Membru Premium elprofesoare Reputație: 60452 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Octombrie 12, 2020 lol 7 Link spre comentariu
sf_pipilica Reputație: 76 Postat Octombrie 13, 2020 Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Daca ma bag in troaca lu' Pecoaie , normal , port masca Altfel , e imposibil sa nu te imbolnavesti , si sa mai imprumuti aceeasi boala , ca a lu' Advanced Basca c-o mai dai si altora , si ar fi pacatIar ai inceput sa spuneți noptile pe site.Stiu ca o să suferi ca ai fost banat dar este mai bine pentru sanatatea ta mintală care și așa este subreda Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Iar ai inceput sa spuneți noptile pe site.Stiu ca o să suferi ca ai fost banat dar este mai bine pentru sanatatea ta mintală care și așa este subredaPana una, alta, a fost în sfârșit banat! Stai sa vedem de unde mai apare scandalul și îl identificam sigur! 2 Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2020 saracul mikytrebuie sa va gasiti alta ocupatie:cry2 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 13, 2020 saracul mikytrebuie sa va gasiti alta ocupatie :cry2Tu? 3 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 13, 2020 saracul mikytrebuie sa va gasiti alta ocupatie :cry2Se pare ca îți lipsește! :laugh2 3 Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2020 ce vei face ? :laugh2 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Octombrie 13, 2020 ce vei face ? :laugh2Eu nimic, și-a bătut viata joc de tine! 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum