Sari la conținut

Blondă sexy total 0731853177

Postări Recomandate

Postat

Salutare,

Dupa cum am spus mai sus, ma tin de cuvant si vin cu o recenzie completa, zic eu. Sun, o voce calda imi raspunde si imi spune clar si raspicat 150 fin si 250 ora servicii totale, intreb de locatie si ma cheama la petromul de pe mamaia colt cu unirii si de aici incep apelurile pt a obtine adresa exacta ceea ce nu se intampla decat dupa 3 apeluri dute-vino. Ajung intr-un final in locatie si dau peste o papusa dragutica, nu blonda, ci un mov/turcoaz o culoare ciudata, cred ca nu a iesit coloarea dorita cand s-a vopsit. Ma invita in dormitor, vesnica intrebare "cat doresti sa stai?" decartez 150 pt o fin, ma dezbrac, ea se duce la dush, eu venind de aks am luat un servetel, vine in dormitor in chiloti si sutien, le da jos, incepe cu un oral nep placut, usoara atentie satelitilor, usoare tente de deep, chiar placut oralul, punem caciula si o rog sa vina deasupra(eu fiind mai puturos) se misca bine, energic as putea spune, incerc sa fur un sarut si imi spune ca se plateste extra, ma retrag si ma saruta ea spunand ca se revansaza pt plimbarea prin cartier la telefon, o opresc sa schimbam in doggy unde imi spune ca ii place anal si se intinde dupa lubrifiant care aproape cazuse din pat, se lubrifiaza bine la gaurica si incercam penetrarea, dificil la inceput insa reusesc(tin sa precizez ca sunt average at best) imi da voie sa o trag de par in limita bunului simt si al placerii de ambele parti si pedalez intr-un ritm nu foarte alert, ca nu am mers sa o cracanez, o tin asa minute bune pana observ cum strange cearceaful in pumni si geme asa placut(fals sau nu, nu conteaza) cresc usor ritmul ajungand la explozie. Raman un minut peste ea (inca inauntru), ma igienizez cu servetele, ma imbrac, un schimb de cuvinte in pragul usii, pupat si fugit acasa.

Notele

Locatie ...nush...tarziu in noapte...lumina obscura peste tot

Fata 9... micuta...dragutza...slabutza...pe gustul meu

Oral...8...placut...nu bestial, dar placut

Normal...doar LOT ...9...

Anal...doar doggy...9...nu e forjata intrarea

De revenit...Da

De recomandat...Da...cu rabdarea aferenta pana ajungeti in locatie(vesnica problema cu fractionarea adresei pe multiple apeluri)

Cu respect,

Vaporeanul

P.S. incepe sa imi placa sa le "umblu in slip la spate".

• Like 6
  • Minus 1
  • Oras:cta
  • Oras:cta
Postat

Salutare,

Dupa cum am spus mai sus, ma tin de cuvant si vin cu o recenzie completa, zic eu. Sun, o voce calda imi raspunde si imi spune clar si raspicat 150 fin si 250 ora servicii totale, intreb de locatie si ma cheama la petromul de pe mamaia colt cu unirii si de aici incep apelurile pt a obtine adresa exacta ceea ce nu se intampla decat dupa 3 apeluri dute-vino. Ajung intr-un final in locatie si dau peste o papusa dragutica, nu blonda, ci un mov/turcoaz o culoare ciudata, cred ca nu a iesit coloarea dorita cand s-a vopsit. Ma invita in dormitor, vesnica intrebare "cat doresti sa stai?" decartez 150 pt o fin, ma dezbrac, ea se duce la dush, eu venind de aks am luat un servetel, vine in dormitor in chiloti si sutien, le da jos, incepe cu un oral nep placut, usoara atentie satelitilor, usoare tente de deep, chiar placut oralul, punem caciula si o rog sa vina deasupra(eu fiind mai puturos) se misca bine, energic as putea spune, incerc sa fur un sarut si imi spune ca se plateste extra, ma retrag si ma saruta ea spunand ca se revansaza pt plimbarea prin cartier la telefon, o opresc sa schimbam in doggy unde imi spune ca ii place anal si se intinde dupa lubrifiant care aproape cazuse din pat, se lubrifiaza bine la gaurica si incercam penetrarea, dificil la inceput insa reusesc(tin sa precizez ca sunt average at best) imi da voie sa o trag de par in limita bunului simt si al placerii de ambele parti si pedalez intr-un ritm nu foarte alert, ca nu am mers sa o cracanez, o tin asa minute bune pana observ cum strange cearceaful in pumni si geme asa placut(fals sau nu, nu conteaza) cresc usor ritmul ajungand la explozie. Raman un minut peste ea (inca inauntru), ma igienizez cu servetele, ma imbrac, un schimb de cuvinte in pragul usii, pupat si fugit acasa.

Notele

Locatie ...nush...tarziu in noapte...lumina obscura peste tot

Fata 9... micuta...dragutza...slabutza...pe gustul meu

Oral...8...placut...nu bestial, dar placut

Normal...doar LOT ...9...

Anal...doar doggy...9...nu e forjata intrarea

De revenit...Da

De recomandat...Da...cu rabdarea aferenta pana ajungeti in locatie(vesnica problema cu fractionarea adresei pe multiple apeluri)

Cu respect,

Vaporeanul

P.S. incepe sa imi placa sa le "umblu in slip la spate".

Pozele au vreo legatura cu ea sau sunt asa de "poza" sa fie ceva la numar ? Cu tatele cum sta ? 

Postat

Pozele au vreo legatura cu ea sau sunt asa de "poza" sa fie ceva la numar ? Cu tatele cum sta ?

Salutare,

Pozele nu prea par...nush ce sa zic...avand in vedere ca nu e blonda...are corp frumos...tatele sunt un pic mai moi, ca si dupa o nastere... dar nu cred ca ar avea vreo una la activ...

Sper ca v-am fost de folos !

Cu respect,

Vaporeanul

P.S. merita pt o descarcare in funduletz!

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: 0721***170
  • Oras:Constanta
Postat

Vreo idee de program ? Ca nu raspunde acum la tel :) (12:00)

Postat

A raspuns pana la urma :)

Locatia e ok.

Fata deschisa la barfa

Arata ok spre skinny la corp

ON slabut cu urme de dinti

NP sta cum vrei (creasta de curcan e simpatica)

AP (nu sta deasupra) in rest am terminat in caprita

E o experienta ok ptr total la 150 finalizarea... Daca dispare iar si Paula si Noemi e de luat in calcul ..

O experienta placuta per total in care nici nu stiu cum sa notez prestatia.. o sa zic doar ca a fost bine (nu wow .. nu rau)

Ca sa salvez timpul altora Str Prelungirea Unirii Nr. 114

Spor

• Like 3
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Hmm singura care mi-a atras atentia in Constanta. Poate apar poze mai aproape de realitate.

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Pozele nu par sa aibe legatura cu realitatea, are grasime pe burta, sanii lasati si fața lasa dr dorit. Cat despre actiune, 20 min finalizarea zice ea, dar in min 14 deja eram iesit pe usa, a inceput din primele 7 8 minute sa imi zica ca trebuie sa finalizez. Nici corp, nici fata, nici actiune, eu unul nu mai revin. Nu zic ca e de evitat, poate doar de încercat

150/250 - oral, normal, anal protejat. nu stiu sigur daca cace si on

Postat

Pozele nu par sa aibe legatura cu realitatea, are grasime pe burta, sanii lasati si fața lasa de dorit. Nici corp, nici fata, nici actiune, eu unul nu mai revin. Nu zic ca e de evitat, poate doar de încercat

150/250 - oral, normal, anal protejat. nu stiu sigur daca face si ON

Perfect de aceeasi parere.

Face si ON

Postat
Salutare,

Dupa poze nu e ea sigur! Si nici dupa fundal...am fost in locatie si nu e cea din poze!

Cu respect,

Vaporeanul

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...