marcujan Reputație: 347 Postat August 14, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat August 14, 2020 Știe cineva? 0757972442Tu crezi ca suntem operatori la "pagini galbene" 😀
vitceibo Reputație: 4072 Postat August 17, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 17, 2020 fata tinerica , slim , 100 f/20m , locatie pe br hasdeu , mai jos de delfinul .trasaturi orientale , draguta , experienta internationala .
machedonul07 Reputație: 11 Postat August 18, 2020 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat August 18, 2020 Merita?
gurrul Reputație: 270 Postat August 18, 2020 Oras:madagascar Oras:madagascar Postat August 18, 2020 fata tinerica , slim , 100 f/20m , locatie pe br hasdeu , mai jos de delfinul .trasaturi orientale , draguta , experienta internationala .delfinul pe hasdeu?
vitceibo Reputație: 4072 Postat August 18, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 18, 2020 hasdeu incepe din poporului, trece lapusneanu si se continua spre soveja . Merita?nu stiu ce sa zic, depinde de client si cum faci click cu ea, este frumusica la fata ,gen ella fosta la top , cu ochi superbi albastrii ,par negru si un corp sa zic de nota 8, carnita mai moale pe ea, fara forme perfect definite dar inca estetic frumos.este circumspecta la inceput , se inmoaie pe parcurs, ne-am imprietenit abia dupa ce am facut sex, pina atunci chiar putin ostila dar in limita bunului simt .oralul poate fi pe gustul multora , se joaca frumos cu pula , ,cu coaiele , o dezmierda , se alinta frumos , poate face si deep.de futut se fute bine, cel putin mie mi-a placut ,inclusiv teatrul erotic ,incitant , foarte bine interpretat , chiar am incurajat-o sa se exteriorizeze ,isi musca buza de jos, isi suge degetele ,sau pe cele ale clientului , geme frumos, vinde nemaipomenit de bine iluzia . este usor de manevrat si am reusit penetrarea cu usurinta in 3 pozitii , strimta .nu am intrebat detalii despre cim, cob etc .accepta pozitia 69 . inclin sa cred ca lista de servicii poate fi extinsa daca se liciteaza extra , eu nu am fost interesat .ideea este ca ofera serviciile dupa cum stabilesti cu ea la inceput si se achita corect de sarcina . am terminat cu sexul in 15min , a stat cu mine la vrajeala inca 5 minute , dupa care m-a atentionat ca timpul meu a expirat .locatia este acceptabila , zona mai putin , igiena corespunde , cred ca poate fi interesanta pentru vinatorii de noutati , fata se comporta profesionist , a activat afara, are un pret competitiv , nota 8
machedonul07 Reputație: 11 Postat August 18, 2020 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat August 18, 2020 Merci, Obi!!!! Sa traiesti!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum