Sari la conținut

Bruneta apetisanta 0731642658

Postări Recomandate

• Oras:Outside București
  • Oras:Outside București

Una lume e mai bolnava ca mine ... how the fuck can you fuck something like that ?

Simplu,cu pula!

Dacă te referi la acest gen și femeie mai bine te abțineai pentru că nimeni nu îți dă voie să te caci în gusturile nimănui!

Unora le plac blondele,altora brunetele, unora le plac tinerele,altora maturele,unora slăbuțele,altora plinuțele!

In principiu la cele mai mari,mai masive,mai plinuțe,mai grase merg cei care au încredere în ei și cei care au pula mai mare pentru că la acest gen de femeie datorită curului mai mare și mai înapoi sau datorită burții mai proeminente se cam pierd 3-4 centimetri din dotare!

Așa că ....

Să nu mă înțelegi greșit,dar există o vorbă:când te caci în sus o mare parte cade pe tine!

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Am prins-o anul trecut pe Iulia la Universitate prin vara, daca nu ma insel are tatuaje pe corp, in special in zona burtii sa acopere operati de cezariana, din poze ea pare sa fie a fost colega scurt timp cu Diana care presta in zona (cea nebuna si cu toane)

Revenind la Iulia confirm ca este o persoana placuta, tragerea era 60, vb cu ea daca se baga si la un joc in 3 dar colega zisese pas.

Nu am cum sa uit intalnirea din trei motive: Oral bun facut cu simt de raspundere - 8

Normal LoT cu miscari de negresa cum a zis un coleg -9

Eee si in miscarile ei frumoase Durex a facut poc (nu imi dadusem drumu), ne-am prins amandoi ca s-a rupt... scos repede spalat instalatia, pishat fortat ca asa se recomanda...

Am intrebat-o daca sa imi fac griji mi-a zis ca nu am de ce si femeia chiar a fost corecta, 2 seturi de analize la 2 luni si 6 luni distanta toate negative.

Mi-a zis ca nu face fara, ca are copii, evident ca fix la asta nu imi statea gandu....

Cei drept pot confirma ca doamna nu a mintit si a fost corecta (si/sau am avut bulan) in privinta igienei.

Am terminat cu un oral cu fin pe sanii ei mari.

Bafta!

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...