Sari la conținut

Adela 0720795869 Fata e bini di tat

Postări Recomandate

Vizitator all_star
Reputație: 0

Daca nu lucra azi, ne-ar fi anuntat.  Asa a procedat mereu.  Si de ce-ai pus intrebarea de 2 ori ?! Chiar crezi ca era nevoie sa repeti acelasi lucru  :slap2

Link spre comentariu

Daca nu lucra azi, ne-ar fi anuntat.  Asa a procedat mereu.  Si de ce-ai pus intrebarea de 2 ori ?! Chiar crezi ca era nevoie sa repeti acelasi lucru  :slap2

Vrea sa fie ca pokeristul Daniel Negreanu, 1 cuvant in americana, unul in romana :laugh2

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Splaiul Unirii

Sarbatori fericite si linistite frumoasa fata.

Foarte frumoasă urare, Biatlonist :)

Dar nu crezi că este cazul să încetezi cu postarile astea pe topicul ei, "Adela minunata" , "Adela cea mai frumoasă" "Prințesa Adela"......."Adela doamne iartă-mă" :slap2

• Like 1
Link spre comentariu

Coane nu cred ca am mai postat de ceva vreme nimic pe topicul Adelei,de chiar multa vreme.Cit privesc complimentele nu am facut o niciodata printesa adevarat ca i am adresat complimente genn frumoasa minunata etc dar niciodata prințesa.Cu respect si deasemenea si tie draga coleg de forum,daca nu deranjeaza exprimarea,iti urez sarbatori fericite si linistite.

• Like 4
Link spre comentariu

Coane nu cred ca am mai postat de ceva vreme nimic pe topicul Adelei,de chiar multa vreme.Cit privesc complimentele nu am facut o niciodata printesa adevarat ca i am adresat complimente genn frumoasa minunata etc dar niciodata prințesa.Cu respect si deasemenea si tie draga coleg de forum,daca nu deranjeaza exprimarea,iti urez sarbatori fericite si linistite.

La fel si tie Biatlonist :hihat

Si succes in competitii ;)

Link spre comentariu

Am fost la ea. Am gasit-o foarte usor, google maps te duce fix la scara. Parcari erau suficiente in zona.

Stiam la ce sa ma astept, citisem cateva recenzii despre ea si cunosteam faptul ca este foarte apreciata. 

Am gasit o fata foarte frumoasa, super elegant imbracata. O bunaciune in buna regula cu sanii mari si siliconati. Actul in sine a fost ok, m-am simtit bine.

Tin sa remarc faptul ca a cam exagerat cu “retusurile” corporale. Buzele sunt marite, din pacate mi se s-au parut ca arata nenatural. Sanii sunt foarte frumosi, dar nici aici nu as fi intervenit cu operatie. Am vazut poze mai vechi cu ea si mi s-a parut foarte ok. Este parerea mea personala asa ca va rog sa o tratati ca atare.

Am stat o ora si am platit 250 de ron.

Succes va doresc! :)

Fata: 9

Corp: 10

Fund: 10

Oral: 8

Normal: 8

GFE: 9

• Like 14
Link spre comentariu
Vizitator all_star
Reputație: 0

Interesanti sanii.Sunt curios cum arata la fata

Mergi cu incredere, fara nici-o retinere.  E mult mai frumoasa decat fata aceea din avatarul tau de profil (asta ca indiciu)   ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...