Sari la conținut

Anna 0790120287 a fost cineva?

simgav

Postări Recomandate

• Oras:BACAU
Fake ! Pozele tăiate aiurea unde a rămas o margine subțire alba cea ce înseamnă că sunt furate de pe alt site, calitatea pozelor slaba și persoane diferite în poze dar care seamănă cat de cat! Și dc te ai duce la o Transa care nu își afișează fata în anunț?
Link spre comentariu
  • Telefon: 0761727286
  • Oras:Decebal

Fake ! Pozele tăiate aiurea unde a rămas o margine subțire alba cea ce înseamnă că sunt furate de pe alt site, calitatea pozelor slaba și persoane diferite în poze dar care seamănă cat de cat! Și dc te ai duce la o Transa care nu își afișează fata în anunț?

Eu nu înțeleg ce confirmări face femeia 😂😂😂😂

Link spre comentariu

Eu nu înțeleg ce confirmări face femeia 😂😂😂😂

e mai stiu eu de astea care zic că fac confirmarea că sa atragă merg pe principiul ba daca zice că face confirmare e reala 😂😂 Dar nu se gândeasc și să o ceară 😂😂
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758 773 871
  • Oras:Mereu in pula
  • Telefon: 0758 773 871
  • Oras:Mereu in pula

e mai stiu eu de astea care zic că fac confirmarea că sa atragă merg pe principiul ba daca zice că face confirmare e reala Dar nu se gândeasc și să o ceară

si cand cere confirmare, e ocupată:)))

Link spre comentariu

e mai stiu eu de astea care zic că fac confirmarea că sa atragă merg pe principiul ba daca zice că face confirmare e reala 😂😂 Dar nu se gândeasc și să o ceară 😂😂

Râsuri, circuri și panarame 😂😂

Love u sisâ¤ï¸â—ï¸

Link spre comentariu

Atunci ce transa îmi recomandati? Sunt începător.

Cand se intoarce in tara ti-o recomand clar pe Alena :D. A fost prima transexuala pe care am vizitat-o si dupa prima vizita am fost iar la ea, pentru mine a fost minunata. Abia astept sa revina ca sa o vizitez, chiar nu vreau sa mai incerc alta. Pup Alenaa !

Link spre comentariu

Cand se intoarce in tara ti-o recomand clar pe Alena :D. A fost prima transexuala pe care am vizitat-o si dupa prima vizita am fost iar la ea, pentru mine a fost minunata. Abia astept sa revina ca sa o vizitez, chiar nu vreau sa mai incerc alta. Pup Alenaa !

Foarte frumoase cuvintele tale bby â¤ï¸ multumesc pentru recomandare și cu drag aștept să ne revedem 😘😘 te pup și eu â¤ï¸ðŸ˜˜
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...