eulescumihai Reputație: 34 Postat Octombrie 25, 2013 Oras:MELCUSOR Oras:MELCUSOR Postat Octombrie 25, 2013 Anunt: bruneta 1.70,56kg sani mari ofer sex in orice pozitie domnilor generosi..noua in oras Sal Asa aseara in lipsa de ocupatie rasfoind anunturile am dat de nr de tel a fatuci, sunat descris serviciile si locatia orientativa in spate la Liceul Miu, urcat in masina si pedalat pana acolo dupa care am contactat fatuca pentru indicatiile finale, dupa bine stiuta confirmare vizuala primesc indicativul final si astfel ajung in locatie, Apartament cu 2 camere (in locatie mai e cu o colega Blonda care are si e anunt Alexandra- 0755745643. Andreea, descrierea in cifre de mai sus, metisa, sani nr 2 bine ancorati in coaste, realitatea e apropiata de poze car mai bruta(nu asa slefuita), fatuca este cu state in meserie (cele 2 vin de afara si nu cred ca vor poposi mult in urba noastra) Atitudine transanta si limitata de timp. Dupa o discutie asa de introducere cu generalitati si dupa selecarea meniului O+N protejat 1 ora 200 ron, am dat fuga la dus dupa care am revenit in camera pentru degustare, a urmat vestita trezire cu mana a micutului dupa care ambalat temeinic si procticat oralul mecanic fara artifici, la cererea mea am trecut la executarea misionarului unde se comporta la fel de mecanic ca la oral adica mai usor cu "simturile" finalizat in ambalaj, dupa reinprospatare trecut la reluare in aceias descriere. Note: Locatie : 8 (ap 2 camereetaj intermediar, cald, baie usoara lipsa de cele trebuincioase)Aspect: 1.70,56kg sani n r 2 bine asezati, metisa, 9 -corp 8 fata Atitudine : 8(transanta si usor orientata spre ceas!!!)Oral : 7 (mai are de invatat la tehnica)Normal : 8 (televizor dat pe mute cu mici scapari )Anal : nu face NOTE ASA DE INCURAJARE! Cadou: 200 1 h 2 fin protejate Recomand! in lipsa de alceva mai competitiv in urba PS: Pozele le aveti in anunt dar din pacate eu nu pot sa le validez atasamentul fata de persoana in cauza!!! 5
daddy2491 Reputație: 134 Postat Octombrie 26, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 26, 2013 Imagini atasate... La un search pe google,apare http://dailyniner.com/?page=gallery&image_size=medium&which_image=43129&which_gallery=14671 II voi deschide si colegei ei un thread la sectiunea Intrebari si Rapunsuri,unde voi da si link-ul sursei...Spor,...
stansfield Reputație: 23 Postat Octombrie 26, 2013 Oras:USA Oras:USA Postat Octombrie 26, 2013 Imi vine greu sa cred ca tipa din poze e aceeasi cu cea din topic
dan26pit Reputație: 13 Postat Octombrie 26, 2013 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Octombrie 26, 2013 este... locatie: 9(baia nedotata corespunzator)langa liceul miuaspect: 9...buna rau...sani frumosi, dar totusi micuti(motiv pt care nu zic 10)... foarte vorbareata... sta o luna in pitesti...cu prietena ei(blonda) de care vb colegul de mai susprestatie: 6oral: doar protejat...mecanic...nimic spectaculosnormal: se misca la fel de mecanic...tarif: 200 ron...1ora...2finalizari...ambele protejat....parere proprie: prea scump...prea banala...prea mecanic...pacat....pentru ca la prima vedere ... te face sa te gandesti ca te-ai scos....salutare 5
cotocila Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2013 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Octombrie 30, 2013 pe bune, e tipa din linkul postat de daddy2491?
zohan18 Reputație: 1 Postat Noiembrie 1, 2013 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Noiembrie 1, 2013 care este tariful pe o finalizare?
gamanu2008 Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2013 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Noiembrie 3, 2013 100 ron cred
dippindots Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2013 Oras:Unknown Oras:Unknown Postat Noiembrie 20, 2013 Am gasit pe aceiasi tipa in alt topic... Este aceiasi sau ... !? Unde e neintelegerea oare .. ?
supermax Reputație: 281 Postat Februarie 27, 2014 Postat Februarie 27, 2014 Prin octombrie-noiembrie au stat la noi si urmau sa se intoarca in Franta, ziceau ele.
respect Reputație: 0 Postat Martie 11, 2014 Postat Martie 11, 2014 hmmm chiar as vizitao rau daca as sti cum sa mai dau de ea, daca o mai fi in tara..
david85 Reputație: 45 Postat Aprilie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:pitesti Telefon: [email protected] Oras:pitesti Postat Aprilie 8, 2014 Salutare dragilor. Daca reusiti sa aflati ceva,postati nu mai asteptati. Bafta tuturor.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum