Vizitator Reputație: 0 Postat August 12, 2023 Postat August 12, 2023 Daria îmi cer scuze că dădui replica la acest individ pe contul tau.Eu și acum am telefonul tău pe watsapp și când vrei voi reveni la tine.Eu de regulă rezist mult la sex Tu est fata care m-ai terminat cel mai repede la cat de frumoasă ești.
pabloss Reputație: 4 Postat August 23, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 23, 2023 Buna! Mai lucrezi? Daca da fa te rog o actualizare la servicii, daca mai sunt aceleasi sau nu
LingPizdaa Reputație: -95 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Yas Oras:Yas Postat Septembrie 2, 2023 La 24.08.2023 la 2:01, pabloss a spus: Buna! Mai lucrezi? Daca da fa te rog o actualizare la servicii, daca mai sunt aceleasi sau nu creca e inactiva momentan sau neci stie 2
neymarjrfive Reputație: 302 Postat Martie 26 Postat Martie 26 De fata asta mai stie cineva ceva,mai este în domeniu??
adi9007 Reputație: 94 Postat Octombrie 7 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 7 Hei , mai știți ceva de Daria?
gigione2014 Reputație: 226 Postat Octombrie 7 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 7 A zis că se retrage la sfărșitul luni mai și văd că s-a ținut de cuvânt. Este o pierdere importantă, era o fată de cea mai bună calitate.
adi9007 Reputație: 94 Postat Octombrie 7 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 7 Chiar avea servicii bune😪
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum