeva zile si te voi lamuri eu despre ce e vorba.

singurul amanunt pe care nu il stiu este daca o fi arici sau aricioaica.

Link spre comentariu
  • Oras:Salutari de la Agigea
  • Oras:Salutari de la Agigea

Propunere pentru ca ai fost placuta si aleasa din pozele vazute de om.Gang-bang tu+3 prezenti.Unul priveste si plateste ,2+tu oferim ceva sa incantam omul.Ai fi de acord cu asa ceva?

P.S.-nici unul dintre  participanti nu suntem chiar asa tineri.

Link spre comentariu

NU stiu cand e facuta poza aia de era Cristina brunet caci eu am fost ieri la ea si era satena deschis toata ziua :))) Sunasem vinery la ea si era ocupata cu chestii administrative si am vorbit atunci cam 40 min la telefon glumind etc.. I-am zis ca o sun de luni cu nume de cod dezamagitul ca stie cine sunt :)) Luni am avut insa treaba si am  sunat ieri. Am fost suprins ca imi tinuse minte nr de telefon si am stability sa ne vedem in 30 min ( era cu cineva deja) Dupa am am fost dirijat catre zona binecunoscuta de la ICIL am ajuns la ea in conditii bune)) :)) M-a invitat la o cola rece si am stat la barfa cam 15 min sa ne cunoastem ...apoi am fost la dus unde mi s-a dat prosop curat si papuci si am facut intai  eu dush apoi ea.. a venit in pat cu parul prins ( ii sta mai bine asa parerea mea ) si a inceput sa ma sarute pe piept pe sfarcuri si, pe corp ( asa cum ii spusesem ca imi place cand am discutat la bucatarie si a tinut cont de asta...mare plus !! ! ) apoi sa imi faca sex oral protejat asa cum vrea si ea si cum am solicitat si eu... a dat mare atentie zonelor adiacente cu supt de coaie etc dar fara anilingus desi imi doream asa ceva ( a motivat ca avea azi o programare la dentist si nu era indicat sa faca asta )... la un moment dat a schimbat pozitia in care imi facei s-a asezat intr-o parte si a inceput sa se mangaie la pizda in acelasi timp... in momentul ala nu am mai rezistat si am terminat extaziat in prezervativ... trebuie sa spun ca nu ma asteptam sa ma excite asa de tare fiind protejat- asta e o problema de a mea cand merg la fetite... nu support protectia desi e necesara ca nu simt mai nimic si ma excit mai greu...dupa ce se cuibarise in bratele mele ca o iubita veche am vrut sa imi faca putin masaj... eram destul de obosit ieri....ea a vrut cu ulei ca sa fie ca la carte insa eu am insistat sa imi faca fara - experienta mi-a demonstrate ca poti face dush dupa aia dar uleiul ala cam ramane in piele si se simte mai ales cand ai si gardian acasa: )))).. si cum stateam asa in relaxare totala a sunat telefonul ca sa ma trezeasca la realitate si sa plec...

Locatie 9 - e ok si curata

Igiena baie 9

GFE 10

Oral 10 .. nu am apucat normal dar e pt data viitoare ( si poate intra si analingusul la pachet atunci )

Halatul 200 /h achitati la inceput dar sincer habar nu am cat am stat... nu a contat oricum..

De revenit cu siguranta parerea mea....

• Like 9
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

daca as cunoaste deja pe unul din voi,nu m_ar deranja...(in cazul in care sunteti doar 2)...si nu iau nici o decizie pana nu discutam la telefon...nu pe topic!

ce frumos a fost anul trecut.:)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Nu are prea mult timp poza(tot timpul am fost satena)...dar nu era multa lumina in camera...nu prea mi-am vopsit parul...iar de cand sunt in Constanta,nu l-am vopsit deloc.

Te astept sa revii...dar trebuie sa schimbam numele de cod din dezamagitul...in altceva mai apropiat de realitate...multi pupici!

NU stiu cand e facuta poza aia de era Cristina brunet caci eu am fost ieri la ea si era satena deschis toata ziua :)))

Link spre comentariu
  • Telefon: gogu21sex
  • Telefon: gogu21sex

Programu e facut fix in ciuda pulii mele( asta ca o remarca personala) ! Poate ajung si eu vreodata la tine....sau poate te hotarasti sa imi faci pe plac dupa 10 ;)

Link spre comentariu

Programu e facut fix in ciuda pulii mele( asta ca o remarca personala) ! Poate ajung si eu vreodata la tine....sau poate te hotarasti sa imi faci pe plac dupa 10 ;)

intra pe mess sa putem comunica...

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salut baieti. Dimineata asta m-am trezit cu gandu la ea "Crisu". Asa ca am sunat si din fericire era libera. Am ajuns la ICIL. Am parcat.am intrat in apartament. Am stat la o cafea apoi sa dus a facut in dus,eu facusem acasa. Am trecut la actiune unde pot spune ca a fost wow,totul protejat. M-am simtit ca si cand o stiam de f mult timp. O femeie minunata care te face sa revi. O sa ii acord 10++ pentru tot. Iti multumesc Cris pt aceasta experienta minunata.

• Like 3
Link spre comentariu

Acum 2 zile am fost la Cristina spre rusinea mea si ghinionul meu pentru prima data. Singurul regret este ca Larisa nu mai era  in locatie , am ajuns eu putin cam tarziu.

Nu stiu daca are rost sa mai fac o recenzie pentru ca stim  ( acum si eu ) ce ofera Crissu. Intradevar este o fata de nota 10 cu sevicii pe masura unei fete de top.

Desi a fost prima intalnire dupa 10 min parca ne stiam de foarte mult timp.

Cu siguranta este o fata la care merita sa revii sau daca nu ai fost ar trebui sa o faci.

Si Cristina sa stii ca i-mi pare totusi rau ca ti-am stricat iesirea la plaje.

• Like 1
Link spre comentariu

@ ylly  Sa nu-ti para rau...o sa fac plaja in weekend... sambata si duminica o sa ma prajesc bine...dar cu masura!

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase...pupici!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...