carmen45 Reputație: 220 Postat Noiembrie 23, 2020 Oras:Camera de comerț Oras:Camera de comerț Autor Postat Noiembrie 23, 2020 Va aștept sa ne simțim bine Sa sarut :*
carmen45 Reputație: 220 Postat Noiembrie 24, 2020 Oras:Camera de comerț Oras:Camera de comerț Autor Postat Noiembrie 24, 2020 Se pot face programari !
carmen45 Reputație: 220 Postat Noiembrie 26, 2020 Oras:Camera de comerț Oras:Camera de comerț Autor Postat Noiembrie 26, 2020 Se pot face programari :* 1
gabi45 Reputație: 5 Postat Noiembrie 26, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 26, 2020 Se pot face programari :*Ti-am scris pe wtsapp pentru azi.
carmen45 Reputație: 220 Postat Noiembrie 26, 2020 Oras:Camera de comerț Oras:Camera de comerț Autor Postat Noiembrie 26, 2020 :*
istrate96 Reputație: 415 Postat Noiembrie 26, 2020 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Postat Noiembrie 26, 2020 Hai la Ploiesti ! :iagree
marius17 Reputație: 13 Postat Noiembrie 26, 2020 Postat Noiembrie 26, 2020 ai limita de varsta primesti si tineri ?
alexandru_2705 Reputație: -27 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:ploiesti Disponibila Oras:ploiesti Disponibila Postat Noiembrie 27, 2020 Vii la Ploiești?
carmen45 Reputație: 220 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:Camera de comerț Oras:Camera de comerț Autor Postat Noiembrie 27, 2020 Zona?Camera de comerț
carmen45 Reputație: 220 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:Camera de comerț Oras:Camera de comerț Autor Postat Noiembrie 27, 2020 ai limita de varsta primesti si tineri ?Depinde ce înseamnă din punctul tău de vedere " tânăr " Suna-ma pentru a discuta
carmen45 Reputație: 220 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:Camera de comerț Oras:Camera de comerț Autor Postat Noiembrie 27, 2020 Vii la Ploiești?Lucrez numai în BucureștiNu ma deplasez in alt oraș
carmen45 Reputație: 220 Postat Noiembrie 28, 2020 Oras:Camera de comerț Oras:Camera de comerț Autor Postat Noiembrie 28, 2020 Sunt disponibila Ofer sex total : 100 lei 30 min sau 150 lei 60 min
carmen45 Reputație: 220 Postat Noiembrie 29, 2020 Oras:Camera de comerț Oras:Camera de comerț Autor Postat Noiembrie 29, 2020 Bună ziuaSe pot face programari :* 100 lei - 30 min150 lei - 60 min SEX TOTAL
istrate96 Reputație: 415 Postat Noiembrie 29, 2020 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Postat Noiembrie 29, 2020 Buna , hai te rugam frumos vino si in Ploiesti .
snagoveanul Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 29, 2020 Buna mâine, 30.11 lucrezi?
carmen45 Reputație: 220 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Camera de comerț Oras:Camera de comerț Autor Postat Noiembrie 30, 2020 Buna mâine, 30.11 lucrezi?Buna daSunt disponibila începând cu ora 14:30
carmen45 Reputație: 220 Postat Decembrie 2, 2020 Oras:Camera de comerț Oras:Camera de comerț Autor Postat Decembrie 2, 2020 Sunt disponibila pentru programari!
carmen45 Reputație: 220 Postat Decembrie 5, 2020 Oras:Camera de comerț Oras:Camera de comerț Autor Postat Decembrie 5, 2020 Se pot face programari :*100 lei - 30 min 150 lei - 60 min SEX TOTAL 1
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Decembrie 5, 2020 Oras:BUH Oras:BUH Postat Decembrie 5, 2020 Buna, nu o lua in nume de rau te rog, mai ales ca am scris pozitiv de tine mai la inceput, doar o idee.Poate o poza pe pagina sau la doua pagini sa nu stea baietii sa tot caute in spate.Asa cu poza sunt sigur ca vor vrea sa te caute pe tine nu pagini anterioare din topic.Sweet kiss
intunecare Reputație: 14 Postat Decembrie 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2020 Buna, un link de la pagina colegei tale? Mulțumesc 1
lilisor95 Reputație: 439 Postat Decembrie 6, 2020 Oras:DA Oras:DA Postat Decembrie 6, 2020 Am vizitat-o pe Carmen cu ceva timp in urma,cred ca 2 luni.Cunosteam locatia asa ca am parcat masina si am sunat-o ca am ajuns.Am urcat la etajul doi si am fost inampinat de doamna Carmen cu usa larg deschisa.Dupa ce am intrat am fost invitat in camera de lucru situata in partea dreapta imediat dupa baie,socializat vreo cinci minute dupa care am plecat la baie pentru a ma igieniza putin.Actiunea a inceput in picioare langa pat dar surpriza FKsul s-a transformat brusc in sarutari.Nu am comentat dar am invitat-o in pat unde am inceput sa ii frec clitorixul si ea pe mine la pula.Teatru ieftin.Gemea si dadea contre de parca nu se futuse de un an.Tot teatru a durat cam cinci minute dupa care a trecut la supt fara niciun pic de artificii lund numai capul in gura in rest laba curata.Scarbit de serviciul oferit am poftit-o jos din pat sa-mi faca oral din genunchi.Cand a simtit ca imi dau drumu a scos-o repede din gura si a indreptat jetul spre pieptul ei.Deci finalizarea orala s-a transformat brusc in finalizare corporala.Dupa ce am terminat i-am spus ca a zis ca face CIM,mi-a raspuns cu tupeu ca trebuia sa-i zic ca vreau finalizare orala.Pentru mine este o curva de evitat.Multi scriu recenzii aici dar putin sunt cei ce spun adevarul,probabil din jena ca sa nu cada drept gaste bune de smuls.Drept este ca a vrut sa-mi returneze 50 de roni pentru ca nu am mai vrut sa stau si la al doilea numar,dar am refuzat sa-i iau scarbit de comportamentul ei locatie 8gfe 7 mult teatru ieftinoral 5 cim ul s-a transformat in corporalnormal ,nu am facutDe recomandat? Nu mai revin la ea nici daca o face gratis,pentru mine este de evitat 2
carmen45 Reputație: 220 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:Camera de comerț Oras:Camera de comerț Autor Postat Decembrie 8, 2020 Se pot face programari Ofer sex total : 100 lei 30 min sau 150 lei 60 min 5 2
carmen45 Reputație: 220 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:Camera de comerț Oras:Camera de comerț Autor Postat Decembrie 8, 2020 On 12/6/2020 at 8:22 AM, lilisor95 said: Am vizitat-o pe Carmen cu ceva timp in urma,cred ca 2 luni.Cunosteam locatia asa ca am parcat masina si am sunat-o ca am ajuns.Am urcat la etajul doi si am fost inampinat de doamna Carmen cu usa larg deschisa.Dupa ce am intrat am fost invitat in camera de lucru situata in partea dreapta imediat dupa baie,socializat vreo cinci minute dupa care am plecat la baie pentru a ma igieniza putin.Actiunea a inceput in picioare langa pat dar surpriza FKsul s-a transformat brusc in sarutari.Nu am comentat dar am invitat-o in pat unde am inceput sa ii frec clitorixul si ea pe mine la pula.Teatru ieftin.Gemea si dadea contre de parca nu se futuse de un an.Tot teatru a durat cam cinci minute dupa care a trecut la supt fara niciun pic de artificii lund numai capul in gura in rest laba curata.Scarbit de serviciul oferit am poftit-o jos din pat sa-mi faca oral din genunchi.Cand a simtit ca imi dau drumu a scos-o repede din gura si a indreptat jetul spre pieptul ei.Deci finalizarea orala s-a transformat brusc in finalizare corporala.Dupa ce am terminat i-am spus ca a zis ca face CIM,mi-a raspuns cu tupeu ca trebuia sa-i zic ca vreau finalizare orala.Pentru mine este o curva de evitat.Multi scriu recenzii aici dar putin sunt cei ce spun adevarul,probabil din jena ca sa nu cada drept gaste bune de smuls.Drept este ca a vrut sa-mi returneze 50 de roni pentru ca nu am mai vrut sa stau si la al doilea numar,dar am refuzat sa-i iau scarbit de comportamentul ei locatie 8 gfe 7 mult teatru ieftin oral 5 cim ul s-a transformat in corporal normal ,nu am facut De recomandat? Nu mai revin la ea nici daca o face gratis,pentru mine este de evitat Daca imi place sexul și ma manifest ca atare nu inseamna ca joc teatru Finalizarea orala fiind singurul serviciu extra era normal sa achiți la început sau sa îmi spui la parcurs, nu vad divergenta la acest capitol Fiind o femeie corecta, ti-am dat totuși diferenta de bani pana la cele 60 minute. Nu vad de unde pana unde ma faci " curva de evitat" cand nu am fost cu tine decât o doamna O zi buna 2
Membru Premium papura voda Reputație: 1753 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Decembrie 8, 2020 1 hour ago, carmen45 said: Se pot face programari Ofer sex total : 100 lei 30 min sau 150 lei 60 min Esti cam zgarcita cu pozele cu toate ca arati bine pentru amatorii de doamne mature,printre care ma numar si eu! 2 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum