cristilazu Reputație: 106 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Hehe si ai avut apa limpeda sau ai fost in afara de sezon cu gunoaie te ai balacit in kuta beach??
vitceibo Reputație: 4072 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Septembrie 4, 2020 cind umblam eu in bali , nici macar resorturi nu existau in kuta beach , erau citeva colibe de pescari , pe vremea aia tu sugeai lapte de la magarita salbatica ce minca gunoi pe linga groapa de la glina , dupa ce te-au abandonat parintii la margine de bucuresti , vazind ce diform si urit te-ai nascut.
cristilazu Reputație: 106 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 da am inteles ma columbus :laugh2 :laugh2
random001 Reputație: 82 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 ma fratilor , e pana la urma reala gagica , si este la noi sau nu ? Asta e ce ne intereseaza aci. Nu balivernele voastre. Daca vreti sa va certati , adaugati-va fratilor pe whatsup si injurati-va pana va saturati.
vitceibo Reputație: 4072 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Septembrie 4, 2020 ma fratilor , e pana la urma reala gagica , si este la noi sau nu ? Asta e ce ne intereseaza aci. Nu balivernele voastre. Daca vreti sa va certati , adaugati-va fratilor pe whatsup si injurati-va pana va saturati.pai noi de unde sa stim?ne plateste cineva sa iti dam tie socoteala ? tu ce informatii ai adus pina acum de te infoi mai ceva ca un curcan si ne certi ca ne certam ? 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat Septembrie 4, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Septembrie 4, 2020 pai noi de unde sa stim?ne plateste cineva sa iti dam tie socoteala ? tu ce informatii ai adus pina acum de te infoi mai ceva ca un curcan si ne certi ca ne certam ? Nu ai simțit cumva miros de fish 🙄🙄? 1
cristilazu Reputație: 106 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 :iagree pai noi de unde sa stim?ne plateste cineva sa iti dam tie socoteala ? tu ce informatii ai adus pina acum de te infoi mai ceva ca un curcan si ne certi ca ne certam ?
random001 Reputație: 82 Postat Septembrie 5, 2020 Postat Septembrie 5, 2020 Nu ai simțit cumva miros de fish ?da amice , sunt pestele la gagica asta , si-s asa de bun la treaba asta incat nu stie nimeni nimic de ea , nu raspunde la telefon , nici nu stim daca e in localitate sau nu. Sunt atat de bun , incat ideea mea de promovare a gagicii e sa spun ca nu prea pare reala (motiv ptr care cautam confirmare de la ceilalti useri). Cum te-a dus mintea la asa ceva nu stiu. Ideea era ca discutiile de genul asta sunt offtopic , si irelevante pentru ce intereseaza pe marea majoritate a persoanelor care viziteaza forumul si siner conversatia astia , imi cam omoara neuronii , asa ca o sa ma scuz din topic si o sa va las sa va faceti voi de cap. In concluzie , fata pare sa nu lucreze in constanta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum