Sari la conținut

⛔️ LORI TOP ⛔️ 0728443124

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

“Sexul este poarta spre viaÅ£ă.“ - Frank Harris

Disponibila pana la 22:00 !! Intre orele 14:30-16:30 nu muncesc !

☎ï¸Telefon : 0728443124

☎ï¸Watssapp : +4915145456574

Pupicei de la Lori si va astept â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜

• Like 6
  • Oras:Iasi
Postat

“Sexul este poarta spre viaţă.“ - Frank Harris

!! Intre orele 14:30-16:30 nu muncesc !

❤❤❤❤

Da, dar e o poarta care se inchide intre 14.30-16.30...

"Am sarutat prima femeie si am fumat prima tigara in aceeasi zi. De atunci nu am mai avut timp pentru tutun" - Arturo Toscanini

"Am vrut sa fiu maniac sexual, dar am picat la proba practica" - Robert Mitchum 

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Mai am cateva locuri libere . Pupici 😘😘😘

• Like 6
  • Oras:Transilvania...
  • Oras:Transilvania...
Postat

Mai am cateva locuri libere . Pupici

Big like pentru recuzita!!!îmi place,lenjeria te face și mai sexy!

• Like 2
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Mae West- “Sexul este ca o partida de carti: daca nu ai un partener bun, ti-ar prinde bine o mana buna.“

LA MULTI ANI , ROMANIA !! 🇹🇩🇹🇩

Disponibila astazi pana la ora 23:00 !!

☎ï¸Telefon: 0728443124

☎ï¸Watssapp: +4915145456574

Pupicei de la Lori 💋💋💋💋

• Like 6
  • Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Deepak Chopra: “Sexul este intotdeauna despre emotii. O partida buna este despre emotii eliberate, sexul prost este despre emotii refulate.â€

Disponibila pana la 23:00 !!

☎ï¸Telefon: 0728443124

☎ï¸Watssapp: +4915145456574

Pupicei de la Lori 💋💋💋

• Like 6
Postat

Deepak Chopra: “Sexul este intotdeauna despre emotii. O partida buna este despre emotii eliberate, sexul prost este despre emotii refulate.”

Jack Davies: "Alergatul dupa femei n-a facut rau nimanui.  Pagubele se produc abia dupa ce le prinzi "

• Like 1
Postat

Mae West- “Sexul este ca o partida de carti: daca nu ai un partener bun, ti-ar prinde bine o mana buna.“

P.J. O'Rourke: " Exista o sumedenie de dispozitive mecanice care maresc excitatia sexuala , mai ales la femei. Cel mai important este Mercedes-Benz-ul decapotabil "

• Like 2
Postat

Va salut.astazi am fost și eu la Lori.placut impresionat de ea,e vorbăreață,cauta sa se facă plăcută tot timpul și asta e de apreciat.nu ma prea pricep la povestit acțiunea din pat dar încerc sa fiu cât mai explicit.

Locația:foarte accesibila,tatarasi,complex Newton.

Acțiunea a debutat cu un oral din partea ei,însă în timpul acțiunii ea stat cu funduletul ala superb spre oglinda,asa ca nu am rezistat și am invitat-o la un 69.foarte dulce piersicuța,ptr igiena o sa dau un 10+.Se ajuta un pic de mână,dar este foarte ascultătoare si se supune dorințelor clientului.pe mine nu m-a deranjat faza cu mâna.La oral am sa notez un 8.

NP:Aici se pliază foarte bine,în orice poziție dorești.tind sa cred ca i-a plăcut și ei,schimbat câteva poziții,foarte strâmtă si destul de iubareata.aici am sa notez cu 9+.

Halat:250/h.desi imi cer scuze am depășit cu vreo 10 min,sper ca nu am încurcat foarte tare.

Per total,eu o sa revin.este o fata foarte dulce și drăgălașă cu un corp superb.desi vrea sa facă un upgrade din câte am înțeles,eu zic ca e perfecta asa cum este.fundul este demențial,mai ales atunci când face oral,oglinda aia te scoate din minți.Multumesc Lori si sper sa ne revedem curând.

• Like 4
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Va salut.astazi am fost și eu la Lori.placut impresionat de ea,e vorbăreață,cauta sa se facă plăcută tot timpul și asta e de apreciat.nu ma prea pricep la povestit acțiunea din pat dar încerc sa fiu cât mai explicit.

Locația:foarte accesibila,tatarasi,complex Newton.

Acțiunea a debutat cu un oral din partea ei,însă în timpul acțiunii ea stat cu funduletul ala superb spre oglinda,asa ca nu am rezistat și am invitat-o la un 69.foarte dulce piersicuța,ptr igiena o sa dau un 10+.Se ajuta un pic de mână,dar este foarte ascultătoare si se supune dorințelor clientului.pe mine nu m-a deranjat faza cu mâna.La oral am sa notez un 8.

NP:Aici se pliază foarte bine,în orice poziție dorești.tind sa cred ca i-a plăcut și ei,schimbat câteva poziții,foarte strâmtă si destul de iubareata.aici am sa notez cu 9+.

Halat:250/h.desi imi cer scuze am depășit cu vreo 10 min,sper ca nu am încurcat foarte tare.

Per total,eu o sa revin.este o fata foarte dulce și drăgălașă cu un corp superb.desi vrea sa facă un upgrade din câte am înțeles,eu zic ca e perfecta asa cum este.fundul este demențial,mai ales atunci când face oral,oglinda aia te scoate din minți.Multumesc Lori si sper sa ne revedem curând.

Multumesc mult pentru timpul acordat si te mai astept cu drag . Legat de cele 10 minutele in plus a fost ok , nu ai incurcat nimic , imi las 30 de minute libere intre programari . Pupicei 😘😘😘😘

• Like 3
Vizitator 1ronin
Reputație: 0
Postat

Unfinished business

Dupa cum am spus in recenzia anterioara care a fost acum aproape 2 saptamani,ramasese nerezolvata partea cu actiunea la normal,asa ca am facut programarea din timp,fara emotii respectata de amandoi.

Ce m-a frapat de la bun inceput este memoria fetei si atentia la detalii(lucru care l-am vazut si in timpul actiunii);la vizita precedenta intre partide intrebasem daca are putina cafea,nu a avut decat un 3 in 1 ceea ce era suficient,azi nu mai avea,si-a adus aminte si a cumparat,dar de data asta nu am simtit nevoia;ce naiba poti sa mai zici la o astfel de atitudine? :bow

ON a tinut minte ca am spus ca s-a folosit de mana mult,acum nu a mai facut-o decat la sugestia mea;pomenisem si de de neatentia la sateliti,doar masaj,acum si-a folosit si buzele si limba,numai ca din 69 e cam greu de fructificat :laugh2 ,dar conteaza intentia  :bow 

NP chiar te cucereste fata asta prin atitudinea ei,se implica,e cu tine,nu comenteaza la diferitele pozitii,se simte f bine,la LOT a adoptat o pozitie care n-am mai vazut-o niciodata,cu fata ingropata in umarul meu si cu miscari rapide de bazin sus-jos,i-am spus ca e ca un duracell :laugh2

Concluzia mea,nu e cea mai frumoasa,nici cea mai sexoasa,nu are cel mai bun oral sau normal desi este in formare,dar prin atitudine,felul de a fi,atentia la detalii,lipicioasa,prietenoasa,in timpul actiunii indiferent ca este oral sau normal este muncitoare si nu se plange,se implica,cauta tot posibilul sa te satisfaca,pur si simplu nu ai cum sa pleci nemultumit,mai rar o asa atitudine pro client.

Nu sunt din Iasi,ca altfel as fi vizitat-o regulat,asa ca va trebui sa ma multumesc ocazional;colegii din Iasi aveti grija de fata ca merita si felul in care se formeaza tine si de voi cum va comportati si o pastrati.

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Unfinished business

Dupa cum am spus in recenzia anterioara care a fost acum aproape 2 saptamani,ramasese nerezolvata partea cu actiunea la normal,asa ca am facut programarea din timp,fara emotii respectata de amandoi.

Ce m-a frapat de la bun inceput este memoria fetei si atentia la detalii(lucru care l-am vazut si in timpul actiunii);la vizita precedenta intre partide intrebasem daca are putina cafea,nu a avut decat un 3 in 1 ceea ce era suficient,azi nu mai avea,si-a adus aminte si a cumparat,dar de data asta nu am simtit nevoia;ce naiba poti sa mai zici la o astfel de atitudine? :bow

ON a tinut minte ca am spus ca s-a folosit de mana mult,acum nu a mai facut-o decat la sugestia mea;pomenisem si de de neatentia la sateliti,doar masaj,acum si-a folosit si buzele si limba,numai ca din 69 e cam greu de fructificat :laugh2 ,dar conteaza intentia :bow

NP chiar te cucereste fata asta prin atitudinea ei,se implica,e cu tine,nu comenteaza la diferitele pozitii,se simte f bine,la LOT a adoptat o pozitie care n-am mai vazut-o niciodata,cu fata ingropata in umarul meu si cu miscari rapide de bazin sus-jos,i-am spus ca e ca un duracell :laugh2

Concluzia mea,nu e cea mai frumoasa,nici cea mai sexoasa,nu are cel mai bun oral sau normal desi este in formare,dar prin atitudine,felul de a fi,atentia la detalii,lipicioasa,prietenoasa,in timpul actiunii indiferent ca este oral sau normal este muncitoare si nu se plange,se implica,cauta tot posibilul sa te satisfaca,pur si simplu nu ai cum sa pleci nemultumit,mai rar o asa atitudine pro client.

Nu sunt din Iasi,ca altfel as fi vizitat-o regulat,asa ca va trebui sa ma multumesc ocazional;colegii din Iasi aveti grija de fata ca merita si felul in care se formeaza tine si de voi cum va comportati si o pastrati.

Multumesc din suflet inca o data pentru timpul acordat , te mai astept cu drag la mine si pe viitor sa fii atent la banuti , poate alte fete ar fi luat plus-ul cand nu erai atent .

Pupicei 😘😘😘😘😘😘

• Like 4
Vizitator 1ronin
Postat

Multumesc din suflet inca o data pentru timpul acordat , te mai astept cu drag la mine si pe viitor sa fii atent la banuti , poate alte fete ar fi luat plus-ul cand nu erai atent .

Pupicei

Cu siguranta o sa te mai vizitez,este o certitudine  :hug1 ;cat despre bani ma indoiesc ca cineva ar avea tupeu sa puna mana,intotdeauna i-au surplus de bani la mine cand vizitez fetele si nu am avut niciodata vreo surpriza in ani de zile  :laugh2 

Cand vrei sa pui mana pe ceva ce nu-i al tau te mai uiti si de la cine vrei sa iei :laugh2

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Cu siguranta o sa te mai vizitez,este o certitudine :hug1 ;cat despre bani ma indoiesc ca cineva ar avea tupeu sa puna mana,intotdeauna i-au surplus de bani la mine cand vizitez fetele si nu am avut niciodata vreo surpriza in ani de zile :laugh2

Cand vrei sa pui mana pe ceva ce nu-i al tau te mai uiti si de la cine vrei sa iei :laugh2

Ce-i drept asa e !!

Pe mine ma apara catelul pot sta fara griji 😂😂😂😂😂😂😂

• Like 3
Vizitator 1ronin
Postat

Ce-i drept asa e !!

Pe mine ma apara catelul pot sta fara griji

Pai tu nu pui mana,esti prea finuta si de bun simt sa te cobori la cateva sute de lei,asa ca dulaul nu are de ce sa te protejeze :hug1

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Buna dimineata iubirici â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸

Astazi programul meu va fi de la 10:00 la 19:00 .

☎ï¸Telefon : 0728443124

â˜Žï¸ Watssapp : +4915145456574 / 0728443124

Pupicei si va astept 😘😘😘

• Like 6
  • Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

"Totul in lume este despre sex, mai putin sexul. Sexul este despre putere ." -Oscar Wilde

Am uitat sa adaug si citatul zilei 🙂🙂

• Like 4
  • Inimioara 1
Postat

"Totul in lume este despre sex, mai putin sexul. Sexul este despre putere ." -Oscar Wilde

"Inca n-am intors o frunza de smochin care sa nu aiba o eticheta cu pretul pe verso "   Saul Bellow

• Like 2
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

„Sexul reprezintă sursa vieÅ£ii ÅŸi nu vom învăÅ£a să venerăm viaÅ£a până nu învăÅ£ăm să înÅ£elegem sexulâ€- Henry Ellis (1721-1806).

Cum astazi nu am putut posta , am decis sa las acum seara o pozica .

Pupicei de la Lori 😘😘😘

• Like 4
  • Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

“ Un barbat poate uita unde parcheaza sau chiar unde locuieste, dar nu uita niciodata o partida de sex, indiferent cat de nereusita a fost.†- Barbara Bush

Disponibila pana la 22:00!!

Pupicei de la Lori 😘😘😘😘😘

post-335223-0-91315200-1607250063_thumb.jpeg

• Like 4
  • Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Pupicei de la Lori💋💋💋💋

• Like 3
  • Inimioara 3
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

„Femeile au nevoie de un motiv ca să facă sex. Bărbaţii au nevoie numai de un loc unde s-o facă.”  – Billy Crystal

Eu am inceput programul iubirici 😘😘 si sunt disponibila pana la 22:00 !!

Programari :

☎️Telefon : 0728443124

☎️Watssapp : +4915145456574

• Like 4
  • Inimioara 2
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Servicii :

Sex oral (protejat sau neprotejat , in functie de igiena) 

Sex normal (protejat , nici nu discut)

69

Masaj de relaxare 

Fantezii

Diferite poziții (sunt dispusa sa incerc multe poziții)

Sărutări corporale si mangaieri

GFE

Uro

COB (inclus in Pret)

CIM (in functie de igiena ) contra cost (+50 lei)

Dominare soft

Preturi :

🚫 150 lei - o finalizare (30 min)

🚫 250 lei - maxim 2 finalizări ( 60 min) 

Locatie Tatarasi . Newton 

• Like 2

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

“Sex oral , adica sex nescris . Cu trăiri de nedescris.” - Constantin  Ardeleanu 

Disponibila pana la 23:00!!

Pupicei de la Lori😘😘😘😘

• Like 3
  • Minus 1
  • Inimioara 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...