Sari la conținut

⛔️ LORI TOP ⛔️ 0728443124

Postări Recomandate

Postat

Buna seara dragi colegi,am fost la lory astazi la recomandarea unui prieten,locatia la newton tatarasi ,ghidat f usor ajung cu 10 minute inainte de programare,achit varianta la 150 ,lory imi da un prosop si ma invita la dus,incepe cu un.oral bun nu f bun dar indeajuns sa ma excite,ii zic sa trecem la actiune pune lubrifiant si o rog sa se urce deasupra destul de dragastoasa dar fara french kiss,am trecut la doogy,oglinda din lateral si contrele ei bestiale,finalizat in balonas,actiunea a durat undeva la 25 minute,ca si aspect fata draguta simpatica slabuta sani mici de revenit

• Like 2
  • Oras:🟦🟨🟥
Postat

Buna seara dragi colegi,am fost la lory astazi la recomandarea unui prieten,locatia la newton tatarasi ,ghidat f usor ajung cu 10 minute inainte de programare,achit varianta la 150 ,lory imi da un prosop si ma invita la dus,incepe cu un.oral bun nu f bun dar indeajuns sa ma excite,ii zic sa trecem la actiune pune lubrifiant si o rog sa se urce deasupra destul de dragastoasa dar fara french kiss,am trecut la doogy,oglinda din lateral si contrele ei bestiale,finalizat in balonas,actiunea a durat undeva la 25 minute,ca si aspect fata draguta simpatica slabuta sani mici de revenit

notele le punem noi ;)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Multumesc ! Pupicei si te mai astept 😋😘

• Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Hei iubiriciiii ! Am inceput programul 😘😘😘 si astazi sunt disponibila pana la 22:00.

Pentru programari :

☎Telefon/Sms : 0728443124

☎Watssapp : +4915145456574

Pupicei de la Lori 😘😘😘😘😘

• Like 4
  • Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Foarte tare poza asta !

Multumesc 😘😘😘 pupicei
  • Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Eu am inceput programul si sunt disponibila pana la ora 22:00 astazi . Pentru programari

Pupicei de la Lori 😘😘😘😘😘

• Like 6
  • Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

o poza și mai frumoasa decât celelalte...

Multumesc pupicei si te astept 😘😘
  • Like 1
  • Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Loriii nu mi ai raspuns la intrebare !!! Cupluri accepti?

Nu

• Inimioara 1
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

Buna😘, as fi interesat de o sedinta de dominare preturile sunt aceleasi specificate de tine 150(30 min) si 250 o ora sau difera.te pup 😘

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Buna😘, as fi interesat de o sedinta de dominare preturile sunt aceleasi specificate de tine 150(30 min) si 250 o ora sau difera.te pup 😘

Preturile sunt aceleasi , dar fac dominare soft .. nu hard
  • Inimioara 1
  • Telefon: 067764461368
  • Oras:Iasi
  • Telefon: 067764461368
  • Oras:Iasi
Postat

Preturile sunt aceleasi , dar fac dominare soft .. nu hard

Ce se intelege prin dominare soft, daca poti sa ne da-i mai multe detalii te rugam 💋 ce fetish-uri iti plac?

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Buna dimineata iubirici â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ Eu am inceput programul si sunt disponibila pana la 23:00 !

Pentru programari :

Pupicei de la Lori 😘😘😘😘😘

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Nu mai ridicati ma in slavi pizde de genu care doar va iau banii ... futeti un barbatel??? Nici fund nici sani ce plm sa fut la ea ? Asta e strict parerea mea!!! La ce bani vrea mergeti fratilor si futeti bombe tunate siliconate nu figurante de astea care arata a băț de inghetata si mai vrea si bani si are si figuri

• Minus 2
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Nu mai ridicati ma in slavi pizde de genu care doar va iau banii ... futeti un barbatel??? Nici fund nici sani ce plm sa fut la ea ? Asta e strict parerea mea!!! La ce bani vrea mergeti fratilor si futeti bombe tunate siliconate nu figurante de astea care arata a băț de inghetata si mai vrea si bani si are si figuri

Imi pare rau ca nu am acceptat cuplu 😂😂 voiai sa o inveti meserie pe femeia ta ? Cred ca de asta te si oftici acum. Pupici de la Lori 😘😘😘😘

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Nu-l mai bagati in seama pe asistatul asta social, trebuie inteles ca vrea un trio cu masa si cu taicasu, daca ar miroase doar a peste ar fii mai bine decat a prostie.

• Like 1
  • Oras:Iasi / Vaslui / Suceava / Botosani / Romania
  • Oras:Iasi / Vaslui / Suceava / Botosani / Romania
Postat

Desi nu imi sta in caracter sa raspund la "scandal", dar ...

- personal imi plac sanii domnisoarei (asa mici si jucausi) si vad ca mai sunt cativa care au aceeasi parere... 

- are fundulet foarte frumos 

- DA, ai ce fute la ea, daca s-ar tuna, eu cel putin as merge mult mai rar... o prefer naturala. 

- pe langa ceea ce arata, Lori are o atitudine ireprosabila si presteaza niste servicii la un nivel destul de ridicat. 

Chiar si asa: de ce te simti atat de deranjat de faptul ca noua ne place, o futem si ii dam bani?? Nu iti place nu te duci... 

Te ajuta cu ceva daca te apuci sa ne "certi" pe noi ca ne place? Acu doar nu o sa ne simtim vinovati ca ne place...

Chiar nu inteleg genul asta de comportament... doar daca nu cumva "deranjeaza" incasarile altor domnisoare si strica interese... 

Numai bine tuturor! 

• Like 1

Postat

Loriiii eu zic sa taci din gura ca iti pute gura a pula😂😂😂 stii care e diferenta intre prietena mea si tine ? Ca ea are demintate si se respecta intelegi? Dar spre depsebire de tine..... ai ales calea usoara ... sunt tare curios pe viitor cand copilul tau o sa afle cate puli a luat in gura mamicuta ei.... eu zic ca in discutiile de genu sa taci si da mergi inchis...pentru ca tu esti aia panarama intelegi?

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...