Sari la conținut

Cine credeți că va câștiga US Open ?

Postări Recomandate

• Oras:Everest
Postat

Roger a anuntat ca nu mai joaca anul asta, dar oricum mi-e greu sa cred ca ar mai avut vreun cuvant de spus la RG...iar Rafa sper sa fie la inaltime, e sansa lui sa ia GS 20, da' e greu cu Nole si mai nou cu Thiem.

• Minus 1
Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Roger a anuntat ca nu mai joaca anul asta, dar oricum mi-e greu sa cred ca ar mai avut vreun cuvant de spus la RG...iar Rafa sper sa fie la inaltime, e sansa lui sa ia GS 20, da' e greu cu Nole si mai nou cu Thiem.

Thiem e pe val, s-ar putea sa faca parte din noul careu de asi, daca o tine tot asa !

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am vazut in setul 4 game 3-4-5-6 si am plecat la magazin! Joaca bine amandoi cu un plus pentru goffin ce simbari de directie si precizie

Postat

Am vazut in setul 4 game 3-4-5-6 si am plecat la magazin! Joaca bine amandoi cu un plus pentru goffin ce simbari de directie si precizie

David Goffin e un tip rapid si cu destula inima, dar nu e capabil sa fie un mare campion...s a autodepasit oricum

• Minus 1
Postat

Thiem e pe val, s-ar putea sa faca parte din noul careu de asi, daca o tine tot asa !

Si eu zic la fel, din noul val el pare cel mai tare

• Minus 1
Vizitator marmotto
Postat

Oarecum surprinzatoare eliminarea Pliskovei si a Muguruzei ! Pe de alta parte, atat Garcia cat si Pironkova arata ca si-ar fi regasit forma de acum multa vreme. Garcia cred ca are sanse sa reintre in top 10 daca o tine asa !

• Like 1
Vizitator marmotto
Postat

Ooo, victorie mare a Soranei contra Johannei Konta, jucatoare din Top 10 (numarul 9 mondial la ora disputarii partidei). Bravo Sorana !

Edit (greseala): nr. 13, favorita nr. 9 la U.S. Open.

• Like 1
Postat

Oarecum surprinzatoare eliminarea Pliskovei si a Muguruzei ! Pe de alta parte, atat Garcia cat si Pironkova arata ca si-ar fi regasit forma de acum multa vreme. Garcia cred ca are sanse sa reintre in top 10 daca o tine asa !

Pironkova mereu joacă bine și face surprize la GȘ uri...la băieți a apărut Tenys Sandgren, care e "omologul" ei oarecum

• Minus 1
Vizitator marmotto
Postat

Pana una alta surprinzatoare eliminarea lui Kerber de astazi. Chiar si eliminarea Petrei Martic e putin surprinzatoare, Putintseva este o jucatoare buna, nimic de zis, dar parca azi chiar s-a depasit pe sine. 

La Nole sa vedem, meciul e la inceput abia !

Postat

La fete nu ma mai mira nimic ...sunt foarte inconstante...si nu-l vad pe Carreno Busta in stare sa-l bata pe Djokovic...sarbul ii va depasi pe Rafa si Roger la GS-uri

• Minus 2
Vizitator marmotto
Postat

La fete nu ma mai mira nimic ...sunt foarte inconstante...si nu-l vad pe Carreno Busta in stare sa-l bata pe Djokovic...sarbul ii va depasi pe Rafa si Roger la GS-uri

Sa vedem ce are de spus Thiem ! :) Daca ajung sa joace finala, nu cred ca-l va lasa pe Nole sa castige prea usor ! :) Sa vedem, mai e pana acolo.

• Like 1
Postat

Da, Thiem ar putea sa-i faca fata lui Nole, da' il vad  pe sarb prea mufat...si am impresia ca e inca la ralanti...

• Minus 2
Vizitator marmotto
Postat

WTF !?! Cred ca de mult nu s-a mai intamplat o chestie ca asta in tenis !!!!!

Vizitator marmotto
Postat

Nu zic ca nu a avut partea lui de vina si Djokovic, dar parca s-a mers prea departe cu decizia organizatorilor....

Postat

Clar....daca lovea in timpul jocului, neintentionat ? Tot il scoteau ? Oricum si babuta aia...a exagerat

• Minus 2
Vizitator marmotto
Postat

Clar....daca lovea in timpul jocului, neintentionat ? Tot il scoteau ? Oricum si babuta aia...a exagerat

A mai fost acum 3-4 ani la Wimbledon un rus, nu mai retin Medvedev sau Shapovalov sau altul, dar ala a fost asa de nervos incat s-a dus catre scaunul unde statea un arbitru de linie, a dat cu piciorul atat de tare, incat a rupt o reclama cu Lacoste din partea de jos a scaunului, iar marginea taioasa a reclamei i-a provocat arbitrului o taietura la glezna. A fost descalificat pe loc (plus amenda mare, nu mai retin, cateva zeci de mii de lire sterline), dar nu a parlamentat, si-a recunoscut vina si si-a cerut scuze arbitrului.

Postat

cred ca e vorba de Nalbandian...dupa nume  cu origini armene, dar in acte argentinian...am vazut meciul ala

• Minus 2
Vizitator marmotto
Postat

cred ca e vorba de Nalbandian...dupa nume  cu origini armene, dar in acte argentinian...am vazut meciul ala

Asa, el era !

Vizitator marmotto
Postat

Nu stiu ce zice exact regulamentul, dar mi se pare exagerat sa-l scoata pe Nole...

Nu cred ca o sa ramana asa treaba, nu cred ca o sa accepte Nole situatia, s-ar putea sa urmeze un mic scandal acolo, cu avocati, cu tot tacamul. Chiar m-as mira sa se mai duca la bun sfarsit US Open anul asta, cel putin la tabloul masculin s-ar putea sa iasa un haos ! Cum si Benoit Paire si Kiki Mladenovic s-au plans, s-ar putea sa-si fi dat cu stangu'n dreptul organizatorii cu decizia asta !

Sa fi contat si asta oare ?

https://www.digisport.ro/tenis/djokovic-revoltat-de-ce-se-petrece-la-us-open-la-un-hotel-se-tin-nunti-de-ce-l-a-sunat-pe-guvernatorul-din-new-york-902749

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...