Sari la conținut

0725128866 Daria

gaby_s

Postări Recomandate

Acum 22 minute, ti_vole a spus:

Uite ma ca nu mai face bani cu persoanele "vechi" 😁, a trecuta fata la cele noi, ca dee doar tre sa vina Mos Craciun😆, prosti vom fi astia "vechi" daca ne ducem la ea🤭🤭, oricum o sa fie destui doritori "noi" la duduie... Nu e frumos cum lucreaza, o sa devina o noua Marina😆😆😆.. Hai va pup pe suflet..... 

Felicitări,  ai ghicit  ...‼

Vreau sa iti adresez 2 întrebări:

1. Stii tu cumva motivul REAL pentru care am ales , sa lucrez putin timp in circuit inchis ? 

2. De ce spui : " prosti  vom fi astia ^vechi^"? Faci parte cumva din clienti ce ma viziteaza ? 

Nu incerc sa copiez pe nimeni . 

Ofer respect si asta astept sa primesc . 

Răutățile nu isi au locul , dar cum in spatiul public  poti scrie ce vrei / cand vrei ...o poti face . 

Nu vreau sa  ne contrazicem pe  aceasta tema , deoarece nu ma voi justifica in fata nimanui pentru alegerile pe care le fac.  

Sa fim mai buni  , zic !

• Like 2
  • Inimioara 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bals
  • Oras:Bals

Sincer NU cunosc motivul real, dar banuiesc, sau intuiesc de ce?? in ce lume ne invartim sigur ai motivele tale.... Hmmmm hai sa lasam rautatile (mea culpa), hai sa fim buni de sarbatori, poate am derapat si eu putin, s au la ce am scris se pot subintelege multe. Stai linistita, ca vin si eu la tine (da voi fi nou) dar sa ma adaugi dupa la "vechi". Te pop si iarta mi putin "aroganta"  sau intentia, nu am vrut sa para ce am scris ceva urat.. .. Sa fii iubita🥰

Link spre comentariu
Acum 58 minute, ti_vole a spus:

Sincer NU cunosc motivul real, dar banuiesc, sau intuiesc de ce?? in ce lume ne invartim sigur ai motivele tale.... Hmmmm hai sa lasam rautatile (mea culpa), hai sa fim buni de sarbatori, poate am derapat si eu putin, s au la ce am scris se pot subintelege multe. Stai linistita, ca vin si eu la tine (da voi fi nou) dar sa ma adaugi dupa la "vechi". Te pop si iarta mi putin "aroganta"  sau intentia, nu am vrut sa para ce am scris ceva urat.. .. Sa fii iubita🥰

Multumesc , asemenea 🙂

• Like 1
Link spre comentariu
10 hours ago, ti_vole said:

E mult pana ajungi ca apoi nu mai vrei sa mai pleci. Petru e superba din toate punctele de vedere.

• Like 3
  • Minus 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Să fim mai buni.Adevarat,așa trebuie.Eu sunt unu din cei vechi,un norocos  că am fost la Daria,și am rămas fidel.Daria este tot ce trebuie pentru un bărbat.si este Bună în tot ce face și ce ziceDaria ești Minunată ,iti mulțumesc ca nu ai plecat din Craiova,Urări nu îți fac acum,ți. le zic verbal cînd ajung la tine.

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...