Sari la conținut

Circumcis sau nu?

Afriq

Circumcis sau nu?  

8 membri au votat

1. 1. Preferati ca partenerul sa fie circumcis? (nu neaparat client!)

• Da, pentru ca creaza alte senzatii, mai placute
      1
    • Da, din motive de igiena
      2
    • Da, pentru ca imi place cum arata
      3
    • Nu, pentru ca e greu de satisfacut
      0
    • Nu, pentru ca nu imi place cum arata
      1
    • Imi e indiferent, banul sa iasa
      4
  2. 2. Preferati ca barbatul sa fie epilat in zona genitala? (nu neaparat client!)

• Da, din motive de igiena
      4
    • Da, pentru ca imi place cum arata
      4
    • Nu, mi se pare inesetic
      0
    • Nu, pentru ca imi da senzatia de feminitate sau de bebelus
      0
    • Prefer barbatul tuns scurt, nu epilat total
      1
    • Imi e indiferent, banul sa iasa
      1

Postări Recomandate

Postat

Recent a aparut un topic deschis de Cassy referitor la igiena clientilor, topic aparut in urma mai multor discutii de-alungul timpului referitor la igiena masculina. Acum stau si io si ma gandesc ca prostu” in o abordare extinsa in care barbatul se epileaza (ceea ce mie mi se pare total incomod si neplacut - dar asta e parerea mea...) si se supune circumciziei... oare in afara de igiena impecabila mai apar si alte avantaje sau dezavantaje?

Avantajele de care se bucura un barbat circumcis:
- igiena a penisului mai usor de intretinut;
- scaderea riscului dezvoltarii unei infectii urinare;
- scaderea riscului dezvoltarii cancerului de prostata;
- scaderea riscului la partenera de a dezvolta infectii cu Chlamydia si Trichomonas, dar si cancer cervical;
- un penis considerat mai excitant si mai curat.

Dezavantajele circumciziei:
- indepartarea preputului mai mult decat trebuie va duce la rezultate evidente odata cu maturitatea barbatului: erectii dureroase;
- scaderea raspunsului la stimuli in zona glandului;
- scaderea placerii sexuale la ambii parteneri, deoarece preputul este o zona erogena importanta iar lipsa lui scade placerea sexuala a barbatului. In plus, expunerea constanta a glandului scade treptat sensibilitatea acestuia la atingere.

De epilare nu comentez... m-am ras de cateva ori mai de mult si mi-a fost de ajuns... transpiratie in zona, iritatii si de la ras si o data cu cresterea parului... plm...

Cicumcizia pro sau contra??? Epilarea pro sau contra??? OK sunt multe pareri, avantaje si dezavantaje... In acest sens va propun un sondaj la care m-as bucura sa ne argumenteze fetele... Bineinteles ca si parerea barbatilor conteaza... dar ar fi mult mai bine daca NU ar vota! Sunt suficiente comentariile...

Poate e o idee cretina ca multe altele aparute in ultima vreme, dar cred ca poate ajuta mult la abordarea noastra fata de fete... aaa... si sondajul e fara publicarea votantilor

• Oras:Bucuresti
Postat

Avantajele de care se bucura un barbat circumcis

Buiiiiiiiiillshiiiiiiiiiiit. E pur si simplu o barbarie, similara cu mutilarea genitala a africancelor, pe care evreii incearca sa o justifice prin tot felul de "avantaje" inventate. Daca circumcizia ajuta la igiena, hai sa ii radem pe toti pe cap, femei inclusiv, pentru o igiena mai buna, hai sa le taiem limbile grasilor pentru a-i ajuta sa slabeasca, hai sa taiem tuturor mainile pentru a preveni furturile si transmiterea de boli. Ce zici?

Ce zic evreii: MGM (Male Genital Mutilation) is a cruel, painful, mutilating, torturous, violative act without valid medical benefit that not only contravenes the UN Charter but also violates every principle of human kindness and medical ethics in every civilized country in the world. The very foundation of modern medicine is "First, do no harm." Yet, circumcision does just that.

The American Medical Association, the American Academy of Pediatrics and equivalent organizations in Canada all state that routine circumcision is not medically justified.

Growing up, we heard the same myths that all of you have heard - it’s just a snip, it doesn’t hurt. Lies! They have attached EKGs and EEGs to babies during circumcision. Their blood pressure rises, their brain waves go off the chart, they writhe in pain, and they go into shock. It hurts, trust me.

Circumcision removes healthy, erogenous tissue. It has been estimated by Canadian researchers that up to 80% of a male's erogenous tissue is amputated during a circumcision.

We've also heard people say, “It’s cleaner.” If boys can learn to blow their nose, brush their teeth, and wipe their butts after using the toilet, they can learn to pull back their foreskin and wash. (Incidentally, the foreskin is normally attached to the Glans and may not separate until puberty. When this is the case, it should be left alone, not forcibly retracted).

JewsAgainstCircumcision.org

De epilare nu comentez... m-am ras de cateva ori mai de mult si mi-a fost de ajuns... transpiratie in zona, iritatii si de la ras si o data cu cresterea parului... plm..

Epilarea ori o faci al naibii de regulat, pana se obisnuieste pielea si nu te mai iriti ca un prepuber in calduri, ori arunci lama si iti iei un aparat de tuns pentru corp bun (gen Philips Bodygroom). Lama in zona oricum nu e o idee buna, da iritatii deci piele foarte usor de infectat (HPV, sifilis, etc).

Fetele in schimb pot face depilare definitiva laser, dar e definitiva atata timp cat fac sedintele alea scumpe si usturatoare la propriu. Daca fac pauza un an, creste iarba ca in reclama Fanta.

http://www.youtube.com/watch?v=pF5rMBvuJMM

Postat

Rodrigo... iar te ambalezi... Cunosc mai multi care is circumcisi si is foarte happy pe tema asta. Si nu au facut-o fara discernamant sau obligati de percepte religioase.

Dar se pare ca nu ai inteles ce am vrut cu acest sondaj... nu o opinie daca sa ne epilam sau sa facem circumcizie, ci cu totul altceva... E un sondaj de opinie despre cum percep fetitele aceste aspecte. Dar cum tie iti place sa tuni si sa fulgeri dupa cum ti se nazare...

Si... referitor la epilat si la ras... nu imi place ca transpir - poate oi fi io mai gras si de aia.

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Contra din punctul meu de vedere, doar daca nu e recomandat pentru rezolvarea unei fimoze. Un barbat, care nu are fimoza nu are nevoie de circumcizie nici pentru igiena, nici pentru alte motive.

Parerea mea s-a format in urma unor intalniri cu persoane circumcise.  La oral folosesc multe joculete cu limba, finute, care la persoanele circumcise nu prea "prind", nu au efectul asteptat, tocmai din cauza scaderii sensibilitatii capului, deci scade considerabil "spatiul" meu de manevre :D

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Din punctul meu de vedere circumcizia e irelevanta, insa epilarea e necesara, sau macar un trimming...sa nu fie par incomod si inestetic. Bineinteles , e corpul barbatului si poate sa nu se epileze daca nu vrea, insa nici nu mai poate sa aiba pretentii de DT si lins sau supt testiculele.

• Oras:bucuresti
Postat

Fetele vor sa ne radem, acum or vrea sa ne taiem preputu', ce mai ramane sa taiem din propria initiativa, vai de noi!

Postat

ori o faci al naibii de regulat, pana se obisnuieste pielea si nu te mai iriti ca un prepuber in calduri, ori arunci lama si iti iei un aparat de tuns pentru corp bun (gen Philips Bodygroom). Lama in zona oricum nu e o idee buna, da iritatii deci piele foarte usor de infectat (HPV, sifilis, etc).

Fetele in schimb pot face depilare definitiva laser, dar e definitiva atata timp cat fac sedintele alea scumpe si usturatoare la propriu. Daca fac pauza un an, creste iarba ca in reclama Fanta.

Pentru epilarea definitiva sunt necesare 6-8 sedinte, in functie de parul persoanei. O sedinta de inghinal costa 130 de lei. Timp de 8 luni, platesti 130 de lei pe luna. In total: 1040 lei. Dupa aceea, este nevoie de o sedinta de intretinere la fiecare 6 luni care costa maxim 80 de lei. Ti se pare scump?

Eu cred ca e suficient sa fie parul scurt.

Postat

Teoria ta suna bine. In practica, e nevoie de pana la 14 sedinte in functie de "tipul de piele" si calitatea aparatului. Iar dupa, daca nu se fac sedinte noi la maxim 2-3 luni, parul reapare ca inainte. Deci "definitiv" e minciuna comerciala.

Multe fete s-au intors la epilarea clasica dezamagite fiind de teapa cu laserul.

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

Pe mine nu ma deranjeaza persoanele care au facut aceasta interventie.......daca au ales sa faca acest lucru inseamna ca au avut un motiv intemeiat sau poate nu.

Insa la faza cu epilatu eu prefer ca barbatul sa fie epilat,,,,pentru igiena in primul rand si pentru ca serviciile sa poate fi oferite la adevarata lor valoare...... :laugh2

Postat

• Epilat definiv NU EXISTA , dupa o perioada parul reapare ca inainte depinde de persoana cat are norocul sa tina asazisa epilare

Un pont pt domni , epilatul inghinal nu e asa de dureros daca se face regulat, dar igiena dupa nu suporta grad de comparatie , rasul cu lama nu este efficient in 2-3 zile deja parul creste , in timp epilatul rareste nr firelor de par .

Daca mergeti la salon si cosmeticiana nu stie ,sa nu incerce sa va puna ceara si pe oo , pielea e fina si exista riscul sa plecati cu oo -le dezbracate :laugh2  

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

• Epilat definiv NU EXISTA , dupa o perioada parul reapare ca inainte depinde de persoana cat are norocul sa tina asazisa epilare
  • Un pont pt domni , epilatul inghinal nu e asa de dureros daca se face regulat, dar igiena dupa nu suporta grad de comparatie , rasul cu lama nu este efficient in 2-3 zile deja parul creste , in timp epilatul rareste nr firelor de par .
  • Daca mergeti la salon si cosmeticiana nu stie ,sa nu incerce sa va puna ceara si pe oo , pielea e fina si exista riscul sa plecati cu oo -le dezbracate :laugh2  

perfect adevarat la punctul 1 si 2 ....si 3 ...:)) ideea care m-a facut pe mine sa suport  a fost expresia aia ''ce naiba daca o femeie rezista tu ca barbat nu poti ?''

Postat

Pont: femeile sunt mai rezistente la durere decat barbatii...fapt demonstrat stiintific...contrar aparentelor...e vorba aia "ce dom'le nu esti barbat?!"...pont number 2: barbatia consta in cu totul altceva  ;)

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Nici un animal nu se plange mai rau decat o femeie... si o ciupitura de tantar se transforma intr-o drama.

Postat

Teoria ta suna bine. In practica, e nevoie de pana la 14 sedinte in functie de "tipul de piele" si calitatea aparatului. Iar dupa, daca nu se fac sedinte noi la maxim 2-3 luni, parul reapare ca inainte. Deci "definitiv" e minciuna comerciala.

Multe fete s-au intors la epilarea clasica dezamagite fiind de teapa cu laserul.

Nu sunt strain de epilarea definitiva. Daca mergi la toti teparii care fura la impulsuri, normal ca nu au efect. Aparatele noastre folosesc tehnologia SPL si garantam ca dupa 8 sedinte scapi de par. Dupa cele 8 sedinte mai sunt necesare sedinte de intretinere care se efectueaza cam o data la 5-6 luni.

Postat

Corect, un barbat nu ar rezista la durerile nasterii

Nici un animal nu se plange mai rau decat o femeie... si o ciupitura de tantar se transforma intr-o drama.

Am vazut femei mai rezistente/curajoase decat barbatii.

Un organism uman poate suporta numai pana la 45 dol( unitate de masura) durere.

Dar in momentul nasterii, o femeie simpte pana la 57 dol(unit) durere. Acest lucru este similar cu durerea a 20 de oase rupte in acelasi timp.

Postat

Nu sunt strain de epilarea definitiva. Daca mergi la toti teparii care fura la impulsuri, normal ca nu au efect. Aparatele noastre folosesc tehnologia SPL si garantam ca dupa 8 sedinte scapi de par. Dupa cele 8 sedinte mai sunt necesare sedinte de intretinere care se efectueaza cam o data la 5-6 luni.

Aha, deci vinzi in domeniu? Pai zi asa, sa inteleg de ce faci atata reclama. :)

Un organism uman poate suporta numai pana la 45 dol( unitate de masura) durere.

Dar in momentul nasterii, o femeie simpte pana la 57 dol(unit) durere. Acest lucru este similar cu durerea a 20 de oase rupte in acelasi timp.

Si 70-80% fac cezariana, dovada fiind cat de rezistente sunt la durere. Restul n-au bani de spaga la doctor si le lase sa se chinuie natural sa nu dea urat procentul.

Postat

Aha, deci vinzi in domeniu? Pai zi asa, sa inteleg de ce faci atata reclama. :)

Sunt implicat in 5 orase din Romania si in alte 2 in viitorul apropiat. In total au fost peste 10.000 de cliente si nici una nu a fost nemultumita. In curand vom avea si "banii inapoi" daca dupa cele 8 sedinte, efectuate la intervalul corect, nu sunt rezultate.

La axila si inghinal sunt rezultate garantate si se pot observa schimbari chiar si dupa 3 sedinte. Probleme ar putea fi pe picioare pentru ca acolo firul de par este mai gros dar chiar si asa, dupa 5-6 sedinte rezultatele sunt vizibile.

Acum, la ce salon ai fost tu si ce tehnologie folosesc ei nu stiu. Pentru axila sunt necesare vreo 30-35 de impulsuri. Daca aia ti-au bagat doar 15 impulsuri sau tu nu ai respectat intervalul la care trebuiesc facute sedintele e normal sa nu fie rezultate.

• Oras:Ciorogarla
  • Oras:Ciorogarla
Postat

Aha

Si 70-80% fac cezariana, dovada fiind cat de rezistente sunt la durere. Restul n-au bani de spaga la doctor si le lase sa se chinuie natural sa nu dea urat procentul.

Nimic mai fals si misogin

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...