loverel Reputație: 430 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Autor Postat Iunie 21, 2014 Sublim, admirabil, natural! https://www.youtube.com/watch?v=EsNhCWsDVQICe frumos... adorabil...
BASZOKBELE Reputație: 65 Postat Iunie 22, 2014 Oras:. Oras:. Postat Iunie 22, 2014 http://youtu.be/mQtT8hADx3E 1
BASZOKBELE Reputație: 65 Postat Iulie 6, 2014 Oras:. Oras:. Postat Iulie 6, 2014 http://youtu.be/HB3xM93rXbY 1
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Iulie 6, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Iulie 6, 2014 Unele intamplari , povestiri , momente , te pot marca si transforma din ditamai barbatul intr-un copil cu lacrimi pe obraji.Asa am patit eu intr-o seara cand stateam in fata televizorului si butonam plictisit telecomnda , pana cand am dat peste o poveste trista , pe un canal gen Discovery sau ceva de genul : ””” Doi tineri casatoriti care au plecat la cumparaturi , profitand ca cel mic doarme in patut , acompaniat de cainele lor un rottweiler mare si frumos , cand se intorc , sunt intampinati de scene ce ii vor marca toata viata . Deschizand usa casei , vad peste tot sange prin casa , si raman socati cand ii intampina cainele agitat si plin de sange pe bot . Femeia tipa isterica si urla la caine , lovindu-l si alungandul de langa ea cu picioarele , fugind disperata pe scari sus la camera unde era patutul copilului . Barbatul in stare de soc , deschide un sertar , si ia un pistol , cu care se duce dupa cainele care era agitat si latra prin casa . In timp ce femeia urla de sus ingrozita de ce vedea acolo , barbatul numai sta pe ganduri si pune mana pe caine si ii trage un glont direct in cap , apoi cu lacrimi in ochi fuge spre camera copilului unde se astepta sa vada femeia cu cel mic sfasiat de caine . Dar cand ajunge sus , vede femeia cu copilul in brate , sanatos , si neatins de nimeni , iar pe jos vede un barbat cu cagula pe cap sfasiat si omorat de cainele care sa luptat si a aparat copilul din patut ””””” 2
loverel Reputație: 430 Postat Iulie 21, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Autor Postat Iulie 21, 2014 pfff... probabil respectivul va avea multe remuscari in viitor..
llexus Reputație: 661 Postat Iulie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2014 Bravo deschizatorului acestui thread! Nu am poze sau filme dar o scurta istorioara traita pe propria piele se poate?
fanebabane Reputație: -446 Postat August 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 23, 2014 Bravo deschizatorului acestui thread! Nu am poze sau filme dar o scurta istorioara traita pe propria piele se poate? Bagi anu' asta?
fanebabane Reputație: -446 Postat August 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 23, 2014 http://s8.postimg.org/oeshfxmrp/image.jpg 2 8
terenteterente Reputație: 244 Postat August 25, 2014 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat August 25, 2014 cand am plantat primul meu copac, era un palmier. 1
loverel Reputație: 430 Postat August 25, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Autor Postat August 25, 2014 Bravo deschizatorului acestui thread! Nu am poze sau filme dar o scurta istorioara traita pe propria piele se poate?Multumesc... chiar te rog sa scrii, oricine poate scrie orice doreste.. daca se si incadreaza, cu atat mai bine...
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 Multumesc... chiar te rog sa scrii, oricine poate scrie orice doreste.. daca se si incadreaza, cu atat mai bine...e prea trista,din acest motiv nu am postat
loverel Reputație: 430 Postat August 25, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Autor Postat August 25, 2014 In urma cu ceva timp, am postat un clip, cu un baietel de 6 ani, cu cancer la creier, caruia i-a fost indeplinita cea mai mare dorinta, de a-si intalni idolul, un superstar de Wrestling.. acum, la varsta de 8-9 ani, acel copil a parasit aceasta lume. Laudabil a fost ca, la inceputul acestui an, a fost invitat din nou in acele locuri, unde a fost primit si tratat de catre toate superstarurile din Wrestling, ca o vedeta. R.I.P. 2
loverel Reputație: 430 Postat August 25, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Autor Postat August 25, 2014 e prea trista,din acest motiv nu am postatinseamna ca e ceva "marcant" ... scrie linistit
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 inseamna ca e ceva "marcant" ... scrie linistitsincer ma mai gandesc
fanebabane Reputație: -446 Postat August 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 sincer ma mai gandesc Gata?
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 Gata?nu,e prea trista
fanebabane Reputație: -446 Postat August 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 http://mashable.com/wp-content/uploads/2013/07/temper-tantrum.gif 2 8
loverel Reputație: 430 Postat August 26, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Autor Postat August 26, 2014 asa incep sa plang si eu deja... vreau sa aud acea poveste, oricat ar fi de trista.. mai ales ca plang oricum.. ori ca e prea trista, ori ca sunt indurerat ca nu o scrii..
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat August 28, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat August 28, 2014 offfff, cat de mult isi iubeste stapanul, un caine!!! https://www.youtube.com/watch?v=nr2SGzPpUUc 3
llexus Reputație: 661 Postat August 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2014 asa incep sa plang si eu deja... vreau sa aud acea poveste, oricat ar fi de trista.. mai ales ca plang oricum.. ori ca e prea trista, ori ca sunt indurerat ca nu o scrii.. ok gluma gluma,dar sincer va spun chiar e traita pe pielea mea,si de ce sa nu recunosc ma marcheaza si acum la 3 ani de la acea intamplareeu am avut noroc,el nu!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum