Sari la conținut

situatia germania... totul inchis ?

tk2xxx

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Salut all

Aici in germania de luni bune au inchis toate bordelurile si recent au hotarat sa faca illegal chiar si anunturile personale date de prostituate

Situatia e critica  si ouale sunt umflate ... :(

Care mai e prin Germania prin zona Stuttgart stie ceva care mai e deschis official / neoficial ? (exclus agatatul cu masina ca am vazut ca stau politaii sa prinda masinile care iau fetite)

O zi buna :)

Postat

Stuttgart zici? Vezi elvetia sau austria daca acolo le lasa.

Nu ai si tu niste numere de la alea pe care le futeai inainte?

Am avut   , dar toate au figit din Germania , nici una nu mai raspunde , poate s -au hotarat sa lucreze normal , sau si au pus pirostriile in cap ... Smh

Elvetia e foarte scumpa , preturi de x2 sau x3 mai mari ca aici , decat sa ma duc in elvetia mai bine as face o tura in Romania :(

Postat

Da, asa e. Dar cred ca in austria sunt preturi similare. Sau poti incerca belgia olanda.

In austria /belgia /olanda sunt tot bordeluri gen cladire cu mai multe camere ca in Germania ?

Postat

Hmm presupun ca in austria si olanda sunt. De belgia nu stiu. Dar mrg in olanda ai de wallen. Recenzii gasesti pe hookers. Nl

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Baga un concediu pa Romanica , varule , ca abia te asteapta cocosatele , ca pe painea lu' Dumnezeu , nu alta

Daca te tine pola si portofelu' le dai la buci pana li se indrepta cocoasa , ca sa nu mai tipe de foame pa ferestrele de la garsoniere/apartamente si  sa nu mai deschida topice  , si sa posteze pa aici , ca sa se dea inteligente , chiar daca au fugit de la scoala inca de prin clasa a opta ajungand la Capetala in papuci cu primu' personal da  Moldova .

Inteles-ai cum sta treaba ...foame ca pa ursache la Romanica , patria ta de suflet , ca doar daia ai fugit pa la nemtalai la sparanghel .si cauti amu luxu' feminitatii la lumina da lanterna .

Ce zici da Vulpita , ie buna ? I-ai da o carja , este ? Ca cam cu d'astia ca tine se impuleaza da mica .

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Sa vina turistii din Germania sa futa la Romanica si sa lase valuta aici. Sa redresam consumul ce plm!

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

Dai o fuga în Austria. Ai un bordel chiar la vama la Salzburg, altul la suben și altul cum sa intri sa mergi la ort im innkreis de pe b12.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...