Sari la conținut

Irina 0732282263

Vizitator mirela26

Postări Recomandate

Vizitator mirela26
Reputație: 0
Postat

Neata,disponibila,va astept in cuibusorul meu.Va pupic dulce :* :*

• Oras:Brasov
Postat

Acum m-am întors de la Mirela. Mi_a plăcut maxim. Este o tipa drăguța și primitoare. Te face sa te simți liniștit și în siguranță.

A început cu un ON delicat, cu atenție la zonele adiacente, în timp ce eu am mângâiat-o la pasarica. Se umezeste natural.

I-am întors serviciul, cu niște limbute insistente. Geme natilural și se pare ca i-a plăcut.

A urmat un NP în doua poziții, nu comentează (un mare plus). Geme incitant și da contre super.

Finalizare a fost orala, fără probleme, și a rămas mult timp după cu ea în guriță. În tot acest timp s-a lăsat mângâiat și ocupata pe corp.

La corp arata bine, sâni medii și frumoși, cu sfarcuri erectile, fundul frumos, numai bun de strâns în palme.

Ca și note :

Locație 10, garsoniera foarte curata, la baie la fel.

ON 10, executat super, mai ales ca piersingul sr simte

Postat

Se simte bestial.

NP, nota 10. Destul de strâmtă, da contre super și geme minunat.

De revenit? Da. Recomand.

Te pup, Mirela.

Vizitator mirela26
Postat
Acum m-am întors de la Mirela. Mi_a plăcut maxim. Este o tipa drăguța și primitoare. Te face sa te simți liniștit și în siguranță.

A început cu un ON delicat, cu atenție la zonele adiacente, în timp ce eu am mângâiat-o la pasarica. Se umezeste natural.

I-am întors serviciul, cu niște limbute insistente. Geme natilural și se pare ca i-a plăcut.

A urmat un NP în doua poziții, nu comentează (un mare plus). Geme incitant și da contre super.

Finalizare a fost orala, fără probleme, și a rămas mult timp după cu ea în guriță. În tot acest timp s-a lăsat mângâiat și ocupata pe corp.

La corp arata bine, sâni medii și frumoși, cu sfarcuri erectile, fundul frumos, numai bun de strâns în palme.

Ca și note :

Locație 10, garsoniera foarte curata, la baie la fel.

ON 10, executat super, mai ales ca piersingul sr simte

Mersi mult de recenzie cat si de vizita si te mai astept cu drag.:*

Postat

Salutare.

Am vizitat și eu titulara acestui topic. Prea multe de spus nu este ce nu s-ar fi spus deja asa ca trecem direct la note.

Contact. 9 watsapp răspunde destul de repede și la subiect.

Stabilit întâlnirea fără probleme, respectat din ambele părți.

Locația 8.5 zona gemenii, garsoniera, micuța,dar nu m-am dus sa cumpăr asa ca pentru scop merge, Baia tot asa mica dar curata. Geluri de duși vreo doua feluri, prosop curat uscat mare.

Minusuri.lipsa apa de gura și papuci.

Aspect fata. 7.5 nu este o frumusețe rara dar nici urâtă nu e. Bruneta poarta ochelari,mai slăbuța. Sânii medii fund micuți.

Servicii de care am beneficiat.

On.8 fără prea multe artificii dar în schimb se simte bine pirtingul în limba și știe sa folosească.

Np.8 vreo 2 poziții se umezește natural,participa la acțiune, geme frumos finalizat cim.

Igiena.9 nu a făcut dus în prezenta mea de asta nu am dat 10 dar nu am simțit nici un miros suspect!

Per total un futai bun cu o fata obișnuită cu mult bun simți și respectuoasa.

Cadou. 200 aproximativ o ora fără graba.

Recomand pentru un futai bun, cu o fata simpla și cu bun simti la un preti corect!

Bafta și presiune în instalații.

Vizitator mirela26
Postat

Salutare.

Am vizitat și eu titulara acestui topic. Prea multe de spus nu este ce nu s-ar fi spus deja asa ca trecem direct la note.

Contact. 9 watsapp răspunde destul de repede și la subiect.

Stabilit întâlnirea fără probleme, respectat din ambele părți.

Locația 8.5 zona gemenii, garsoniera, micuța,dar nu m-am dus sa cumpăr asa ca pentru scop merge, Baia tot asa mica dar curata. Geluri de duși vreo doua feluri, prosop curat uscat mare.

Minusuri.lipsa apa de gura și papuci.

Aspect fata. 7.5 nu este o frumusețe rara dar nici urâtă nu e. Bruneta poarta ochelari,mai slăbuța. Sânii medii fund micuți.

Servicii de care am beneficiat.

On.8 fără prea multe artificii dar în schimb se simte bine pirtingul în limba și știe sa folosească.

Np.8 vreo 2 poziții se umezește natural,participa la acțiune, geme frumos finalizat cim.

Igiena.9 nu a făcut dus în prezenta mea de asta nu am dat 10 dar nu am simțit nici un miros suspect!

Per total un futai bun cu o fata obișnuită cu mult bun simți și respectuoasa.

Cadou. 200 aproximativ o ora fără graba.

Recomand pentru un futai bun, cu o fata simpla și cu bun simti la un preti corect!

Bafta și presiune în instalații.

Mersi mult de recenzie cat si de vizita.Esti foarte amabil si te mai astept cu drag in compania mea.Te pup si iti urez noapte buna si multa sanatate. :* :*
Vizitator mirela26
Postat

Neata,disponibila.Pupici va astept. :* :* :*

Vizitator mirela26
Postat

Anunt!

Mai sunt disponibila in Brasov pana in data de 30.09.2020 inclusiv.Stiu ca e prea fevreme pentru acest anunt dar e mai bine sa anunt din timp sa stiti.Am nevoie de putina odihna iar apoi nu stiu daca voi mai reveni un Brasov sau voi merge in alta parte.Pana atunci va astept cu programari pe what's app.Va puup dulce si va urez o zi minunata.

:* :* :*

Vizitator mirela26
Postat

Imi cer scuze pentru greselile de ortografie,tastatura telefonului e de vina.

• Oras:Brașov
  • Oras:Brașov
Postat

Salutare la toți,

Vreau sa las și eu o recenzie lui Mirela. Vizitat azi la prânz, ca și comunicare a fost pe whatssup eu zic ca una prompta și f bună. Ca și acțiune as nota 9 pe linie On și Np asta sa nu zică **spam editat** ca dau 10 ca și lui Nadia Comăneci. Ca și atitudine din partea ei notez ca a fost una pro client, Mirela este dezinvolta și opendmind. Dacă revin eu clar unu da și as vrea sa ii transmit un mare mulțumesc pt tratatie, a dat dovada de gazda bună 😉. Baia dotata cu ce este necesar prosop geluri de dus la discreție. Ianca odată mulțumesc Mirela și toți ceilalți ciocane tari 😉

Vizitator mirela26
Postat

Salutare la toți,

Vreau sa las și eu o recenzie lui Mirela. Vizitat azi la prânz, ca și comunicare a fost pe whatssup eu zic ca una prompta și f bună. Ca și acțiune as nota 9 pe linie On și Np asta sa nu zică **spam editat** ca dau 10 ca și lui Nadia Comăneci. Ca și atitudine din partea ei notez ca a fost una pro client, Mirela este dezinvolta și opendmind. Dacă revin eu clar unu da și as vrea sa ii transmit un mare mulțumesc pt tratatie, a dat dovada de gazda bună . Baia dotata cu ce este necesar prosop geluri de dus la discreție. Ianca odată mulțumesc Mirela și toți ceilalți ciocane tari

Iti multumesc si eu de recenzie cat si de vizita,te mai astept si alta data.Te pup cu drag aceeasi Mirela care ai cunoscuto. ;)
Vizitator mirela26
Postat

Neata,disponibila, va astept cu drag.

Vizitator mirela26
Postat

Bna dimineata,sunt disponibila,haideti cu programari.Pupici :* :*

Vizitator mirela26
Postat

Buna dimineata,ultimele zile la voi in Brasov.Disponibila,va pup si va astept pe what's app cu programari. :* :*

Vizitator mirela26
Postat

neata,disponibila,mai sunt azi si maine in Brasov,dupa care imi voi lua o vacanta si ma voi reintoarce la inceputul lunii noiembrie.Asa ca va astept cu drag cu programaei.Pupici :* :* :*

Vizitator mirela26
Postat

Neata,disponibila azi ultima zi in Brasov pana luna viitoare adica noiembrie.Va pup si va astept cu programari. :* :* :*

Vizitator mirela26
Postat

Buna ziua dragilor,tin sa va anunt ca vineri in data de 30.10.2020, revin in Brasov.Va astept cu mare drag in compania mea vineri dupa ora 18:00.Pupici dulci si o zi buna sa aveti.

Vizitator mirela26
Postat

Heiii...Am ajuns umpic mai devreme,deci sunt disponibila in aceeasi locatie din gemenii si cu aceleasi preturi de 200 lei1h si 100 lei 30 de minute(o finalizare) iar ca servicii:sex oral protejat sau neprotejat,finalizare orala sau corporala,sex normal numai protejat,69,diferite pozitii si alte fantezii care astept sa le descoperim impreuna.Disponibila pana in jurul orei 00-01:00.Va pup si va astept cu drag,chiar e vreme de f.tut... :* :*

Vizitator mirela26
Postat

Neata,disponibila.

Postat

Salutare la toata lumea. Vizitat domnișoara in cauza . Pot sa spun prestație este ok din punctul meu de vedere foarte comunicativă ai ce discuta ori ce fel de subiect abordat . Comunicarea și programarea sa realizat prin intermediul aplicației watzap foarte rapida la raspuns . Locația zinului o garsoniera cocheta prosop curat baie curata gel de dus .

Nu este pusă pe graba nu sta cu ochii pe cias nu răspunde in timpul acțiuni și nici după ce ai intrat in locație și ai ales sa rămâi. Serviciile comunicate pe watzap sunt aceleasi ca si la sosire in locație. .

Piele fina strâmbă la normal sani potriviți oral cum dorești cu sau fara atenție și la părțile adiacente.

Ca pret calitate este ok 100 cu 200 . Deplasări am inteles ca face doar dacă ai mai fost la ia macar o data sa te cunoasca . Eu am avut această ocazie de a veni la mine . Pret 400 ora . Sincer am depasit ora si nu a fost ok nu sa cerut ceva in Plus și nici nu a fost pe graba .

Ps . Este prima recenzie care o fac sper sa nu fiti rămâi cu mine . O zi plăcută și multumesc Miresei pentru vizita la domiciliul meu

• Like 1

Vizitator mirela26
Postat

Salutare la toata lumea. Vizitat domnișoara in cauza . Pot sa spun prestație este ok din punctul meu de vedere foarte comunicativă ai ce discuta ori ce fel de subiect abordat . Comunicarea și programarea sa realizat prin intermediul aplicației watzap foarte rapida la raspuns . Locația zinului o garsoniera cocheta prosop curat baie curata gel de dus .

Nu este pusă pe graba nu sta cu ochii pe cias nu răspunde in timpul acțiuni și nici după ce ai intrat in locație și ai ales sa rămâi. Serviciile comunicate pe watzap sunt aceleasi ca si la sosire in locație. .

Piele fina strâmbă la normal sani potriviți oral cum dorești cu sau fara atenție și la părțile adiacente.

Ca pret calitate este ok 100 cu 200 . Deplasări am inteles ca face doar dacă ai mai fost la ia macar o data sa te cunoasca . Eu am avut această ocazie de a veni la mine . Pret 400 ora . Sincer am depasit ora si nu a fost ok nu sa cerut ceva in Plus și nici nu a fost pe graba .

Ps . Este prima recenzie care o fac sper sa nu fiti rămâi cu mine . O zi plăcută și multumesc Miresei pentru vizita la domiciliul meu

Mersi de recenzie,de vizita,cat si de tratarea de la domiciliul tau.Te mai astept cu mare drag in compania mea.

Si acum sa ii fac si pe ceilalti sa inteleaga.Da,fac si deplasari numai in cazul in care ne cunoastem si ai mai fost la mine categoric,pretul pentru deplasare oriunde te-ai afla este de 400 lei 1 h asta incluzand taxiul si deplasarea mea.Mersi inca odata #paulos35 de recenzie.Va astept cu programari azi pana in jurul orei 01:00... :* :* :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...