germanu Reputație: 104 Postat Ianuarie 18, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Am vizitat recent pe simpatica domnisoara Ramy, este o fata draguta, prietenoasa, asa un pic mai pufoasa foarte sexy, de revenit clar ca da:) 1 1 Link spre comentariu
amy111 Reputație: 662 Postat Ianuarie 18, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Dragii mei Oradeni, vineri va fi ultima zi. In prima parte a zilei vom mai fi aici. La 12.00 pot lua ultima programare. va pupici❤️❤️❤️❤️ Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Ianuarie 18, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 3 hours ago, germanu said: Am vizitat recent pe simpatica domnisoara Ramy, este o fata draguta, prietenoasa, asa un pic mai pufoasa foarte sexy, de revenit clar ca da:) Dc nu ii deschizi un topic separat🤨🤔? 1 Link spre comentariu
tr3aba Reputație: 436 Postat Ianuarie 18, 2023 Oras:- Oras:- Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Acum 8 minute, nickname90 a spus: Dc nu ii deschizi un topic separat🤨🤔? Exact, si cu mai multe poze, servicii etc. Din 2 poze, nu imi dau seama mare lucru nici eu ! Sunteti 2 gagici, va puteti face o gramada de poze una la alta! Link spre comentariu
amy111 Reputație: 662 Postat Ianuarie 19, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2023 Dragii mei, tin sa va reamintesc ca maine este ultima zi in oras. Va pup ❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum