ts_karla Reputație: 1130 Postat Februarie 19, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Februarie 19, 2021 Acum 1 oră, purisa a spus: Karla m-ai ești în Timișoara,,,am văzut ca locație zona Aradului,,unde m-ai exact, te pup 😘😘😘😘 Hei scrie-mi pe watapp Link spre comentariu
Lukas_lukyan Reputație: 24 Postat Februarie 19, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 19, 2021 La 04.11.2020 la 12:19, ts_karla a spus: :)🔞TIMISOARA :)🔞 Karla imi poți spune ce tarife ai ca vreau sa vin la tine. Te pup și te doresc 😍 Link spre comentariu
Vizitator florin12T Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 Karla la Suceava pe când ? Link spre comentariu
ts_karla Reputație: 1130 Postat Februarie 22, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Februarie 22, 2021 Timișoara 1 Link spre comentariu
misscristina Reputație: 1492 Postat Februarie 22, 2021 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Partajează Postat Februarie 22, 2021 Frumoasa mea ❤️ Link spre comentariu
ts_karla Reputație: 1130 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 13 ore, misscristina a spus: Frumoasa mea ❤️ Te poop superba mea 😘😘😘😘 Link spre comentariu
thejoker67 Reputație: 21 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Februarie 23, 2021 Prin Buzău mai treci? Nu am ajuns când ai fost Link spre comentariu
pulosa1234 Reputație: 50 Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 La mures ai de gand sa vi? Link spre comentariu
ts_karla Reputație: 1130 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Februarie 23, 2021 Ultimele zile la Timișoara 🔞🔞🔞🔞 Link spre comentariu
ts_karla Reputație: 1130 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Februarie 26, 2021 București 🔞💯🔞 1 Link spre comentariu
marcelbog92 Reputație: 6 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Pe la Arad când o să vi? Link spre comentariu
josephseed Reputație: 839 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 25 minutes ago, marcelbog92 said: Pe la Arad când o să vi? Scuteste-ma. Tocmai a plecat din Timisoara unde a stat pe Calea Aradului. Adica la 45min distanta de tine. In Cluj faci 45 min de la Iulius Mall in Floresti cu trafic de pandemie. Nici nu mai vorbesc se Bucuresti. Misca-ti curul puturos. Altii asteapta de un an de zile sa fie Karla la 45 min de ei si nu au noroc Link spre comentariu
marcelbog92 Reputație: 6 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Acum 26 minute, josephseed a spus: Scuteste-ma. Tocmai a plecat din Timisoara unde a stat pe Calea Aradului. Adica la 45min distanta de tine. In Cluj faci 45 min de la Iulius Mall in Floresti cu trafic de pandemie. Nici nu mai vorbesc se Bucuresti. Misca-ti curul puturos. Altii asteapta de un an de zile sa fie Karla la 45 min de ei si nu au noroc Scuzămă te-am întrebat eu pe dumneata ceva ? Eu locuiesc la 2 ore de Timișoara, așa ca te rog nu te bagă dumneata în seamă Link spre comentariu
cicalakca Reputație: -4 Postat Februarie 27, 2021 Oras:Moon Oras:Moon Partajează Postat Februarie 27, 2021 5 hours ago, marcelbog92 said: Pe la Arad când o să vi? Sinteti niste putori infernale la Arad niste mincinosi si tepari de prima clasa cereti preturi mici ca la piata si servicii totale neprotejate rusine....va e greu sa veniti dintr-o zona in alta fiind un sat nu oraș.Asa ca frumoasa mea stai acolo ca stai bine!🤗❤ 1 Link spre comentariu
josephseed Reputație: 839 Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 Sa nu generalizam Link spre comentariu
FabiFabian Reputație: -8 Postat Februarie 27, 2021 Telefon: guess :) Oras:LalaLand Telefon: guess :) Oras:LalaLand Partajează Postat Februarie 27, 2021 Sa postez si eu ceva, fara a fi modest, insa e una dintre cele mai frumoase, cu caracter frumos, servii high class O recomand cu incredere, Dar este vorba aia " plateste calitate nu cantitate " , de aceea si preturi " piperate " cum vi se par. O zi buna tuturor, si spor la futut sau, sa fiti fututi :)) 1 Link spre comentariu
live4fun Reputație: 9 Postat Februarie 27, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 27, 2021 Am vizitat-o aseară pe Iza, a fost super... Când sa plec mi-a făcut cunoștință cu prietena ei Karla am schimbat câteva vorbe și mi-au luat-o hormonii razna😅😅😅. Asa ca am anulat comanda la taxi și am rămas cu Karla. Este foarte drăguță, un corp de invidiat, sâni perfecți, picioare sexy,fund superb și un motănel drăguț și foarte jucăuș 🙂. Nu dau detalii despre acțiunea din dormitor pentru ca nu ma caracterizează dar va pot spune ca este foarte comunicativa și atenta la dorințele tale. Cadoul a fost 400 lei pentru o ora,locația este foarte curata și ușor de ajuns. Am numai cuvinte de lauda atât pentru Karla cât și pentru Iza sunt 2 fete Ts de top, a night to remember for me😀. Va recomand cu încredere. Te pup Karla, te pup Isa sper sa ne mai vedem în viitorul apropiat! 1 Link spre comentariu
FabiFabian Reputație: -8 Postat Februarie 27, 2021 Telefon: guess :) Oras:LalaLand Telefon: guess :) Oras:LalaLand Partajează Postat Februarie 27, 2021 Acum 4 minute, live4fun a spus: Am vizitat-o aseară pe Iza, a fost super... Când sa plec mi-a făcut cunoștință cu prietena ei Karla am schimbat câteva vorbe și mi-au luat-o hormonii razna😅😅😅. Asa ca am anulat comanda la taxi și am rămas cu Karla. Este foarte drăguță, un corp de invidiat, sâni perfecți, picioare sexy,fund superb și un motănel drăguț și foarte jucăuș 🙂. Nu dau detalii despre acțiunea din dormitor pentru ca nu ma caracterizează dar va pot spune ca este foarte comunicativa și atenta la dorințele tale. Cadoul a fost 400 lei pentru o ora,locația este foarte curata și ușor de ajuns. Am numai cuvinte de lauda atât pentru Karla cât și pentru Iza sunt 2 fete Ts de top, a night to remember for me😀. Va recomand cu încredere. Te pup Karla, te pup Isa sper sa ne mai vedem în viitorul apropiat! Ai 3 de da, haha, aprob si sustin ce zici (despre AMBELE, da). Link spre comentariu
live4fun Reputație: 9 Postat Februarie 27, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 27, 2021 Acum 6 minute, FabiFabian a spus: Ai 3 de da, haha, aprob si sustin ce zici (despre AMBELE, da). M-au surprins plăcut și Karla și Isa prin felul în care arata, prin caracterul frumos pe care îl au și prin atitudinea pro client. Ceva rar pentru România. Link spre comentariu
cicalakca Reputație: -4 Postat Februarie 27, 2021 Oras:Moon Oras:Moon Partajează Postat Februarie 27, 2021 1 hour ago, josephseed said: Sa nu generalizam De ce sa nu generalizam?hai sa spunem lucrurilor pe nume nu trebuie sa deranjeze. Link spre comentariu
FabiFabian Reputație: -8 Postat Februarie 27, 2021 Telefon: guess :) Oras:LalaLand Telefon: guess :) Oras:LalaLand Partajează Postat Februarie 27, 2021 Acum 16 minute, live4fun a spus: M-au surprins plăcut și Karla și Isa prin felul în care arata, prin caracterul frumos pe care îl au și prin atitudinea pro client. Ceva rar pentru România. Perfect de acord Link spre comentariu
ts_karla Reputație: 1130 Postat Februarie 27, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Februarie 27, 2021 Pe cine arestez și eu din București 2 Link spre comentariu
FabiFabian Reputație: -8 Postat Februarie 27, 2021 Telefon: guess :) Oras:LalaLand Telefon: guess :) Oras:LalaLand Partajează Postat Februarie 27, 2021 Buna seara voua. Recomand E ceea ce vrem toti care ne asumam cand mergem la o trassexuala have fun. Link spre comentariu
abu1234 Reputație: 1 Postat Februarie 28, 2021 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Februarie 28, 2021 Pe mine vreau sa ma arestezii.superba♥️😘😋 Link spre comentariu
ts_karla Reputație: 1130 Postat Martie 1, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Martie 1, 2021 București 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum