crina19 ani Reputație: 27 Postat Octombrie 25, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 25, 2013 Ziua buna dragilor! Cel mai mare ghinion mi s-a intamplat astazi , mi s-a stricat aparatul foto cu care trebuia sa ma duc diseara la un eveniment sa fac poze ca sunt fotograf. so, pe ultima suta de metrii trebuie sa fac rost de un aparat foto....asa ca m-am gandit sa-mi intreb toti cunoscutii , inclusiv pe voi. Asadar si prin urmare are cineva un aparat foto pe care mi-l poate imprumuta pana maine sau inchiria pana maine va rog frumos? Tin sa precizez ca sunt atenta cu lucrurile mele iar daca prin absurd se intamplaceva platesc dublu suma aparatului ! va pot lasa un buletin sa fiti siguri ca vi se va returna . ce pot spune mai mult decat o dupamiaza linistita si un weekend palcut!pupicei!!
terenteterente Reputație: 244 Postat Octombrie 25, 2013 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Octombrie 25, 2013 Hahaha, o sa zica Obiectiv ca esti deja de-a noastra, si ca-l iei in bascula!
obiectiv Reputație: 5314 Postat Octombrie 25, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Octombrie 25, 2013 crina ,vrei sa imi rezerv un bilet la avion si sa vin sa iti fac eu poze?nu te costa nimic doar sa am placerea sa iti vad si eu GM,scuza-mi porcosenia, e un termen de imprumut pe care l-am invatat aici pe forum de la un distins domn terente la patrat.daca nu intelegi prescurtarea, roaga-l pe el sa te ajute,ticutule, daca e asa cum crezi tu ca as crede eu, bucura-te din nou.pestisorul din mine e in plasa ta[sau a voastra daca vrei tu].ti-am ridicat mingea la fileu, ataca-ma daca esti sportiv.iti fac si un cadou , poza care nu imi apartine dar spune multe despre mine:
oly123 Reputație: 178 Postat Octombrie 25, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 25, 2013 ..., mi s-a stricat aparatul foto cu care trebuia sa ma duc diseara la un eveniment sa fac poze ca sunt fotograf.crina ,vrei sa imi rezerv un bilet la avion si sa vin sa iti fac eu poze? crina, daca spuneai mai devreme iti dadeam HTC-ul meu )))
obiectiv Reputație: 5314 Postat Octombrie 25, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Octombrie 25, 2013 am inteles ,oly,nu era vorba de faptul ca veneam eu sa-i fac poze ei, aveam de fapt ceva de transmis lui nea terente.
rodrigo Reputație: 640 Postat Octombrie 26, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2013 http://www.fotofactory.ro/ http://inchiriereobiective.ro/index.php
diaconescum Reputație: 394 Postat Octombrie 26, 2013 Oras:none Oras:none Postat Octombrie 26, 2013 Bravo Rodrigo, in sfarsit un sfat util, cu siguranta as fi ajutat-o eu daca eram in Bucuresti.
crina19 ani Reputație: 27 Postat Noiembrie 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 8, 2013 dragilor, si duminica asta as avea nevoie de un aparat foto daca imi puteti imprumuta
oly123 Reputație: 178 Postat Noiembrie 8, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2013 Daca il am acasa ( trebuie sa o intreb pe fiimea de el) te sun eu maine ! este un nikon de vreo 2 ani, dar cred ca iti faci treaba cu el.
crina19 ani Reputație: 27 Postat Noiembrie 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 8, 2013 oly, thanks ar fi foarte foarte tare:D
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum