Sari la conținut

cuplu 0745430211

Postări Recomandate

Postat

Am gasit un anunt:

"Cuplu bi (fata + baiat) oferim companie domnilor care doresc si altceva in afara de o finalizare rapida. Companie placuta, conversatii la un pahar de vin, sex tandru sau pervers, deepthroat, facefuck, dominare, mangaieri, masaj sau orice altceva iti doresti. Suna-ne. 0745430211."

Am sunat, doar sa ma informez:

- raspunde un barbat

- spune ca anuntul este valabil

- sunt romani

- se poate si doar cu doamna

- trebuie facuta o programare in prealabil

Este cineva care stie mai multe?

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

@coco, inainte de a ne intrebs pe noi mai spune-ne tu ceva:

-sursa anuntului, adicalea, cum ar veni, tu unde ai dat de el;

-cu cat se taxeaza intalnirea in 2, respectiv in 3 (prin 2 eu subinteleg EA cu clientul);

-au locatie? Daca da, in ce zona?

-ea ce date antropometrice isi asuma?

-pe langa fasfarlacurile din anunt, ea ce servicii ... sexuale ofera (O prote sau ne, N, A, FK)?

Pentru inceput cam atat.

O zi buna,

Postat

@coco, inainte de a ne intrebs pe noi mai spune-ne tu ceva:

-sursa anuntului, adicalea, cum ar veni, tu unde ai dat de el;

-cu cat se taxeaza intalnirea in 2, respectiv in 3 (prin 2 eu subinteleg EA cu clientul);

-au locatie? Daca da, in ce zona?

-ea ce date antropometrice isi asuma?

-pe langa fasfarlacurile din anunt, ea ce servicii ... sexuale ofera (O prote sau ne, N, A, FK)?

Pentru inceput cam atat.

O zi buna,

1. http://anunturipenet.gsp.ro/detalii/sex-pervers-in-cluj/423724/

2. telefonic a fost confirmata suma de 150 ron, am omis sa intreb " detaliul " ora sau finalizare

3. au locatie, dar nu am intrebat in ce zona

4. este un alt anunt unde apare poza pentru ea:

4. http://anunturipenet.gsp.ro/poze_anunturi/420784.jpg

Alte date antropometrice nu am cerut.

5.Telefonic a fost confirmat: O , N, A, oralul cred ca se poate si ne...

Vizitator altu2
Postat

@coco, merci pentru completari.

In completare ... la completare, "detaliul" din poza pusa de tine, detaliu bahic, sub numele Iancu, imi da ceva de gandit!

Si nu a bine, legat de "distinsa" printesa.

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Mie mi-a raspuns ea, nu el.

1) Nu e nici o rebranduire, nu avea accent "italian".

2) In cazul de fata, nu exista optiunea de "doar cu ea", deci cocodrill fie abereaza in postul #1, fie a inteles aiurea, fie fata si-a schimbat din mers politica. De ce spun asta: am vrut sa "sar" peste anumite introduceri, si am inceput sa-i explic ca nu ma intereseaza detalii despre el, ca oricum as cauta o intalniri in 2. Dialogul a fost urmatorul:

Eu: bun seara, alea alea

Ea: eu 24 de ani, [.. diverse detalii pe care le-am uitat], el ...

Eu: hai sa-ti explic ... [ii explic ca nu-s curios despre el]

Ea: pot sa-ti spun o intrebare? Daca vezi ca e vorba despre un cuplu si tu cauti femei singure?

Eu: pai.... [pula mea, pe un forum, cineva a scris ca se poate si doar cu tine ... nu i-am zis asa, dar asa ar fi trebuit sa-i zic :D]

Ea: bla bla bla, e interesant si in 3...

Eu: o seara faina

In alta ordine de idei, o voce OK, as aprecia ca era treaza, avand in vedere detaliul cu "vinul" din anunt, si apoi sticla de Iancu.

Vizitator altu2
Postat

Dinamovistu' Stelist mi-o luat-o inainte (si de data asta?) ... cu postarea.

Da, asa-i, NICI VORBA DE INTALNIRE (doar) IN DOI. Full stop.

Convorbirea telefonica avuta a fost mai mult decat agreabila, chiar daca vocea (dar nu numai vocea) aflata in ailalta parte la replica, era una masculina.

Pentru mine a fost aproape o revelatie ca pot discuta deschis cu un barbat astfel de chestiuni "delicate". 

Oricum, ce este important rezida aici: NICI VORBA DE INTALNIRE IN 2 (client + ea). Out of question!!!

Omul, inca o data, o persoana mai mult decat agreabila in conversatie, a spus ca pentru ei asta este o placere, partea pur financiara fiind doar un adendum.

Mai mult decat atat, mi-a subliniat, explicit, ca in anunt spune ca ambii sunt bi, asa incat spera ca nu voi fi deranjat de posibilele lui mangaieri, suprapuse peste gesturile tandre ale iubitei lui concubine.

Offf, full stop.

Concluzie:

-anuntul e real.

-pret 150 lei sex total (ON + NP + AP) fara limita stricta de timp. In principiu o ora, dar ... blah, blah ...

-au locatie in Ghiorghieni

-NU SE POATE IN DOI DOAR SI CU EL CARE ESTE BISEXUAL!!!

...

etc., etc., ...

Inca o data, conversatia avuta cu partea masculina a cuplului a fost mai mult decat agreabila. Dealtfel, in discutie, spunea ca nu fac asta pentru a-si acoperi gaurilele financiare. Sau nu numai. Au in vedere placerea. Dar placerea cel putin in trei.

Concluzie bis: fara a-i vizita, in mod direct, doar dupa indelunga discutie telefonica, ma gandesc ca pot fi luati in in vizor de cei doritori de intalniri in 3, cu conditia ca acel vizitator (client) sa nu aiba retineri in a simti "ceva tare intre fesele lui".

Seara buna,

Post Scriptum: @coco colegule, posibil si altii, "interviul" telefonic, chiar daca nu pare, la prima vedere, este foooarte important in curvasareala. Iti (va) spune unu' carunt ... (carunt nu numai in ale curvasarelii ...).

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.