Sari la conținut

Adela 0720795869 Fata e bini di tat

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Buna baieti :) !

De astazi ne putem revedea.Va astept cu drag.

Va reamintesc serviciile,deoarece am facut o mica schimbare !

-150 ron,(o fin/30 min) oral,normal,ambele protejate;

-200 ron,(o fin/o ora) oral ,normal,ambele protejate;

-250 ron ,(2 fin/o ora) oral,normal,ambele protejate.

Nu fac sex anal.

Nu accept degete in fund sau in pasarica .

Nu fac deplasari .

Va sarut !

Ce te-aş...bate !

• Like 2
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Ce te-aş...bate !

Pofticiosule!

• Like 2
  • Minus 11
  • Oras:bucuresti
Postat

adevarat Ade, iti place sa ti se faca annilingus? :P la asa cur nu ma gandesc la altcva decat sa il ``mananc`` :P:P

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu poți rata așa o bestie trebuie linșa in pizda la greu abia aștept sa prind o programare .

Postat

Prietene bufbufbufbuf am si eu o intrebare daca se poate catre tine cit timp crezi ca poti sa o lingi pe Ade in pasarica dar fara oprire te rog nu te sucarii pe mine ii doar o intrebare vreau si eu sa ma experimententezz mai mult

Postat

Buna baieti :)

De astazi ne putem revedea.Va astept cu drag.

Va reamintesc serviciile,deoarece am facut o mica schimbare !

-150 ron,(o fin/30 min) oral,normal,ambele protejate;

-200 ron,(o fin/o ora) oral ,normal,ambele protejate;

-250 ron ,(2 fin/o ora) oral,normal,ambele protejate.

Nu fac sex anal.

Nu accept degete in fund sau in pasarica .

Nu fac deplasari .

Va sarut !

Nu accepti degete in psarica si fundulet, dar limbuta pot sa o bag acolo ? :P :D

• Oras:Univers
  • Oras:Univers
Postat

"Buna Adela...azi esti la birou?"....astia nu au bani nici de credit pe telefon. De beepuri aveti?? :) Daca ai noroc, ii faci un beep si poate te suna. :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ai fute-o? :)

fute o pula.. nici de tel n-ar ca$$

facea doar recensamantu... 

=))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Salut fac si eu o recenzie acestei minunate fete.Am fost ieri la ea cu programare facuta cu o zi inainte.Am gasit putin cam greu locatia sper ca nu m-a injurat:)).Si tin sa ii multumesc ca desi avea putina treaba si-a facut timp si a ajuns la ora stabilita 3.30.Sincer nu arata ca in poze, arata de 1000 de ori mai bine.deci jur ca e minunata de mult nu am mai vazut asa femeie.cand am ajuns in fata ei nici nu stiam ce sa ii spun ma blocasem.Dupa dus am ajuns in camera langa minunata Adela si am inceput cu mici sarutari pe gat eu pe sani jucandu-ma usor cu superba ei pasarica.nu am rezistat si i-am spus sa se intoarca pt ca vreau sa ii fac eu primul sex oral ca nu mai rezist, abia asteptam sa o gust:p.si cred ca a fost cel mai dulce oral facut in viata mea.apoi mi a pus prezervativ si a inceput ea.imaginea cu ea facand oral o am si acum in minte.a fost ceva de vis jur ca nici nu imi doream sa fie altfel.apoi la normal imaginea cu ea cu fundul acela m-a facut sa nu rezist foarte mult sh am finalizat repejor:D.

Imi cer scuze Adela daca nu am facut ceva bine sau daca te am deranjat cu ceva dar sti ca a fost prima data.sper sa ne mai vedem ca as veni zi de zi.esti o femeie Superbaaaa

Notele nu isi mai au rostul dar totusi:

Adela 10

Locatie 10 micuta dar curata si cu bun gust

Oral 10 chiar daca e protejat

Normal 10 pt mn a fost perfect

De revenit? Zilnic:D

• Like 9
Postat

Adevarat coane ade ii o superbitate o femeie cum rar vezi ii de a dreptul speciala eu de a si avea cum a si lua o la mine de tot

• Like 1
Postat

Salut fac si eu o recenzie acestei minunate fete.Am fost ieri la ea cu programare facuta cu o zi inainte.Am gasit putin cam greu locatia sper ca nu m-a injurat:)).Si tin sa ii multumesc ca desi avea putina treaba si-a facut timp si a ajuns la ora stabilita 3.30.Sincer nu arata ca in poze, arata de 1000 de ori mai bine.deci jur ca e minunata de mult nu am mai vazut asa femeie.cand am ajuns in fata ei nici nu stiam ce sa ii spun ma blocasem.Dupa dus am ajuns in camera langa minunata Adela si am inceput cu mici sarutari pe gat eu pe sani jucandu-ma usor cu superba ei pasarica.nu am rezistat si i-am spus sa se intoarca pt ca vreau sa ii fac eu primul sex oral ca nu mai rezist, abia asteptam sa o gust:p.si cred ca a fost cel mai dulce oral facut in viata mea.apoi mi a pus prezervativ si a inceput ea.imaginea cu ea facand oral o am si acum in minte.a fost ceva de vis jur ca nici nu imi doream sa fie altfel.apoi la normal imaginea cu ea cu fundul acela m-a facut sa nu rezist foarte mult sh am finalizat repejor:D

Initial vtoiam sa stau o ora dar am ales sa stau decat 30 de min fiind si prima intalnire dar data viitoare ma revansez

Imi cer scuze Adela daca nu am facut ceva bine sau daca te am deranjat cu ceva dar sti ca a fost prima data.sper sa ne mai vedem ca as veni zi de zi.esti o femeie Superbaaaa

Notele nu isi mai au rostul dar totusi:

Adela 10

Locatie 10 micuta dar curata si cu bun gust

Oral 10 chiar daca e protejat

Normal 10 pt mn a fost perfect

De revenit? Zilnic:D

• Like 10

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...