Sari la conținut

TRANS Karla 0732460424

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara

Vreti multe pe degeaba.Fiti oameni.Stiu ca e fata extraordinara.

Te pup Karla😙🤗

Iti mulțumesc dragule ...te poop si eu ..cat despre comentariul de sus nu este nicio problemă tot timpul o sa fie păreri pro și contra mie imi pare rau ca n-am putut fi pe placul lui...dar piata este mare sper să-și găsească cea ce dorește...te popp

Link spre comentariu

Vrei să spui că nu am dreptate???Cînd ți se dă 300 de lei și spune omul ce dorește și tu accepți totul ar trebui să fie ok nu????

Eu nu te-am contrazis dragule..Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni ...imi pare rau daca a fost asa si iti doresc o zi plăcută

Link spre comentariu

Lasa-l karla sa bata câmpii😀

Nu e vb de asta doar ca na nu imi place sa intru in polemica.. si clar nu pot fi pe placul tuturor doar Ca imi pare rau ca nu am fost la nivelul așteptărilor si am fost o dezamăgire...

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

O parere despre Karla nu pot sa am decat una foarte buna din toate punctele de vedere, ca si aspect arata foarte bine mult mai bine decat in poze, o prezenta placuta, ospitalitatea bună, te face aa te simti foarte bine in prezenta ei. Pe parte de acțiune nu am sa intru in detalii doar ce pot sa spun ca am rasmas placut surprins. Te pup Karla 😊😊

Link spre comentariu

O parere despre Karla nu pot sa am decat una foarte buna din toate punctele de vedere, ca si aspect arata foarte bine mult mai bine decat in poze, o prezenta placuta, ospitalitatea bună, te face aa te simti foarte bine in prezenta ei. Pe parte de acțiune nu am sa intru in detalii doar ce pot sa spun ca am rasmas placut surprins. Te pup Karla 😊😊

Ma bucur sa aud asta si te astept cu drag data viitoare..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...