Sari la conținut

‼️INDISPONIBILA!‼️

Postări Recomandate

Postat

Bună seara!🎀❤️

Va mulțumesc tuturor celor care m-ati vizitat și de fiecare dată ne vom revedea cu drag. ❤️🤗

Va pup și va îmbrățișez!🤗😍

Weekend plăcut sa aveți!😍🤗

• Inimioara 1
  • Oras:Târgu Jiu
  • Oras:Târgu Jiu
Postat

Singura fata din Târgu Jiu care merita vizitata este Mona @nicole1989.

Eu doar ce am vizitat-o azi si este aceasi fata vorbareata cu servici ireproșabile 

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 19 ore, katalynus94 a spus:

Singura fata din Târgu Jiu care merita vizitata este Mona @nicole1989.

Eu doar ce am vizitat-o azi si este aceasi fata vorbareata cu servici ireproșabile 

Părerea ta

• Like 2
  • Oras:Slatina
  • Oras:Slatina
Postat
La 23.08.2025 la 20:13, nicole1989 a spus:

Bună seara!🎀❤️

Va mulțumesc tuturor celor care m-ati vizitat și de fiecare dată ne vom revedea cu drag. ❤️🤗

Va pup și va îmbrățișez!🤗😍

Weekend plăcut sa aveți!😍🤗

Buna ziua, am in plan sa va fac o vizita cand o sa fiu la tg. Jiu dar o rugaminte as avea si eu, daca ati putea sa puneti in anunt sau aici si o poza cu picioarele pentru doritori de foot fetish ca mine. Va rog frumos. Multumesc

• Oras:tei
  • Oras:tei
Postat

in afara de , sa o futi intre labele de la picioare , adica exact cum ai futeo intre tate sau cum ai futeo la subratul mainii , sau acelasi lucru ca iti face ia o laba si in afara sa ii lingi picioarele , alt ceva ce poti sa ii mai faci ??? la foot fetishu asta ??? si sa mai pierzi si 2 batrane din buzunar , cu care poti sa iti cumperi 15 bidoane la 2 sau 2,5 litri de bere , in loc de 10 min de futai , poti sa stai rupt de beat 15 zile , consecutiv sau pe sarite , una da , una ba , acuma fiecare cu fanteziile lui , fiecare face ce vrea cu banii lui , si mie imi place sa se pise pe mine , caldura aia a pisatului ie inegalabila , fiecare cu boala lui !

Hai ciocane tari !!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...