Sari la conținut

Momente marcante, deosebite, remarcabile

loverel

Postări Recomandate

• Oras:Sud Est - Nord Vest
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

Unele intamplari , povestiri , momente , te pot marca si transforma din ditamai barbatul intr-un copil cu lacrimi pe obraji.

Asa am patit eu intr-o seara cand stateam in fata televizorului si butonam plictisit telecomnda , pana cand am dat peste o poveste trista , pe un canal gen Discovery sau ceva de genul :

”””   Doi tineri casatoriti care au plecat la cumparaturi , profitand ca cel mic doarme in patut , acompaniat de cainele lor un  rottweiler mare si frumos , cand se intorc , sunt intampinati de scene ce ii vor marca toata viata . 

Deschizand usa casei , vad peste tot sange prin casa , si raman socati cand ii intampina cainele agitat si plin de sange pe bot . Femeia tipa isterica si urla la caine , lovindu-l si alungandul de langa ea cu picioarele , fugind disperata pe scari sus la camera unde era patutul copilului . Barbatul in stare de soc , deschide un sertar , si ia un pistol , cu care se duce dupa cainele care era agitat si latra prin casa . In timp ce femeia urla de sus ingrozita de ce vedea acolo , barbatul numai sta pe ganduri si pune mana pe caine si ii trage un glont direct in cap , apoi cu lacrimi in ochi fuge spre camera copilului unde se astepta sa vada femeia cu cel mic sfasiat de caine . Dar cand ajunge sus , vede femeia cu copilul in brate , sanatos , si neatins de nimeni , iar pe jos vede un barbat cu cagula pe cap sfasiat si omorat de cainele care sa luptat si a aparat copilul din patut ”””””

• Like 2
  • Oras:Oradea Town
Postat

pfff... probabil respectivul va avea multe remuscari in viitor..

• Oras:Bucuresti
Postat

Bravo deschizatorului acestui thread! 

Nu am poze sau filme dar o scurta istorioara traita pe propria piele se poate?

Postat

Bravo deschizatorului acestui thread! 

Nu am poze sau filme dar o scurta istorioara traita pe propria piele se poate?

Multumesc...  chiar te rog sa scrii, oricine poate scrie orice doreste.. daca se si incadreaza, cu atat mai bine...

Postat

Multumesc...  chiar te rog sa scrii, oricine poate scrie orice doreste.. daca se si incadreaza, cu atat mai bine...

e prea trista,din acest motiv nu am postat

Postat

In urma cu ceva timp, am postat un clip, cu un baietel de 6 ani, cu cancer la creier, caruia i-a fost indeplinita cea mai mare dorinta, de a-si intalni idolul, un superstar de Wrestling.. acum, la varsta de 8-9 ani, acel copil a parasit aceasta lume. Laudabil a fost ca, la inceputul acestui an, a fost invitat din nou in acele locuri, unde a fost primit si tratat de catre toate superstarurile din Wrestling, ca o vedeta. R.I.P.

• Like 2
Postat

e prea trista,din acest motiv nu am postat

inseamna ca e ceva "marcant" ... scrie linistit

Postat

inseamna ca e ceva "marcant" ... scrie linistit

sincer ma mai gandesc

Postat

asa incep sa plang si eu deja... vreau sa aud acea poveste, oricat ar fi de trista.. mai ales ca plang oricum.. ori ca e prea trista, ori ca sunt indurerat ca nu o scrii..  =))

Postat

asa incep sa plang si eu deja... vreau sa aud acea poveste, oricat ar fi de trista.. mai ales ca plang oricum.. ori ca e prea trista, ori ca sunt indurerat ca nu o scrii..  =))

ok gluma gluma,dar sincer va spun chiar e traita pe pielea mea,si de ce sa nu recunosc ma marcheaza si acum la 3 ani de la acea intamplare

eu am avut noroc,el nu!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...