Sari la conținut

0746988402 b-dul unirii

Postări Recomandate

Vizitator nimfomanul6969
Reputație: 0
Postat

Oferta slaba, scoruri mari la faza cu CIM, atitudine cam aroganta.

Florareasa! Pas!

Postat

E vina noastră...tolera.preturi mari se servicii de kkt doar ca au invadat prospaturi care arată bine ce i drept...iar o sa intru in contradictie cu confrații dar repet...prefer curătenie siguranța și servicii perfecte decât păpușile scumpe si care iti omoară pula si mintea (cheful de sex)

• Like 1
  • Oras:Brasov !
Postat

Ai fost cumva la mine si nu ai avut parte de curățenie si siguranta, sau de niste servicii de kkt asa cum spui tu ?

Postat

Nu am scris post ul pt tine sau ca sa te jignesc ci pt confrati...e parerea mea si asa cum tu iti pui ce pret vrei si eu pot spune ce cred despre asta...

• Like 1
Postat

De acord cu tine dar dacă ai fi fost la mine atunci ai fi fost cel mai in masura să-ți dai cu parerea .

Postat

De acord cu tine dar dacă ai fi fost la mine atunci ai fi fost cel mai in masura să-ți dai cu parerea .

Nu imi dau cu parerea...doar observ...atunci cand e anunt cu alea nu alea nu alea nu si e si 150 finalizarea...in fine
  • Like 1
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Stai sa o intreb pe prietena mea daca imi da bani sa vin la tine.

• Like 2
Postat

A zis ca nu.

• Like 1
Postat

Stai sa o intreb pe prietena mea daca imi da bani sa vin la tine.

Ce pot spune exact de genul asta de bărbați imi este scârba, dar e modul tau de ati arată caracterul ... Ce pot spune DUTE LA MUNCA ... PUP
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Ce pot spune exact de genul asta de bărbați imi este scârba, dar e modul tau de ati arată caracterul ... Ce pot spune DUTE LA MUNCA ... PUP

"a-ți", "du-te"... de școală zic

Pup!

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Tu crezi ca muncesti? Ce faci tu nu e munca, e prostitutie. Pe bune????
  • Like 1

Postat

Am fost o data, acum câteva luni la ea pe Cantemir. Era 100 lei finalizarea parca cu Cim, acum a mărit preturile și a micșorat oferta. Am recunoscut o după tatuajul de pe spate. Facea treaba bună, dar este o bondoaca de etnie nu cine știe ce. Nu a meritat sa vin și a doua oara

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...