Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 Acum 35 minute, mirindaporto a spus: Ti-am zis eu vreodata sa nu o faci ? Go ahead, pune cate poze vrei, fotografule Dar mai bine nu, de ce aș face rău la fată doar din cauza ta? Mai bine pun poza cu tine, nu cu fata iți pun și nr și îți deschid topic. Oare o să-mi i-au ban🤷♀️😷🤣
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 Acum 19 minute, mirindaporto a spus: Ti-am zis eu vreodata sa nu o faci ? Go ahead, pune cate poze vrei, fotografule. Bă băeatule dar cîte postări ai pe celălalt topic al Soniei doamne feri🤣🤣🤣🤣
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Februarie 7, 2021 😂😂😂 m am amuzat copios cu voi, aici. 2 2
andydry Reputație: 441 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 E bine ca ai scris cu si nu de noi 😂❤️
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 Acum 56 minute, sarrah a spus: 😂😂😂 m am amuzat copios cu voi, aici. They sarah I would fuck you one more time.
mirindaporto Reputație: 141 Postat Februarie 7, 2021 Oras:- Oras:- Postat Februarie 7, 2021 Acum 1 minut, marcus6 a spus: They sarah Who are they ? Acum 1 minut, marcus6 a spus: I would fuck you one more time. You've got slim to none chances to see her for the first time. 1 2
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Februarie 7, 2021 Acum 16 minute, marcus6 a spus: They sarah I would fuck you one more time. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 2 2
Administrator pisicuts Reputație: 114417 Postat Februarie 7, 2021 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 7, 2021 ce se mai aude ma ??
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 Chiar acum, pisicuts a spus: ce se mai aude ma ?? În dragoste și război să nu te bagi niciodată. Marcus își schimbă biroul imediat cu unul mai mare. Sarah! Hmmmm! Sarah mă abțin să spun ceva. Mirianporto nu se lasă mai prejos ca Marcus. Telenovela continuă. EPISODUL II
mirindaporto Reputație: 141 Postat Februarie 7, 2021 Oras:- Oras:- Postat Februarie 7, 2021 Acum 4 minute, pisicuts a spus: ce se mai aude ma ?? A invatat marcus engleza de cand s-a angajat la spalatorie in uk si in vara vine in tara cu un bmw 320d volan pe dreapta. 1 2
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Februarie 7, 2021 Acum 29 minute, pisicuts a spus: ce se mai aude ma ?? Nu stiu... se scrie pe o limba straina, nu inteleg d’astea... tot s-au murdarit la gura, cred ca de “iengleză”🤭😂
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Februarie 7, 2021 Acum 36 minute, vasileblej a spus: În dragoste și război să nu te bagi niciodată. Marcus își schimbă biroul imediat cu unul mai mare. Sarah! Hmmmm! Sarah mă abțin să spun ceva. Mirianporto nu se lasă mai prejos ca Marcus. Telenovela continuă. EPISODUL II Bărbat deștept! 2 2
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Februarie 7, 2021 Acum 48 minute, pisicuts a spus: ce se mai aude ma ?? Și ție îți place shaworma cu de toate. 😋 2 2
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 Acum 46 minute, vasileblej a spus: În dragoste și război să nu te bagi niciodată. Marcus își schimbă biroul imediat cu unul mai mare. Sarah! Hmmmm! Sarah mă abțin să spun ceva. Mirianporto nu se lasă mai prejos ca Marcus. Telenovela continuă. EPISODUL II Tu Eject direct esti un prost, și un lingău mai mare ca Mirinda.
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 Acum 57 minute, pisicuts a spus: ce se mai aude ma ?? Uite pisicuț sa m-ai băgat un linge pizdă, ți-am zis că unde postez ăsta mă urmărește, dar stai să vezi ce o să postezasta e pisicu[ dacă încalc regulamentul îmi asum dar măcar să mă las să postez tot ce știu după poti să îmi dai ban. Vasileblej un c>cat cu ochi mari🤣🤣🤣
andydry Reputație: 441 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 Acum 8 minute, sarrah a spus: Și ție îți place shaworma cu de toate. 😋 As baga o shaorma,mi-e foame de mor Cu tine ma vad in dormitor 🥰
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Februarie 7, 2021 Acum 1 minut, andydry a spus: As baga o shaorma,mi-e foame de mor Cu tine ma vad in dormitor 🥰 Măi nebotezatule, nu vorbeam cu tine 2 2
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 @sarrah zii tu ceva lui Marcus de dulce. Dar nu prea mult să nu îi dea congelatorul pe afară.
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 Acum 1 minut, sarrah a spus: Măi nebotezatule, nu vorbeam cu tine 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Doamne sarrah cîte îți mai trec prin cap🤣🤣🤣
andydry Reputație: 441 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 Acum 3 minute, sarrah a spus: Măi nebotezatule, nu vorbeam cu tine 😝😝😝😝😝
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 Acum 4 minute, vasileblej a spus: @sarrah zii tu ceva lui Marcus de dulce. Dar nu prea mult să nu îi dea congelatorul pe afară. Zii tu nu o băga pe sarrah, sarrah deocamdata este compania mea, tu vorb in dreptul tău, Dacă suferi de nebăgare in seamă caută alt topic. Dacă eu mă mut pe altul pun pariu că vii și tu, nu am nevoie de secretari eu mă descurg măi lingăilor, pa nu vă faceți reclamă cu mine🤣
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Februarie 7, 2021 Acum 4 minute, vasileblej a spus: @sarrah zii tu ceva lui Marcus de dulce. Dar nu prea mult să nu îi dea congelatorul pe afară. Nu-i mai zic că face diabet 2 2
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Februarie 7, 2021 Acum 8 minute, marcus6 a spus: Zii tu nu o băga pe sarrah, sarrah deocamdata este compania mea, tu vorb in dreptul tău, Dacă suferi de nebăgare in seamă caută alt topic. Dacă eu mă mut pe altul pun pariu că vii și tu, nu am nevoie de secretari eu mă descurg măi lingăilor, pa nu vă faceți reclamă cu mine🤣 Ați auzit de noul brand Marcus? Cică te scuipă și te linge cu aceeași gură 😂😂😂 2 1 2
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 1 oră în urmă, mirindaporto a spus: A invatat marcus engleza de cand s-a angajat la spalatorie in uk si in vara vine in tara cu un bmw 320d volan pe dreapta. Da și o i-au pe MĂTA LA PUF. 🤣 Să văd dacă se îcadreză aici căci sunt condiții🤣🤣🤣
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 Chiar acum, sarrah a spus: Ați auzit de noul brand Marcus? Cică te scuipă și te linge cu aceeași gură 😂😂😂 Exact, cum am fost futut așa fut Sarrah, drăguțo
Postări Recomandate