Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Decembrie 17, 2021 Postat Decembrie 17, 2021 Acum 8 minute, gica 1955 a spus: nu mai inteleg nimic din topicul asta poate ne explicati voi fetelor apropo poza cu talpile papuclor la vedere ...si fundul acela imens nu mi se pare deloc inspirata..suna mai mult a antireclama pacat de contul acela platit si rosu Bună dragule, acest topic îmi aparține, am mai sus și topicuri din alte orașe. Și nu am cont plătit să pun poze așa că am rugat o prietena.💋 Fata din poza sunt eu și așa arat , iar după părerea mea poza este ok, da adevărat se vad aiurea tălpile tocurilor, dar atât 😊 1 1
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Decembrie 17, 2021 Postat Decembrie 17, 2021 51 minutes ago, blonda_sexy28 said: 💋💋💋 Gabrilo,tie nu-ti e dor de mare?? Te asteptam,marea este frumoasa si iarna! 1
mihailct Reputație: -11 Postat Decembrie 17, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 17, 2021 Buna rau si blonda... Te asteptam pe litoral.. 😇💪 1
mihaita2020 Reputație: 868 Postat Decembrie 17, 2021 Postat Decembrie 17, 2021 Acum 2 ore, Beatrice_26_ a spus: Bună dragule, acest topic îmi aparține, am mai sus și topicuri din alte orașe. Și nu am cont plătit să pun poze așa că am rugat o prietena.💋 Fata din poza sunt eu și așa arat , iar după părerea mea poza este ok, da adevărat se vad aiurea tălpile tocurilor, dar atât 😊 Pai roag-o și tu pe colega sa pună mai multe poze cu tine.
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Decembrie 18, 2021 Postat Decembrie 18, 2021 Disponibilă până la ora 21.00💟
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Decembrie 19, 2021 Postat Decembrie 19, 2021 disponibilă până la ora 20.00💋 1
alinj95 Reputație: 119 Postat Decembrie 19, 2021 Postat Decembrie 19, 2021 Am fost la ea, foarte ok, garsoniera micuta pe langa geamie pe Sucevei.Pozele sunt reale, pret corect pentru serviciile prestate, nu oboseste repede, nu te grabeste,are grija sa pleci cum trebuie de la ea. OP/ON in functie de alegerea ta si de igiena, tente deep, soft,umed,atentie la oo,accepta indicatii.NOTA:8, Imi place ca isi da silinta NP:Am inceput cu un LOT, am finalizat dupa 10min in care nu s-a oprit din calarit.A doua fin. Reverse cowgirl si capra unde am si finalizat pe corp.NOTA8.5 AP. e incepatoare,nu ma incadram la marimi,dar e de incercat gaura aia mica si roz. Ca si atitudine, e vorbareata,amabila.Nu am fost interesat de FK sau GFE.Am platit 200 pentru o ora, door2door peste 50 de min, nu m-a grabit.Per total e de vizitat macar o data. 4 1 2
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Decembrie 19, 2021 Postat Decembrie 19, 2021 Acum 28 minute, alinj95 a spus: Am fost la ea, foarte ok, garsoniera micuta pe langa geamie pe Sucevei.Pozele sunt reale, pret corect pentru serviciile prestate, nu oboseste repede, nu te grabeste,are grija sa pleci cum trebuie de la ea. OP/ON in functie de alegerea ta si de igiena, tente deep, soft,umed,atentie la oo,accepta indicatii.NOTA:8, Imi place ca isi da silinta NP:Am inceput cu un LOT, am finalizat dupa 10min in care nu s-a oprit din calarit.A doua fin. Reverse cowgirl si capra unde am si finalizat pe corp.NOTA8.5 AP. e incepatoare,nu ma incadram la marimi,dar e de incercat gaura aia mica si roz. Ca si atitudine, e vorbareata,amabila.Nu am fost interesat de FK sau GFE.Am platit 200 pentru o ora, door2door peste 50 de min, nu m-a grabit.Per total e de vizitat macar o data. Mersi de vizita și te mai aștept cu drag.💟💋
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Decembrie 20, 2021 Postat Decembrie 20, 2021 Disponibilă până la ora 22.00💋💋💋
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Decembrie 21, 2021 Postat Decembrie 21, 2021 Disponibilă până la ora 21.00💥💝
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Decembrie 22, 2021 Postat Decembrie 22, 2021 disponibilă până la ora 23.00!💟
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Decembrie 29, 2021 Postat Decembrie 29, 2021 Disponibila până la ora 21.00💋💝
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Disponibilă până la ora 20.00💋
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Ianuarie 3, 2022 Postat Ianuarie 3, 2022 Disponibilă până la ora 20.00💋
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Ianuarie 5, 2022 Postat Ianuarie 5, 2022 Disponibilă până la ora 20.00💋
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Ianuarie 7, 2022 Postat Ianuarie 7, 2022 Disponibilă până la ora 19.00💋
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Ianuarie 7, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 7, 2022 locatie , ghetoul de la sucevei , h agarici ., garsoniera modesta , pat cam subred si mic pentru 2 persoane bine hranite , curat . am ajuns la domnisoara dupa indelungi peripetii, multe telefoane , eram pe punctul de a renunta , in final am descoperit eficienta whap-ului ,prin intermediul caruia am fost ghidat pina la usa locatiei. m-a intimpinat in lenjerie , prima surpriza fiind un posterior rubensian , bine conturat , tare si imbietor , chiar si pentru gustul meu care prefera dimensiuni mai xxs. sinii maricei si moi , figura gen vecina de palier, cumintica si decenta . m-a anuntat ca am la dispozitie 30 min , dupa care are o alta programare , am achitat 100 ron si ne-am dezbracat , a urmat un oral neprotejat bine executat , cu raspundere si fara a fi necesar sa ii dau indicatii, limbi pe coaie, soft ,adinc , corespunzator . in pozitia 69 , geme din timp in timp , probabil are momente in care chiar ii place si mi s-a parut ca o suge cu mai multa pasiune provocindu-mi erectia neccesara pentru o buna penetrare . nu am bifat decit o pozitie , doggy , cu mine in picioare si ea in genunchi , perfect cambrata la marginea patului , bine infipt cu miinile in soldurile generoase , confortabil si eficient , fapt pentru care nu am fost tentat sa mai incercam alta pozitie . dupa 20 minute , m-am oprit , consumul de energie fiind la cote ridicate , multumit de experienta, ii acord credit si mai ales o recomand clientilor in cautare de domnisoare cu posterior zdravan , gen clepsidra. 2 2 1 2
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Ianuarie 7, 2022 Postat Ianuarie 7, 2022 Acum 4 ore, vitceibo a spus: locatie , ghetoul de la sucevei , h agarici ., garsoniera modesta , pat cam subred si mic pentru 2 persoane bine hranite , curat . am ajuns la domnisoara dupa indelungi peripetii, multe telefoane , eram pe punctul de a renunta , in final am descoperit eficienta whap-ului ,prin intermediul caruia am fost ghidat pina la usa locatiei. m-a intimpinat in lenjerie , prima surpriza fiind un posterior rubensian , bine conturat , tare si imbietor , chiar si pentru gustul meu care prefera dimensiuni mai xxs. sinii maricei si moi , figura gen vecina de palier, cumintica si decenta . m-a anuntat ca am la dispozitie 30 min , dupa care are o alta programare , am achitat 100 ron si ne-am dezbracat , a urmat un oral neprotejat bine executat , cu raspundere si fara a fi necesar sa ii dau indicatii, limbi pe coaie, soft ,adinc , corespunzator . in pozitia 69 , geme din timp in timp , probabil are momente in care chiar ii place si mi s-a parut ca o suge cu mai multa pasiune provocindu-mi erectia neccesara pentru o buna penetrare . nu am bifat decit o pozitie , doggy , cu mine in picioare si ea in genunchi , perfect cambrata la marginea patului , bine infipt cu miinile in soldurile generoase , confortabil si eficient , fapt pentru care nu am fost tentat sa mai incercam alta pozitie . dupa 20 minute , m-am oprit , consumul de energie fiind la cote ridicate , multumit de experienta, ii acord credit si mai ales o recomand clientilor in cautare de domnisoare cu posterior zdravan , gen clepsidra. Mulțumesc frumos pentru vizită, in viitorul apropiat voi schimba și locația pentru mai mult confort 😊te pup și te mai aștept cu drag!💋
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Ianuarie 7, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 7, 2022 Acum 2 ore, Beatrice_26_ a spus: Mulțumesc frumos pentru vizită, in viitorul apropiat voi schimba și locația pentru mai mult confort 😊te pup și te mai aștept cu drag!💋 nu e neaparat nevoie sa schimbi locatia, nu m-a deranjat ceva in legatura cu asta doar ca acel cartier a fost in trecut un adevarat ghetou , cu locuinte sociale foarte mici si insalubre . 1
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Ianuarie 8, 2022 Postat Ianuarie 8, 2022 Astăzi mă găsiți disponibilă până la ora 20.00💋😊
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Ianuarie 9, 2022 Postat Ianuarie 9, 2022 Astăzi mă găsiți disponibilă până la ora 20.00, vă pup și vă aștept cu drag!💋
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Disponibilă pentru programări până la ora 20.00💥💋
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Ianuarie 11, 2022 Postat Ianuarie 11, 2022 Astăzi mă găsiți până la ora 20.00💋💋💋
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Ianuarie 12, 2022 Postat Ianuarie 12, 2022 Disponibilă până la ora 23.00, locație zona Tomis 3. Va pup și vă aștept 💋💋💋💋
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Disponibilă până la ora 20.00💝
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum