paganelul Reputație: 11 Postat August 19, 2020 Oras:rimează cu felatie Oras:rimează cu felatie Postat August 19, 2020 Ce zici? Ne spunem off-ul aici?lasa topicul fetei. Nu-l murdari, asa cum ai prostul obicei...
altadata Reputație: 4458 Postat August 19, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 19, 2020 Ce zici? Ne spunem off-ul aici?lasa topicul fetei. Nu-l murdari, asa cum ai prostul obicei...Zise....CAMPIONUL off-topicul.Te cam lasa memoria. Păi..tu ai tupeul sa ma acuzi pe mine de off-topic? Cine crezi ca te va crede?
paganelul Reputație: 11 Postat August 19, 2020 Oras:rimează cu felatie Oras:rimează cu felatie Autor Postat August 19, 2020 Hai, lasa sentimentalismele. Am văzut ca in ultimele zile ai pus si tu 2-3 recenzii. Cem de? Ca tu erai doar cu comentatul...
altadata Reputație: 4458 Postat August 19, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 19, 2020 Hai, lasa sentimentalismele. Am văzut ca in ultimele zile ai pus si tu 2-3 recenzii. Cem de? Ca tu erai doar cu comentatul...Se vede ca esti superficial.Dacă ai fi studiat bine profilul meu ai fi observat ca am destule recenzii.Nu o sa ma compar cu tine niciodată la comentarii.Ce ai facut tu cu acest forum...eu nu voi face niciodata. Nu ca nu as putea, dar trebuie sa ai multi pitici pe creier sa faci asa ceva.
paganelul Reputație: 11 Postat August 19, 2020 Oras:rimează cu felatie Oras:rimează cu felatie Autor Postat August 19, 2020 Bataia de joc, a ta si a colericului, nu are cuvinte. Ati crezut ca sunteți mici dumnezei dacă v-a făcut pisicuts admini/moderatori. Sa ataci fetele constant, sa le umpli topicele cu spam...Ma bucur ca ati înțeles ca pot fi si alti la fel de jigodii, ca voi. 1
paganelul Reputație: 11 Postat August 19, 2020 Oras:rimează cu felatie Oras:rimează cu felatie Autor Postat August 19, 2020 Altii*
altadata Reputație: 4458 Postat August 19, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 19, 2020 Bataia de joc, a ta si a colericului, nu are cuvinte. Ati crezut ca sunteți mici dumnezei dacă v-a făcut pisicuts admini/moderatori. Sa ataci fetele constant, sa le umpli topicele cu spam...Ma bucur ca ati înțeles ca pot fi si alti la fel de jigodii, ca voi.Vorbesti numai prostii.Iti repet pentru ultima oară. Eu, userul "altădată", nu sunt moderator/administrator al acestui site. Sunt un user oarecare. Singura JIGODIE, esti tu.Pentru ca un om normal la cap, nu ar fi facut ce ai facut tu.Într-o postare, ai scris ca cunosti foarte bine forumul..se pare ca nu il cunosti foarte bine, asa cum spui. Moderatorii acestui forum au o anumită culoare specifică (roz).Dar acum ce sa spui si tu, arunci vina pe altii...normal, este cel mai usor lucru cand nu ai alte argumente.
paganelul Reputație: 11 Postat August 19, 2020 Oras:rimează cu felatie Oras:rimează cu felatie Autor Postat August 19, 2020 Ia zi, cine s-a plâns lui pisicuts ca trollez?Stii numai sa te plângi, ca un puradel.A văzut toată lumea ce faceai tu si cu colericul. Sau ai impresia ca voi sunteți aia deștepții iar noi prostii?oricum, ce a fost, a fost. Important e sa invatam cate ceva din toate mizeriile astea, astfel încât pe viitor sa fim mai buni.vad ca, colericul a luat o pauza de pe Brașov. Transmite-i, te rog, salutarile mele;)
paganelul Reputație: 11 Postat August 19, 2020 Oras:rimează cu felatie Oras:rimează cu felatie Autor Postat August 19, 2020 Si vezi ca n-am uitat. Ne ești dator cu o recenzie asupra preferatei tale. Hai, încântă-ne. Sau nu te-a mai primit?
altadata Reputație: 4458 Postat August 19, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 19, 2020 Si vezi ca n-am uitat. Ne ești dator cu o recenzie asupra preferatei tale. Hai, încântă-ne. Sau nu te-a mai primit?Nu sunt dator nimănui cu nimic. Dacă vreau scriu, daca nu, nu.Parca titlul topicului este altul?Asa ai procedat si atunci, ai amestecat in acel scandal useri care nu aveau nici in clin nici în mânecă, cu subiectul.În schimb tu te cam faci ca ploua.Cat tupeu nesimțit poti sa ai!?Mai stii cate conturi mai ai?Si din parte mea, stai linistit. Nu mi-am facut un obicei in a te urmări.Ai reusit "performanta" sa deranjezi multă lume.Dacă nu stiai, toți useri au acces la funcția "report". Nu trebuie sa imi atribui mie toate banarile tale.
jardry Reputație: 46 Postat August 19, 2020 Postat August 19, 2020 Nu va mai luati ma de băse-zeu ca imediat plange si pe aici 😡😢😂
altadata Reputație: 4458 Postat August 19, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 19, 2020 Nu va mai luati ma de băse-zeu ca imediat plange si pe aici 😡😢😂Copile..putin respect!Aici discuta oameni mari. Nu te adresezi unor oameni care ti-ar putea fi tata cu "ma". Unde iti sunt cei șapte ani de acasă? I-ai lăsat la....ðŸ˜ðŸ˜
paganelul Reputație: 11 Postat August 19, 2020 Oras:rimează cu felatie Oras:rimează cu felatie Autor Postat August 19, 2020 Deci nu ne ești dator cu o recenzie? Dar tii mortis sa te lauzi ca e toată ziua numai a ta? Pai ce fel de curvari suntem?Faptul că suntem jigodii, canalii, scursuri, se accepta. Dar ca un curvar care se respectă, sa tii numai pentru tine arata lipsa de respect pentru ceilalți curvari/breslasi ;)
altadata Reputație: 4458 Postat August 19, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 19, 2020 Deci nu ne ești dator cu o recenzie? Dar tii mortis sa te lauzi ca e toată ziua numai a ta? Pai ce fel de curvari suntem?Faptul că suntem jigodii, canalii, scursuri, se accepta. Dar ca un curvar care se respectă, sa tii numai pentru tine arata lipsa de respect pentru ceilalți curvari/breslasi ;)Apelativele de mai sus păstrează-le pentru tine.Ca sa primesti mai întâi ofera.
paganelul Reputație: 11 Postat August 19, 2020 Oras:rimează cu felatie Oras:rimează cu felatie Autor Postat August 19, 2020 Vezi ca in semnătura iti lipsește un 'pe'. Carelistule ;)
jardry Reputație: 46 Postat August 19, 2020 Postat August 19, 2020 Ceva de genu ': Gigi Becali: "M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat" :)) 1
paganelul Reputație: 11 Postat August 19, 2020 Oras:rimează cu felatie Oras:rimează cu felatie Autor Postat August 19, 2020 Oare cum ar fi arătat o insulta din partea lor? Dacă asta a fost doar o tachinare...
Postări Recomandate