Sari la conținut

0728788385

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Dupa poze, clar nu sunt ale ei. 🤔

Parerea mea.😉

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Am fost la ea, avand cateva fantezii cu una grasa...tot nu mi le am indeplinit...locatia in spate la mega republicii. Pozele nu sunt reale, dar in realitate ea arata mai bine decat in poze si e frumoasa la fata. In jur de 25,26 ani, cam 80 kg. M-a intrebat ce vreau...achitat 100 lei. Apartament misto mobila noua...aviz alora care pun accent pe chestia asta...intru in dormitor, pat imens(altfel nu ai avea loc cu ea) :))) se scuza ca trebuie sa fac dush...zic foarte bine...imi aduce o scrumiera si bag o tigare in dormitor in timp ce ea face dush. Revine, ne apucam de treaba...mai bine imi bagam 3 degete in cur...are sanii foarte mari si frumosi...ii iau sfarcurile la supt...imi suge pula...o baga pe toata in gura...destul de bun oralul...fara sa linga si altceva...o opresc si incerc sa ii dau limbi...o pun pe burta ma jic cu bucile ei mari si frumoase..le ling le musc...si vroiam sa ii bag limba si in gaoaza, dar nu a acceptat sub nici o forma...se intinde pe spate si incerc sa ii dau limbi in pizda...dar ce sa vezi...nerasa cam de vreo 3 saptamani...zic aia e...inchid ochii :))) dar ce sa vezi cand ma uit mai atent...avea o albeata pe lindic...ma gandesc o fi sapun, gel de dush sampon nu s-a sters bine...dar pula mea...si mirosea cam ciudat. Si acum am gustul in gura...o intreb ironic parca ai facut dush nu? In fine...vroiam sa nu plec neterminat...mi-a murit instant...o suge ea iarasi...imi pune prezervativul si incerc in prostia mea sa o fut misionar...dar cu gandul la albeata aia..iar imi moare...imi scoate prezervativul imi face laba...pe urma ini fac eu laba in timp ce ea isi baga degetul in pizda...ii bag si eu un deget...dar nici o sansa sa ejaculez...gandudu-ma la chestia aia...ii zic gata. Ma imbrac si dau sa plec. S-a scuzat de cateva ori ca nu a putut sa ma satisfaca(e foarte amabila) dar parca aveam superglue pe gura si nu i-am zis de ce nu am putut sa imi dau drumul...nu stiu de ce nu i-am zis nimic...si acum ma oftic...anal nu face sub nici o forma...a zis ca ea e mai clasica nici 69 nu face. Doar limbi clasice si futai clasic a zis ea ca face. Ptr cei care vor sa puna mana pe niste sani mari si frumosi da...dar sa nu isi dea jos chilotii ea :))) eu nu mai revin...pun mana pe tel imi raspund 3 fete, dar toate 3 imi cereau 50 lei in plus ptr limbi...le-am dat eject din prima...si am zis sa ma duc unde stiu ca na simt bine...la o matura tot langa mega republicii. Vis-a-vis de mega...una donna aia...o sa ii fac recenzii pe topicul ei daca il gasesc...

• Trist 1

Vizitator marcus_cezar
Reputație: 0
Postat

A fost tare haios albeața șarlotă numai so guști avea infecție la bijuterie,  a doua chestie tare  își făcea  laba  îmi făceam laba a treia  haioasă rău îmi bag  degetul  în cur poate ajută tot nu merge albeața măsi  sa fie de regulă grasele  au voci  subtiri  și erotice bune  pt  sex phone dar ea avea groasă și autoritară, ceva genul tu spui ordonați ea de colo  hai o dată îndreaptă  bățul  ăla,  mor de râs  sa lingi savarina cum se spune și sa aibe un gust și miros  ciudat  o fi expirat  savarina  ia trecut  termenul de valabilitate ,mai e vorba aia mai bine  îmi băgăm un morcov  în cur:)))

Ai fost tare  nu am.putut sa.ma.abtin  în timp.ce iti citeam  opera mi ai dat frâu imaginatiei 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...