Sari la conținut

0725196791

Postări Recomandate

• Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea
Postat

Am deschis și eu nu topic cu un alt număr de telefon.

Susțin ce zice Dl. de mai sus.

Pune linkul
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Am ajuns... La domnișoara. Nu dau prea multe detalii... Este super ok glumeța. Frumușică.. Pozele o strică.. Nota 9 per total... Halat 100 fin

Postat

Am ajuns... La domnișoara. Nu dau prea multe detalii... Este super ok glumeța. Frumușică.. Pozele o strică.. Nota 9 per total... Halat 100 fin

Daca te duci pentru stand-up comedy probabil exceleaza.La futai,o doare una alta,nu vrea asa,nu vrea acolo,o zgarai cu barba,hai ca sa terminat timpul.Pa-pa.

• Like 2
Postat

Statistici vedeti de treaba ta dacă ai fost nesimti si ai facut figuri la mine e normal sa scri aici fel și fel de timpeni vedeti dracu de treaba ta numai.labari ca tine poate sa scrie asa cu flori la pula

Postat

Statistici vedeti de treaba ta dacă ai fost nesimti si ai facut figuri la mine e normal sa scri aici fel și fel de timpeni vedeti dracu de treaba ta numai.labari ca tine poate sa scrie asa cu flori la pula

Ai ucis limba română..ai asasinat o..pune mana pe abecedar să nu ne mai omori ..haidi [email protected] te fwti așa cum scrii aidplm
  • Oras:Navodari
  • Oras:Navodari
Postat

Am fost si eu la ducesa asta,o fitoasa de prima mana,basini de Buftea,sta la O-uri,vis a vis de Posta din Tomis 3. Vrea neaparat sa te vada de la balcon inainte de a intra in scara. E fomista, are multe anunturi si e pe repede inainte.

Caracterizare pentru majoritatea fleoartelor aterizate in frumosul nostru oras!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.