badmadafaka Reputație: 1455 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Septembrie 20, 2020 Vai de plm deci imi vine sa ma urc pe pereti de fiecare data cand trb sa belesc pl complet ca sa ma curat in zona aceea sub gland.Deci imi vine sa urlu de durere :)))).Nu stiu altii cum sunt dar la mine e foarte sensibila partea aceea si nu merge doar cu apa trb sa te atingi cu ceva ca altfel nu se curata...Nu stiu cum sa mai fac este extrem de neplacut la atingere :(((.
badmadafaka Reputație: 1455 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Septembrie 20, 2020 Dar vrei pizda?Sacrificiile trb facute =)))
panciu Reputație: 57 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:.... Oras:.... Postat Septembrie 20, 2020 Vai de plm deci imi vine sa ma urc pe pereti de fiecare data cand trb sa belesc pl complet ca sa ma curat in zona aceea sub gland.Deci imi vine sa urlu de durere :)))).Nu stiu altii cum sunt dar la mine e foarte sensibila partea aceea si nu merge doar cu apa trb sa te atingi cu ceva ca altfel nu se curata...Nu stiu cum sa mai fac este extrem de neplacut la atingere :(((. Linge te pă pula, sa vezi ca nu te mai doare.Rezolvi si cu spalatul, si cu muia. 1
casanovabr Reputație: 32 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Brăila Oras:Brăila Postat Septembrie 20, 2020 Wtf.... îți răspunzi singur? 🤣😅😂
Membru Premium derwall Reputație: 831 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Septembrie 20, 2020 Vai de plm deci imi vine sa ma urc pe pereti de fiecare data cand trb sa belesc pl complet ca sa ma curat in zona aceea sub gland.Deci imi vine sa urlu de durere :)))).Nu stiu altii cum sunt dar la mine e foarte sensibila partea aceea si nu merge doar cu apa trb sa te atingi cu ceva ca altfel nu se curata...Nu stiu cum sa mai fac este extrem de neplacut la atingere :(((.Treaba de medic dermatolog...sau urolog.Exista creme, unguente care pot desensibiliza zona. 5 4
badmadafaka Reputație: 1455 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Septembrie 20, 2020 Treaba de medic dermatolog...sau urolog.Exista creme, unguente care pot desensibiliza zona.O sa ma interesez.
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Vai de plm deci imi vine sa ma urc pe pereti de fiecare data cand trb sa belesc pl complet ca sa ma curat in zona aceea sub gland.Deci imi vine sa urlu de durere :)))).Nu stiu altii cum sunt dar la mine e foarte sensibila partea aceea si nu merge doar cu apa trb sa te atingi cu ceva ca altfel nu se curata...Nu stiu cum sa mai fac este extrem de neplacut la atingere :(((.Mie mi se intampla dupa ce fut fara prezervativ daca nu e umeda pizda.
pulcher Reputație: 2650 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Palas Oras:Palas Postat Septembrie 20, 2020 Vai de plm deci imi vine sa ma urc pe pereti de fiecare data cand trb sa belesc pl complet ca sa ma curat in zona aceea sub gland.Deci imi vine sa urlu de durere :)))).Nu stiu altii cum sunt dar la mine e foarte sensibila partea aceea si nu merge doar cu apa trb sa te atingi cu ceva ca altfel nu se curata...Nu stiu cum sa mai fac este extrem de neplacut la atingere :(((.foloseste o pompa cu vid 3 3
badmadafaka Reputație: 1455 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Septembrie 20, 2020 foloseste o pompa cu vidVa arde de glume :)))Si pe mine ma doare in pl.In cazul de fata la propriu vorbind =))) 1
adi21cm Reputație: -49 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2020 Ai gresit conturile baiatu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum