Sari la conținut

De vorba cu Beatrice (Dream.girl)

altadata

Postări Recomandate

• Oras:Olimpico
Postat

Ce calitati ar trebui sa aiba barbatul cu care ti-ai petrece restul vietii?

- Frumos, ochi albastri si mai ales cu muschi (daca s-ar putea si in loc de creier, ar fi minunat)!

Dragă Beatrice... :)

Cu un mare regret în suflețel îți scriu că deși ești o femeie Foarte Frumoasă, inimioara mea aparține alteia!

Sper să nu suspini (prea tare) în clipele când vei citi aceste rânduri.

Crede-mă, și mie mi-a fost greu să le scriu și am cugetit uMpicuț (nu foarte mult...) înainte de a le expune în văzul tuturor.

Doream să-ți mai zic, că o mângâiere/alinare sufletească (dacă mai poate fi vorba despre așa ceva în momentele astea), că mi-a plăcut foarte mult ceea ce ai scris tu pe topicul ăsta!

Edit:

Te pup!! :)

• Like 1
  • Oras:oriunde
Postat

Cu un mare regret în suflețel îți scriu că deși ești o femeie Foarte Frumoasă, inimioara mea aparține alteia!

ðŸ˜ðŸ˜ Consider ca ti-ai irosit timpul cu aceasta postare.ðŸ˜ðŸ˜

Din ce am citit pe topicul Beatricei din frumosul oras de pe malul Begai, se pare ca si-a gasit idealul masculinðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ si acela nu esti tu. (Sper ca respectivul user sa nu se simta lezat in vreun fel, referirea la el, am facut-o in contextul postarii initiale🙈ðŸ˜), asa ca...😉😉😉

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Consider ca ti-ai irosit timpul cu aceasta postare.

Din ce am citit pe topicul Beatricei din frumosul oras de pe malul Begai, se pare ca si-a gasit idealul masculin si acela nu esti tu. (Sper ca respectivul user sa nu se simta lezat in vreun fel, referirea la el, am facut-o in contextul postarii initiale), asa ca...

Nu este ca și cum aveam (alte) treburi deosebit de importante la ora aia :), nu am irosit nimic.

Crede-mă, și mie mi-a fost greu să le scriu și am cugetAt uMpicuț (nu foarte mult...) înainte de a le expune în văzul tuturor.

Textul ăsta era scris sub formă de glumă...probabil proastă în viziunea și percepția majorității, dar ăsta-i stilul meu.

(un strop de adevăr iegzistă!)

Doream să-ți mai zic, cA o mângâiere/alinare sufletească (dacă mai poate fi vorba despre așa ceva în momentele astea), că mi-a plăcut foarte mult ceea ce ai scris tu pe topicul ăsta!

Aici deși am continuat în același mod... Nu am glumit deloc când am zis că mi-a plăcut ce am citit. Chiar mi-a plăcut și am rezonat în destul de multicele privințe cu cele scrise de către ea.

Am corectat acum greșelile de scriere în speranța că textul are un înțeles cât de limpede posibil.

Fiind o oră târzie la care am făcut postarea, poate nu a fost foarte clar și pe înțelesul tuturor...am zis (măcar să încerc) să explic :)

Așa că... No hard feelings. Hopefully 4 nobody :)

• Like 3
Postat

Daca mai scrii mult pe forum o sa ai mai multi fani decat prieteni care iti trec pragul .😂😂😂

• Like 1
Postat

Nu este ca și cum aveam (alte) treburi deosebit de importante la ora aia :), nu am irosit nimic.

Crede-mă, și mie mi-a fost greu să le scriu și am cugetAt uMpicuț (nu foarte mult...) înainte de a le expune în văzul tuturor.

Textul ăsta era scris sub formă de glumă...probabil proastă în viziunea și percepția majorității, dar ăsta-i stilul meu.

Doream să-ți mai zic, cA o mângâiere/alinare sufletească (dacă mai poate fi vorba despre așa ceva în momentele astea), că mi-a plăcut foarte mult ceea ce ai scris tu pe topicul ăsta!

Aici deși am continuat în același mod... Nu am glumit deloc când am zis că mi-a plăcut ce am citit. Chiar mi-a plăcut și am rezonat în destul de multicele privințe cu cele scrise de către ea.

Am corectat acum greșelile de scriere în speranța că textul are un înțeles cât de limpede posibil.

Fiind o oră târzie la care am făcut postarea, poate nu a fost foarte clar și pe înțelesul tuturor...am zis (măcar să încerc) să explic :)

Așa că... No hard feelings. Hopefully 4 nobody :)

"Iri" draga 😘,

Eu te-am inteles din prima! Iti multumesc frumos pentru apreciere! Totodata simt nevoia sa-mi exprim profunda dezamagire in legatura cu faptul ca nu-mi impartasesti sentimentele! Este adevarat, voi plange neincetat insa candva ma voi resemna. 😂😂😂

Inca ceva... Te rog sa nu-l iei in seama pe @altadata. El a dezvoltat un soi de "iubire paterna" fata de mine 😂 si prin urmare simte sa-mi sara in aparare de fiecare data (uneori chiar si cand nu trebuie) 😊... dar tu sa nu te superi pe el! E baiat bun dar il strica putin gura! ðŸ˜

• Like 2
  • Haha 1
Postat

ðŸ˜ðŸ˜ Consider ca ti-ai irosit timpul cu aceasta postare.ðŸ˜ðŸ˜

Din ce am citit pe topicul Beatricei din frumosul oras de pe malul Begai, se pare ca si-a gasit idealul masculinðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ si acela nu esti tu. (Sper ca respectivul user sa nu se simta lezat in vreun fel, referirea la el, am facut-o in contextul postarii initiale🙈ðŸ˜), asa ca...😉😉😉

"Taticule",

Sa ma anunti si pe mine cand am data nuntii! 😂😂😂

• Like 2
  • Haha 1
Postat

"Iri" draga 😘,

Eu te-am inteles din prima! Iti multumesc frumos pentru apreciere! Totodata simt nevoia sa-mi exprim profunda dezamagire in legatura cu faptul ca nu-mi impartasesti sentimentele! Este adevarat, voi plange neincetat insa candva ma voi resemna. 😂😂😂

ðŸ˜ðŸ˜ cam acelasi lucru am dorit sa ii tansmit si eu ðŸ˜ðŸ˜ folosind si un exemplu in acest sens. Poate o sa inteleaga ca nu este cazul sa isi faca iluzii desarte.ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

Inca ceva... Te rog sa nu-l iei in seama pe @altadata. El a dezvoltat un soi de "iubire paterna" fata de mine 😂 si prin urmare simte sa-mi sara in aparare de fiecare data (uneori chiar si cand nu trebuie) 😊... dar tu sa nu te superi pe el! E baiat bun dar il strica putin gura! ðŸ˜

ðŸ˜ðŸ˜ "Baiat bun, rau este pamatul ca il tine"ðŸ˜ðŸ˜

Departe de mine gandul sa iti iau partea intr-un mod gratuitðŸ‘, mai ales stiind ca te descurci foarte bine si singura, dar ma amuza enorm astfel de postari. Si dupa cum ma cunosti, ma mananca degetele.ðŸ˜ðŸ˜

• Minus 2
Postat

"Taticule",

Sa ma anunti si pe mine cand am data nuntii! 😂😂😂

Hotaram impreuna!ðŸ˜ðŸ˜
  • Like 1
  • Minus 2
  • Membru Premium
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat

Adevar adevarat ! :)

• Like 2
Postat

Nu mai vorbi prostii,altadata e un barbat ingrijit ,ingrijit de asistentele de la caminul de batrani 😂

Postat

Nu mai vorbi prostii,altadata e un barbat ingrijit ,ingrijit de asistentele de la caminul de batrani 😂

ðŸ˜ðŸ˜ ce te-ai face fara ciupa!?🤔🤔

Un cont inutil...care arata si ce fel de om se afla in spatele lui.ðŸ˜ðŸ‘

• Minus 2
Postat

ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Nu rade! La tine faceam referire. De el se stie deja!ðŸ˜ðŸ˜
  • Minus 2
Postat

Nu rad ,ma stramb la tine ,fa-te util si spune-i pisicului sa imi puna si mie o medalie in dreptul numelui 😉

Postat

Nu rad ,ma stramb la tine ,fa-te util si spune-i pisicului sa imi puna si mie o medalie in dreptul numelui 😉

Medalii primesc doar invingatoriiðŸ˜ðŸ˜

La multi ani!ðŸ¾ðŸ˜

• Minus 2
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

In incheiere, sunt de parere ca m-am deschis suficient de mult in fata voastra, motiv pentru care simtul masurii imi spune ca este cazul sa ma opresc! 

Va multumesc pentru interesul manifestat si sper ca am reusit sa va raspund in asa fel incat sa va satisfac micile curiozitati si totodata sa va ofer si o mica parte din femeia Beatrice! 

Va pup si va imbratisez! 😘🤗

Am citit raspunsurile tale la intrebari si am ramas placut surprins, mai ales ca ne-ai dezvaluit o parte din omul Beatrice! Totusi, la punctul 9 te-ai hazardat putin...nu mai fi asa convinsa, caci asta este doar un ideal!

Imi aduc aminte cand a nascut sotia mea...credeam, la fel ca tine, ca va fi cea mai frumoasa zi din viata mea, in schimb am avut parte de o zi cu dureri de cap, (nemancat si fara sa beau apa) extenuare fizica si tot ce mai presupune o zi plina de stres. La fel si sotia mea care a optat pentru cezariana, iar operatia e operatie, indiferent pentru ce cauza nobila e, doare! I-am vazut si o lacrima in coltul ochiului dupa nastere, dar cred ca era mai mult de la durere!

Totusi experienta de a fi parinte e unica si nu se poate expune in cuvinte...sunt trairi aparte, dar ziua propriu-zisa a nasterii nu e chiar roz!

In afara de asta toate raspunsurile tale sunt o incantare pentru noi, cei ce vor sa stea "de vorba cu Beatrice"!

• Inimioara 1

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Vizitator futac_cta
Reputație: 0
Postat

felicitari Beatrice pentru premiu!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...