Sari la conținut

SIMONA -0728440499 reala 100% confirm cu chipul

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

cind umblam eu in bali , nici macar resorturi nu existau in kuta beach , erau citeva colibe de pescari , pe vremea aia tu sugeai lapte de la magarita salbatica ce minca gunoi pe linga groapa de la glina , dupa ce te-au abandonat parintii la margine de bucuresti , vazind ce diform si urit te-ai nascut.

Postat

ma fratilor , e pana la urma reala gagica , si este la noi sau nu ? Asta e ce ne intereseaza aci. Nu balivernele voastre. Daca vreti sa va certati , adaugati-va fratilor pe whatsup si injurati-va pana va saturati.

Postat

ma fratilor , e pana la urma reala gagica , si este la noi sau nu ? Asta e ce ne intereseaza aci. Nu balivernele voastre. Daca vreti sa va certati , adaugati-va fratilor pe whatsup si injurati-va pana va saturati.

pai noi de unde sa stim?ne plateste cineva sa iti dam tie  socoteala ? tu ce informatii ai adus pina acum de te infoi mai ceva ca un curcan si ne certi ca ne certam ?

• Like 1
Postat

:iagree

pai noi de unde sa stim?ne plateste cineva sa iti dam tie  socoteala ? tu ce informatii ai adus pina acum de te infoi mai ceva ca un curcan si ne certi ca ne certam ?

Postat

Nu ai simțit cumva miros de fish ?

da amice , sunt pestele la gagica asta , si-s asa de bun la treaba asta incat nu stie nimeni nimic de ea , nu raspunde la telefon , nici nu stim daca e in localitate sau nu. Sunt atat de bun , incat ideea mea de promovare a gagicii e sa spun ca nu prea pare reala (motiv ptr care cautam confirmare de la ceilalti useri). Cum te-a dus mintea la asa ceva nu stiu.

Ideea era ca discutiile de genul asta sunt offtopic , si irelevante pentru ce intereseaza pe marea majoritate a persoanelor care viziteaza forumul si siner conversatia astia , imi cam omoara neuronii , asa ca o sa ma scuz din topic si o sa va las sa va faceti voi de cap.

In concluzie , fata pare sa nu lucreze in constanta.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...