sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Februarie 7, 2021 Acum 4 minute, marcus6 a spus: Exact, cum am fost futut așa fut Sarrah, drăguțo Vezi ce se întâmplă dacă te apleci după săpun? 😂 2 1 2 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Acum 1 minut, sarrah a spus: Vezi ce se întâmplă dacă te apleci după săpun? 😂 Da dar și tu te apleci de multe ori, iuby Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Februarie 7, 2021 Acum 2 minute, marcus6 a spus: Da dar și tu te apleci de multe ori, iuby Eu mă aplec fiindcă vreau, nu mă conformez, ca tine 😂 2 1 2 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Sarrah nu vrei tu să te odicnești puțin, și vorb mîine seară. Parca am prea mulți spectatori și mă pierd Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Februarie 7, 2021 Acum 4 minute, marcus6 a spus: Sarrah nu vrei tu să te odicnești puțin, și vorb mîine seară. Parca am prea mulți spectatori și mă pierd Să nu cumva să te pierzi...după cine îmi mai face publicitate gratis? ✨ 3 2 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Februarie 7, 2021 https://ibb.co/58PGcPn Exact despre ce vorbeam. 😂 3 2 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Acum 4 minute, sarrah a spus: Să nu cumva să te pierzi...după cine îmi mai face publicitate gratis? ✨ Îl ei pe prostul de Blej, s-au nu e bun? Cu cățelu Mirinda nu m-ai poți sa dus îl știe lumea. Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Acum 1 minut, sarrah a spus: https://ibb.co/58PGcPn Exact despre ce vorbeam. 😂 Nu mă încadrez eu aici sarrah, eu lucru la sparanghel🤣 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Februarie 7, 2021 Acum 4 minute, marcus6 a spus: Îl ei pe prostul de Blej, s-au nu e bun? Cu cățelu Mirinda nu m-ai poți sa dus îl știe lumea. 😂😂😂 Tare prost mai ești câteodată, cred că în sinea ta ai mare încredere în tine 😁 Sper să nu procreezi. 😊 2 2 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Sarrah nu mai vorb cu tine că mă îndrăgostesc. Iubi mic, așa te-aș fute doamne 🤗😘💓 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Din tot sufletul cu regrete, pentru SARRAH Link spre comentariu
andydry Reputație: 441 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Mai zi-i ceva in engleza,sigur o cuceresti🙁 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Chiar acum, andydry a spus: Mai zi-i ceva in engleza,sigur o cuceresti🙁 Aici vorb doar cu Sarrah. Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Februarie 7, 2021 Acum 2 minute, marcus6 a spus: Aici vorb doar cu Sarrah. Iar se bagă în seamă nepieptănatu' ăsta 😂 2 3 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Chiar acum, sarrah a spus: Iar se bagă în seamă nepieptănatu' ăsta 😂 Tuu🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Sarrah dormi?. Îți place muzica? Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Iubiii, hai să m-ai vorbim, că îmi ești drăguță Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Care o puteți vizita faceți-o, fata este interesantă, deșteaptă, fumușică e skini nebuna, și bună rău. Eu mă opresc aici. SARRAH numai bine îți doresc întrun fel ești de treabă Link spre comentariu
andydry Reputație: 441 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Acum 39 minute, sarrah a spus: Iar se bagă în seamă nepieptănatu' ăsta 😂 Printesa mica cu balenciaga de 230 de lei in picioare ,mai spala-ti chilotii c-a pus Marcus mana pe ei😂 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Acum 11 minute, andydry a spus: Printesa mica cu balenciaga de 230 de lei in picioare ,mai spala-ti chilotii c-a pus Marcus mana pe ei😂 Nu la asta nu are ce săi reoroșeze nimeni nimic, este foarte curată fata, posibil dacă tu ajungi la ea prin absurd trebuie dezinfectare TOTALĂ Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Acum 39 minute, andydry a spus: Printesa mica cu balenciaga de 230 de lei in picioare ,mai spala-ti chilotii c-a pus Marcus mana pe ei😂 Prostule tu nu esti în gură curat cum este sarrah în c, p,s-au și eu cred că sunt m-ai curat în cur ca tu în gură, m-am certat cu ea dar să ne uităm un pic și în curtea noastră înainte de a arunca cu pietre. Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 1 oră în urmă, andydry a spus: Printesa mica cu balenciaga de 230 de lei in picioare ,mai spala-ti chilotii c-a pus Marcus mana pe ei😂 Și o poză de la Sarrah cică pentru noi toți🤣. Da e faină poza Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Acum 31 minute, marcus6 a spus: Prostule tu nu esti în gură curat cum este sarrah în c, p,s-au și eu cred că sunt m-ai curat în cur ca tu în gură, m-am certat cu ea dar să ne uităm un pic și în curtea noastră înainte de a arunca cu pietre. Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Acum 1 minut, marcus6 a spus: I kiss her because I really know that hygiene is number 1, Link spre comentariu
Postări Recomandate