Sari la conținut

Adela 0720795869 Fata e bini di tat

Postări Recomandate

• Oras:In alta parte
  • Oras:In alta parte
Postat

acum ,vazand noul luc  :laugh2 ,adela parca e mai urata

Las'pana se mai vindeca sanii si pielea dupa marire si vom mai vedea atunci.

Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

E pe drumul cel bun, azi i-am simtit ceva mai moi decat saptamana trecuta cand erau tari ca niste mingi de tenis. Va recomand sa mergeti sa-i vedeti live pentru ca in pozele postate de ea apar distorsionati.

• Oras:Bucuresti
Postat

Știe cineva ceva de ea , ca tot încerca sa o sun de câteva zile, telefonul e închis am lăsat si mesaj dar nici un răspuns ...

Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

Știe cineva ceva de ea , ca tot încerca sa o sun de câteva zile, telefonul e închis am lăsat si mesaj dar nici un răspuns ...

Tocmai ce-am scris ca am fost la ea miercuri. Fata e asaltata de futaci acum dupa operatie asa ca incearca sa stabilesti o programare prin pm cu o zi inainte daca esti client nou.

Peseu: Si din cate o cunosc eu nu e genul care sa lipseasca fara sa anunte.

Spor! :)

Postat

Tocmai ce-am scris ca am fost la ea miercuri. Fata e asaltata de futaci acum dupa operatie asa ca incearca sa stabilesti o programare prin pm cu o zi inainte daca esti client nou.

Peseu: Si din cate o cunosc eu nu e genul care sa lipseasca fara sa anunte.

Spor! :)

Mulțumesc frumos pentru sfat!

Postat

Cum sa scapi de stres sau Adela 2.0

Revin cu o minirecenzie dupa ce am revizitat-o recent pe Adela . Am stabilit intalnirea prin PM deoarece a fost imposibil sa o prind la telefon. Recunosc ca eram un pic reticent vis-a-vis de implanturile mamare, dar curiozitatea si intalnirile anterioare reusite m-au impins sa o revad pe Adela. Multe nu am de adaugat fata de ce am spus deja. Am gasit aceeasi fata frumoasa si dulce, in ciuda faptului ca, cel mai probabil, eram ultimul client din saptamana aceea. Din punctul meu de vedere nu pot sa-i dau decat 10 pe linie : pentru noile "imbunatatiri", pentru atitudinea pro client si pentru ca mi-a suportat lamentarile aproape o ora intreaga.

Cadou : 250 lei/ora binemeritati.

• Like 8
Postat

Noapte buna ! :*

pai mai avem noapte buna acum.....o sa ne perpelim toata noaptea....te pup  :kiss3

Postat

Acum o sa dormim  cu totii in "cort". Ne trage curentul la picioare.

Postat

chiar asa sunteti innebuniti dupa tzatze false?

adela era incantatoare naturala.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Mie, personal, nu-mi plac sanii foarte mari, dar eu nu merg la Adela  doar pentru sani. Deh, fiecare cu gusturile lui.

Postat

Buna dimineata,dragilor! Voi lipsi cateva zile de la ''birou'',posibil sa ma intorc marti.Anunt cand revin.

Va interveni o mica schimbare si anume,dispare varianta de o ora 200 ron,o finalizare !

Sa amintesc, cadul este:

-150ron ,30 min ,o finalizare;

-250ron,1 ora (o finalizare sau doua );

-1h si 30 min ,350 ron ;

-2 h 500 ron;

-ambele servicii protejate,nu fac cim si cof,nici anal.

Pupici si ne vedem marti !  :hug1  :bye

post-109349-0-94492000-1470291668_thumb.jpg

post-109349-0-62156700-1470291921_thumb.jpg

• Like 31
  • Inimioara 1
Postat

Se poate o juma' de portie, de 15 minute, la 75 de lei?  :laugh2 Eventual, imi iau "demaraj" din lift si urc doar sa finalizez... Dureaza maxim 10 minute, in care intra si timpul pana imi dai rest la 100 de lei!  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...