Sari la conținut

De vorba cu Beatrice (Dream.girl)

altadata

Postări Recomandate

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

nebunateco, ce mai faci, ce mai zici? N-am mai auzit de tine. Ma gândeam c-ai făcut vreo boacana si te-a săltat militia ;)

Ia zi, când dai pe la noi? Ca aproape ca m-as baga la ceva frumos cu tine...

Sunt bine, sănătoasă, mulțumesc de întrebare.

"Am relații peste tot

Sunt șefa de clan mafiot

Gaborii n-au nici o proba

Ca-s din lumea interlopa ".

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

"Am relații peste tot

Sunt șefa de clan mafiot

auzi fă interloapo... nu mai scrie din astea ca bagi frica in mine si nu o sa mai am curajul sa te vizitez...
  • Oras:Prin spate...
Postat

"Am relații peste tot

Sunt șefa de clan mafiot

plm, duduiano ;)

Ai fo la colqci la pianul ala?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu am pus pudra pe coliva ,if u know what i mean :))))))))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hai ca îți era dor de mine, recunoaște !

I am delicious !

Extraterestrule, da un semn pe wts ca iar am footut tel și nu mai am nr tău. Sa te descânt drq la web , ca dacă am băgat frica in tine, e nașpa tare!

Postat

@colericul

Doamne, cat de emoționant. Mi-a dat o lacrima. Sunteți niște speciali. Asa ceva, mai rar. Nici nu ai idee cat de mult m-a atins postarea ta...

Postat

Ce nu înțelegi din faptul că m-a lovit asa un sentiment? Sunt si eu om(sau macar asa imi place sa cred).

Am si eu sentimente, trairi, fantezii...

De ce neapărat crezi ca sunt sarcastic? Poate sunt doar ironic. Poate nici măcar atât. Poate...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mah **spam editat**chups, lumea ie rea ,mamica. Și ticăloasa și egoistă. Nimenea nu înțelege un suflet ca al tău. Tu ești ca o floare, tu ești ca prima raza de soare primavaratec, tu ești ca strălucirea primei stele ce apare pe bolta senina de vara ...tu ești sensibilos și știi cat valorezi, de aceea nu te năpustesti sa îți arăți puterea. ..ești exact ca prima flatulenta pe care o scapi în prezenta iubitei la început de relație : timida, reținută, da' cu efectul (olfactiv) ăl mai al dracu'!

• Like 1
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat

Mah **spam editat**chups, lumea ie rea ,mamica. Și ticăloasa și egoistă. Nimenea nu înțelege un suflet ca al tău. Tu ești ca o floare, tu ești ca prima raza de soare primavaratec, tu ești ca strălucirea primei stele ce apare pe bolta senina de vara ...tu ești sensibilos și știi cat valorezi, de aceea nu te năpustesti sa îți arăți puterea. ..ești exact ca prima flatulenta pe care o scapi în prezenta iubitei la început de relație : timida, reținută, da' cu efectul (olfactiv) ăl mai al dracu'!

🙈🙈🙈ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
  • Minus 3
Postat

sa-mi fut una de te mint, curvo, dar aproape ca te-am crezut. Dacă terminai cu 'manca-mi-ai pula de muist ce ești', eram in stare sa vin pana-n cta si sa te cer de nevastă in fata cazinoului.

â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mai bine ca te-ai aPținut. Ca nu ma mărit, și mai pierdeai o bucățică de suflețel pe Faleza,printre stabilopozi, sa o calce în picioare turiștii insensibili, sa se gainateze pescărușii pe ea .

Postat

Hai, lasa sentinemtalismele astea. Cand dai pe la noi prin sat? A trecut sezonul de plaja. Stii ce aer fain tomnatic avem la Brașov?

Postat

auzi fă interloapo... nu mai scrie din astea ca bagi frica in mine si nu o sa mai am curajul sa te vizitez...

interloapo sau intertzoapo? ;)
  • Oras:Olimpico
Postat

*Referitor la asta am o intamplare de genul la Timisoara.

Un membru de pe forum (sa.i spunem X) ma "ataca" si baga batul prin gard ori de cate ori prindea ocazia pentru ca nu era adeptul programarii prin pm si mi-a si spus la un moment dat ca o sa-mi faca o vizita iar eu nu voi sti ca este el.

Ziua cu pricina a sosit! De cum a intrat pe usa, s-a impiedicat - lucru care mi.am ridicat un semn de intrebare. Retinut la vorba... hmmm - mi-am zis in sinea mea ca el trebuie sa fie. Cu toate astea am mers mai departe iar la finalul intalnirii ne.am asezat la un pahar de apa si i-am spus cine cred eu ca este. Nu a negat ba din contra, chiar a ramas putin blocat.

La plecare a scos din buzunar o bomboana pe care mi-a oferit-o (probabil in semn de pace ). Nu consum genul acela de bomboane (i.am spus si lui) insa in semn de apreciere a gestului sau am acceptat-o. O am si acum in geanta si ori de cate ori o vad imi amintesc de experienta respectiva.

Măi să fie!

Eu când te-am întrebat ce m-a dat de gol, mi-ai spus cu totul altceva :)

Dar nu-i nimic, reglăm conturile când ne vom revedea.

Ie bine că îți amintești (cu Mare drag) de experiența respectivă.

Următoarea facem să fie memorabilă! :D

Postat

Măi să fie!

Eu când te-am întrebat ce m-a dat de gol, mi-ai spus cu totul altceva :)

Dar nu-i nimic, reglăm conturile când ne vom revedea.

Ie bine că îți amintești (cu Mare drag) de experiența respectivă.

Următoarea facem să fie memorabilă! :D

Nu am vrut sa mai dau alte detalii! 🤫

Si pe aici esti prezent? 🙈

• Like 1
Postat

Nu am vrut sa mai dau alte detalii!

Si pe aici esti prezent?

:)

Mă cam prezentasei tu deja.

Oricum te urmăresc de mult timp, acuma de-a dreptul te hărțuiesc!

(Țin neapărat să menționez că am scris asta în spirit de glumă, dar cu siguranță câțiva o vor lua în serios!) :)

• Like 1
Postat

(Țin neapărat să menționez că am scris asta în spirit de glumă, dar cu siguranță câțiva o vor lua în serios!) :)

sunt p-acilea vreo 2-3 ametiti care nu știu de gluma. Pentru ei totul e troll/hatereala...

Ia zi-ne ce bomboana i-ai dat de nu a mancat-o? Era de pom de iarnă? :)

Postat

(Èšin neapărat să menționez că am scris asta în spirit de glumă, dar cu siguranță câțiva o vor lua în serios!) :)

Deja m-am invatat cu tine! 🤭

Postat

Pana la urma si-a bagat batul (cocoselu') in al tau gard (dream pussy ) si cu voia ta ,ar fi trebuit sa inveti ceva despre baietii rautaciosi de pe forum dar nu iti spun ce ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 1
Postat

Pana la urma si-a bagat batul (cocoselu') in al tau gard (dream pussy ) si cu voia ta ,ar fi trebuit sa inveti ceva despre baietii rautaciosi de pe forum dar nu iti spun ce

bah, tu n-ai citit ca nu i-a supt-o? O poartă - n geantă...
  • Like 1

Postat

Pana la urma si-a bagat batul (cocoselu') in al tau gard (dream pussy ) si cu voia ta ,ar fi trebuit sa inveti ceva despre baietii rautaciosi de pe forum dar nu iti spun ce

Consideri ca esti in masura sa-mi dai sfaturi (pe care ulterior sa le si pun in aplicare) ?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...