cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 7, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 7, 2020 In principiu orice e posibil desi uneori f improbabil Mi ai adus aminte de Viorel al lui Vulpita...avea el o vorba asemanatoare, nu-mi vine acu' exact 2
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2020 Postat Septembrie 7, 2020 Mi ai adus aminte de Viorel al lui Vulpita...avea el o vorba asemanatoare, nu-mi vine acu' exactPai atata timp cat iti dai seama ca probabilitatea e mai mica ca aia sa dai peste o virgina deci comparabila cu aia de a castiga la loto e ok :)Acuma daca oi fi vreun Ogica plm nu stiu :)
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 7, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 7, 2020 Berrettini cre'ca-l bate pe Rublev...Thiem, Medvedev , Zverev si cu Berrettini cre'ca o sa se bata la trofeu 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 7, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 7, 2020 Pai atata timp cat iti dai seama ca probabilitatea e mai mica ca aia sa dai peste o virgina deci comparabila cu aia de a castiga la loto e ok :)Acuma daca oi fi vreun Ogica plm nu stiu :) Exista o sansa de 0,0000000000001 ?Inseamna ca exista Glumesc, asta era dintr-un film...sansele sunt mult mai mari :laugh2 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 7, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 7, 2020 Pana la urma e loc pt fiecare, sa si gaseasca ce vrea 2
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2020 Postat Septembrie 7, 2020 Exista o sansa de 0,0000000000001 ?Inseamna ca exista Glumesc, asta era dintr-un film...sansele sunt mult mai mari :laugh2Ce sa zic imi plac pariurile :)Nu ma bag sub 50%.Si cu rata divorturilor pe acolo, multa bafta la toti 😂
adi21cm Reputație: -49 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2020 Bahhh , plictisitori mai sunteti . Nu degeaba va resping toate fetele/femeile si alergati cu bani dupa acestea ...hahahhahah Prostovanii mei ...oglinda Nimfomane , niste mormoloci prin definitie Ca si definitie ...ii gasesti la orice ora vociferand pe aici , vrute si nevruteAcestea fiind spuse! =》 AMIN
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum