Sari la conținut

Adela 0720795869 Fata e bini di tat

Postări Recomandate

• Oras:outside
Postat

Preț pentru o noapte ??

Nu accept

Atunci vreau și eu o noapte, dacă tot e moka. :laugh2

• Like 6
Postat

Daca nu sforai,mai vedem :)

De sforăit nici nu se pune problema în preajma ta, mai dă-te-n priapismul meu! :laugh2

• Like 5
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Daca nu sforai,mai vedem :)

Pfff...sa il vad si eu pe ala care poate sa doarma ca boul pe coada langa un asemenea exemplar :slap2 :laugh2 :kiss3 .

• Like 4
Postat

Si pt ca ii asa dimineata va salut domnilor.Pt ca,de la o vreme am pula sculata mai mereu,ca ii zi ca ii seara sau noapte si ca,vinovata ii domnisorica Ade,am zis sa mai fac o recenzie ca poa scap de acest priaprism temporar. Am revizitat o pe aceasta super bunaciune acum o saptamina si citeva zile.Adela m a intimpinat exact asa cum am rugat o pe tocuri innalte si lenjerie sexy alba,era superba,sexy,incredibila.Am trecut repede la dus si dupa,direct linga Ade.Actiunea in sine a fost de senzatie.Am inceput a ne saruta pasional,apoi repede am trecut la o mingiiere tandra a piersicutei Adelutei.Ea mi a intors serviciul si imi dezmierda penisul foarte misto,in timp ce crestea si se intarea,totul insotit de sarutari patimase.Nu am mai rezistat,am pus o pe domnita pe spate si am inceput sa o ling in pasarica.Si ma lins o domnii mei,la greu,nu ma mai saturam de bunaciunea asta de pasarica in timp ce se juca cu mina pe pula mea o mingia si o freca ca,la un momentdat am simteam ca termin asa.Nu am vrut.Am oprit o pe Adela din actiune si i am ceru sa imi monteze prezervativul.Si am trecut la treaba.Am trecut la a ne regula in mai multe pozitii regina fiind dogy style unde,fundul domnisoarei ii o imagine cum rar vezi chiar si pe Dorcel Tv.Cu cit viteza cu care pompam crestea cu atit gemetele fetei cresteau in intensitate.Si tot asa pina cind am finalizat in prezervativ.Nr doi a fost si mai aprins si mai patimas parca cu mine si mai excitat iar pasa a Adelei parca mai uda mai dornica.Adela o femeie de nota 10 per toate planurile,o femeie pe care o voi vizita de fiecare data cind ma va primii,o femeie ce nu trebuie ratata.Te pup domnisoara si cit de curind ne vom revedea.Va salut domnii mei,o zici linistita sa aveti si un wkd de vis va urez.

• Like 13
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna dimineata domnilor,vreau sa va anunt ca ne mai putem vedea astazi si maine,dupa care voi intra in vacanta (aprox 3 saptamani ).Anunt cand revin! :* :*

post-109349-0-22378400-1460958549_thumb.jpg

post-109349-0-11005000-1460958559_thumb.jpg

post-109349-0-64171700-1460958569_thumb.jpg

• Like 37
  • Minus 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Adela da nu mai fa acele mici retusuri PH ca nu ai nevoie arati super si oricum okii nostrii raman lipiti de buci dupa cum stii si tu

Postat

Adela da nu mai fa acele mici retusuri PH ca nu ai nevoie arati super si oricum okii nostrii raman lipiti de buci dupa cum stii si tu

Nu retusez nimic...

Doar ascund fata si blurez tatuajele...

• Like 4
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu retusez nimic...

Doar ascund fata si blurez tatuajele...

Atunci nu blura "vrabiuta" :):):)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...