Sari la conținut

❤️Sara Noua în Oras❤️

Postări Recomandate

Postat

Sa ''face'' si eu o recenzie....Nu prea ma pricep eu cu notele, dar o sa incerc sa le dau....sunt subiective pana la urma!

Locatie 9.....pe undeva pe la geamuri late! PAt mare solid, baie functionala, curata, e bine!! :) 

OP ...9... face doar protejat!!! 

NP 9....

Gfe...8 , sa zic.....Cu mentiunea ca sigura care face gfe cu adevarat este Vis tantric , in oras!!! dar imi mentin nota! 

Este o tipa dragutica, mi-a placut ca era foarte naturala asa, fara tone de smecleuri pe fata!!  Niste sani relativ micuti, dar foarte sexy!!! Pozele o avantajeaza, dar totusi mi s-a parut o tipa sexy asa!! ;)   Pozele sunt reale!! 

Im rest, o tipa degajata, sociabila, de aia am si dat 8 la gfe....  Mie unul mi-a placut , m-am simtit bine cu ea!! 

Concluzie...de revenit!! 

• Like 2
Postat
1 oră în urmă, bubysan a spus:

Sa ''face'' si eu o recenzie....Nu prea ma pricep eu cu notele, dar o sa incerc sa le dau....sunt subiective pana la urma!

Locatie 9.....pe undeva pe la geamuri late! PAt mare solid, baie functionala, curata, e bine!! :) 

OP ...9... face doar protejat!!! 

NP 9....

Gfe...8 , sa zic.....Cu mentiunea ca sigura care face gfe cu adevarat este Vis tantric , in oras!!! dar imi mentin nota! 

Este o tipa dragutica, mi-a placut ca era foarte naturala asa, fara tone de smecleuri pe fata!!  Niste sani relativ micuti, dar foarte sexy!!! Pozele o avantajeaza, dar totusi mi s-a parut o tipa sexy asa!! ;)   Pozele sunt reale!! 

Im rest, o tipa degajata, sociabila, de aia am si dat 8 la gfe....  Mie unul mi-a placut , m-am simtit bine cu ea!! 

Concluzie...de revenit!! 

Iti multumesc pentru recenzie te pup 🤗😘💋

Postat

Buna de duminica sunt din nou disponibila in oras ! Locatia va fi pe Dem Radulcescu!

Serviciile mele: oral/ normal protejat(nu fac neprotejat)

69(igiena trebuie sa fie impecabila)altfel nu accept

mangaieri si sarutari corporale

accept cunni/annilingus

Tarife 100 fin si 200 h

Nr de whatsapp 0734 603 356 !😘(nu fac confirmari video sau sa trimit poze)

Va pupic dulceee🥰💋

6158BC23-09A7-4256-8E4F-1567E1EABD3D.jpeg

253E00E1-6740-4D7E-A524-80F72F16B9DC.jpeg

159F0B0A-AF5A-4CEF-959D-1F3C2650A460.jpeg

B6CFE9D8-3212-47CA-BC73-5B345BD97AA1.jpeg

Postat

Buna am ajuns in oras disponibilitate am dupa ora 17:30 pentru programari!

Serv oral(nu fac neprotejat)

normal protejat

accept cunni/annilingus

Tarife 100 fin si 200 h

Va pupic dulceee🥰💋

Locatia este pe Bulevardul Dem Radulescu!

7EB5F9E1-D2E2-4867-B374-FC58CF30FEA5.jpeg

• Inimioara 1
Postat

Buna dragilor as vrea sa lamuresc ceva poate nu m am facut inteleasa destul de bine, pentru nimic in lume nu fac oralul neprotejat va rog sa respectati lucrul asta nu vreau sa mai primesc mesaje in care mi se spune:Nici daca iti platesc extra? sau Chiar nu exista nicio sansa sa faci fara? va rog frumos incetati daca faceam spuneam,tin la sanatatea mea nu vreau sa ma imbolnavesc☺️ ,si al doilea lucru am spus clar ca nu trimit poze sau sa fac confirmari video ...Sper ca de data asta am fost destul de explicita incat sa numai primesc aceste intrebari! O seara cat mai frumoasa sa aveti! 

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
Acum 8 ore, saralove a spus:

Buna am ajuns in oras disponibilitate am dupa ora 17:30 pentru programari!

Serv oral(nu fac neprotejat)

normal protejat

accept cunni/annilingus

Tarife 100 fin si 200 h

Va pupic dulceee🥰💋

7EB5F9E1-D2E2-4867-B374-FC58CF30FEA5.jpeg

Buna . Ai tinuta aceasta la tine ? Pup 

Postat

Buna dimineata !Disponibila pentru programari!

Serv oral(nu fac neprotejat)

normal protejat

accept cunni/annilingus

Tarife 100 fin si 200 h

Nr de whatsapp 0734 603 356 !😘(nu fac confirmari video sau sa trimit poze)

Va pupic dulceee🥰💋

• Oras:Lisbon
  • Oras:Lisbon
Postat

BACK TO SARA 😃

Avand niste pofte anume care nu-mi dadeau pace, desi e pandemie, am decis sa o caut din nou pe 'Sara Love". Zis si facut am luat legatura pe whatsapp si am stabilit ca intalnirea sa fie cat mai devreme, ca ma cam omorau hormonii 😃😃. Fata a fost gata atunci cand am stabilit, doar ca eu nu prea stau asa bn cu orientarea pe bulevardul "Hackerville" unde sunt niste numere de blocuri pe cat de "exclusiviste" pe atat de tampite, parerea mea.   Dar reperul dat de Sara a fost util si...ne-am regasit😏 Nimerita alegere. Echipata superb , cu acei sexy stockings din poze (pe care din pacate i-a dezbracat - nu e critica, doar o observatie miiiica) sutien si skirt, m-a primit cu suc, calda si vesela, intr-o locatie curata si misto ca aspect Dar nu ma interesa pe mn  prea mult spatiul de desfasurare, ci cel dintre...in fine stiti voi . Dupa un dus necesar oricui, am gasit-o asteptandu-ma "acoperita" doar de tatuaje, pe patul de nebunii. Nu am avut nevoie de mult preludiu, ca sa mi se ridice "pretentia" iar oralul executat bine, din fatza, m-a facut gata de atac. Am penetrat ca misionarul incepator, dar foarte placut imbratisat de d-soara, atingeri etc. Am dat pana cand am simtit nevoia altei pozitii - sideways 😉😉 Am fost "invitat" foarte excitanttt sa intru adanc in 'problema" si din lateral, apropo de asta  era fff. fierbinte la propriu inauntrul ei... si intinzand bratul catre pasa, am simtit cum se atingea si ea cu mana. Miscarile si gemetele aproape ma terminau, asa ca am amanat inca putin finalul glorios. Acesta a fost pe sanii voluptuosi ai fetei. Numarul a fost pe placul meu, asa ca probabil am sa revin. "Cadoul" 100 lei 1/2h o finalizare ( generos, accesibil, nu ca la alte figurante ) primirea de 10, sexul OK, fata inaltuta, ofertanta la corp, o fire Ok ,deschisa si centrata pe dorintele lascive ale platitorului.

• Inimioara 1

Postat
Acum 35 minute, guy6700 a spus:

BACK TO SARA 😃

Avand niste pofte anume care nu-mi dadeau pace, desi e pandemie, am decis sa o caut din nou pe 'Sara Love". Zis si facut am luat legatura pe whatsapp si am stabilit ca intalnirea sa fie cat mai devreme, ca ma cam omorau hormonii 😃😃. Fata a fost gata atunci cand am stabilit, doar ca eu nu prea stau asa bn cu orientarea pe bulevardul "Hackerville" unde sunt niste numere de blocuri pe cat de "exclusiviste" pe atat de tampite, parerea mea.   Dar reperul dat de Sara a fost util si...ne-am regasit😏 Nimerita alegere. Echipata superb , cu acei sexy stockings din poze (pe care din pacate i-a dezbracat - nu e critica, doar o observatie miiiica) sutien si skirt, m-a primit cu suc, calda si vesela, intr-o locatie curata si misto ca aspect Dar nu ma interesa pe mn  prea mult spatiul de desfasurare, ci cel dintre...in fine stiti voi . Dupa un dus necesar oricui, am gasit-o asteptandu-ma "acoperita" doar de tatuaje, pe patul de nebunii. Nu am avut nevoie de mult preludiu, ca sa mi se ridice "pretentia" iar oralul executat bine, din fatza, m-a facut gata de atac. Am penetrat ca misionarul incepator, dar foarte placut imbratisat de d-soara, atingeri etc. Am dat pana cand am simtit nevoia altei pozitii - sideways 😉😉 Am fost "invitat" foarte excitanttt sa intru adanc in 'problema" si din lateral, apropo de asta  era fff. fierbinte la propriu inauntrul ei... si intinzand bratul catre pasa, am simtit cum se atingea si ea cu mana. Miscarile si gemetele aproape ma terminau, asa ca am amanat inca putin finalul glorios. Acesta a fost pe sanii voluptuosi ai fetei. Numarul a fost pe placul meu, asa ca probabil am sa revin. "Cadoul" 100 lei 1/2h o finalizare ( generos, accesibil, nu ca la alte figurante ) primirea de 10, sexul OK, fata inaltuta, ofertanta la corp, o fire Ok ,deschisa si centrata pe dorintele lascive ale platitorului.

Iti multumesc pentru recenzie 🤗te pup 😘O zi cat mai frumoasa !😊

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...