caretta Reputație: 69 Postat Martie 1, 2021 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat Martie 1, 2021 Am vizitat si eu aceasta fata si ieri si astăzi,o fata drăguță,primitoare,nu comentează la pozițiile pe care le doresti o fata de nota 9,din cauza ca e putin cam rece ,cred ca am prins o eu putin obosită dar nu i nimic,o sa revin cu mare placere la ea😘😘😘
saralove Reputație: 397 Postat Martie 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 1, 2021 Acum 1 oră, caretta a spus: Am vizitat si eu aceasta fata si ieri si astăzi,o fata drăguță,primitoare,nu comentează la pozițiile pe care le doresti o fata de nota 9,din cauza ca e putin cam rece ,cred ca am prins o eu putin obosită dar nu i nimic,o sa revin cu mare placere la ea😘😘😘 Multumesc pentru recenzie🤗😘te pup😊 Ps: te astept cu martisorul cum mi ai promis😁😅😈🙈😏
caretta Reputație: 69 Postat Martie 1, 2021 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat Martie 1, 2021 Cu siguranta o sa revin si o sa ti aduc si martisorul☺☺☺te pup🤗🤗🤗😘😘😘
saralove Reputație: 397 Postat Martie 2, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 2, 2021 Buna dimineata !Disponibila pentru programari! 🤗😘 1
saralove Reputație: 397 Postat Martie 3, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 3, 2021 Buna dimineata !Disponibila pentru programari! Serv : oral(nu fac neprotejat) normal protejat 69(igiena trebuie sa fie impecabila)altfel nu accept mangaieri si sarutari corporale accept cunni/annilingus Tarife 100 fin si 200 h Nr de whatsapp 0734 603 356 !😘(nu fac confirmari video sau sa trimit poze) Va pupic dulceee🥰💋 Locatia este pe Bulevardul Dem Radulescu!
saralove Reputație: 397 Postat Martie 3, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 3, 2021 Ultima zi in oras va pup 🤗😘
azisaumaine1 Reputație: 11 Postat Martie 3, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 3, 2021 Acum 23 minute, saralove a spus: Ultima zi in oras va pup 🤗😘 Acum 23 minute, saralove a spus: Ultima zi in oras va pup 🤗😘 Vai....si ai zis ca stai si saptamana viitoare cand ne-am intalnit si asta a fost de 1 martie ...
saralove Reputație: 397 Postat Martie 3, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 3, 2021 Acum 22 minute, azisaumaine1 a spus: Vai....si ai zis ca stai si saptamana viitoare cand ne-am intalnit si asta a fost de 1 martie ... Din pacate numai raman 😔imi pare rau....te pup
azisaumaine1 Reputație: 11 Postat Martie 3, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 3, 2021 Chiar acum, saralove a spus: Din pacate numai raman 😔imi pare rau....te pup Nu a ramas ca data viitoare cand ne vedem esti pe toc si fusta neagra ? 😭
saralove Reputație: 397 Postat Martie 3, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 3, 2021 Chiar acum, azisaumaine1 a spus: Nu a ramas ca data viitoare cand ne vedem esti pe toc si fusta neagra ? 😭 cand o sa revin asa te voi asteptapromit 😋😎😍
azisaumaine1 Reputație: 11 Postat Martie 3, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 3, 2021 Acum 3 minute, saralove a spus: cand o sa revin asa te voi asteptapromit 😋😎😍 Imi pare rau ca pleci dar ...nu ma opun dorintei tale ! Ma bucur ca nu m-ai uitat !
saralove Reputație: 397 Postat Martie 3, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 3, 2021 Acum 4 minute, azisaumaine1 a spus: Imi pare rau ca pleci dar ...nu ma opun dorintei tale ! Ma bucur ca nu m-ai uitat ! Nu te am uitat pentru ca esti o persoana super ma bucur ca am avut ocazia sa ne intalnim😘te puuup simpaticule 🤪😎
azisaumaine1 Reputație: 11 Postat Martie 3, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 3, 2021 Acum 1 minut, saralove a spus: Nu te am uitat pentru ca esti o persoana super ma bucur ca am avut ocazia sa ne intalnim😘te puuup simpaticule 🤪😎 Cred ca mai vreau 😂 a fost chiar frumos desi voiam sa te gasesc pe toc si asa sa stai 😍🤫
run94 Reputație: 61 Postat Martie 3, 2021 Oras:valcea Oras:valcea Postat Martie 3, 2021 Recomand! O vizitez de fiecare data când vine în oraș 1
saralove Reputație: 397 Postat Martie 3, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 3, 2021 Acum 9 minute, run94 a spus: Recomand! O vizitez de fiecare data când vine în oraș Multumesc🤗😘
saralove Reputație: 397 Postat Martie 4, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 4, 2021 ❌🛑INDISPONIBILA🛑❌
saralove Reputație: 397 Postat Martie 11, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 11, 2021 Bună de mâine sunt din nou disponibila în oras după ora 16 😇😁 ❌Serv: -oral protejat (nu fac neprotejat indiferent de suma oferita) -normal protejat obligatoriu -accept mangaieri/sarutari corporale -pozitia 69(igiena bucala trebuie sa fie impecabila) Preturile : 100 fin / 200 h ❌Nr de wtp :0734603356 (nu fac confirmari video si nu trimit poze)!☺️🤗 ❌Va rog sa imi specificati pana la ce ora va pot raspunde la mesaje nu as vrea sa creez probleme! ❌Nu accept persoane in stare de ebrietate/sub influenta altor substante/cu bile! O zi cat mai frumoasa sa aveti!🤗
azisaumaine1 Reputație: 11 Postat Martie 11, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 11, 2021 1 oră în urmă, saralove a spus: Bună de mâine sunt din nou disponibila în oras după ora 16 😇😁 ❌Serv: -oral protejat (nu fac neprotejat indiferent de suma oferita) -normal protejat obligatoriu -accept mangaieri/sarutari corporale -pozitia 69(igiena bucala trebuie sa fie impecabila) Preturile : 100 fin / 200 h ❌Nr de wtp :0734603356 (nu fac confirmari video si nu trimit poze)!☺️🤗 ❌Va rog sa imi specificati pana la ce ora va pot raspunde la mesaje nu as vrea sa creez probleme! ❌Nu accept persoane in stare de ebrietate/sub influenta altor substante/cu bile! O zi cat mai frumoasa sa aveti!🤗 Dragut . Apropo - eu astept o noua tinuta sexy 💋
saralove Reputație: 397 Postat Martie 11, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 11, 2021 Acum 4 minute, azisaumaine1 a spus: Dragut . Apropo - eu astept o noua tinuta sexy 💋 ce zici este ok ?🤪😅
azisaumaine1 Reputație: 11 Postat Martie 11, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 11, 2021 Acum 54 minute, saralove a spus: ce zici este ok ?🤪😅 Mmmm , aprobat 🤝 🤗❤️💋 1
saralove Reputație: 397 Postat Martie 11, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 11, 2021 Acum 21 minute, azisaumaine1 a spus: Mmmm , aprobat 🤝 🤗❤️💋 Daca ai si aprobat mai ramane decat sa ma vizitezi 😂din nou😈😘🤗simpaticule
azisaumaine1 Reputație: 11 Postat Martie 11, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 11, 2021 Acum 3 ore, saralove a spus: Daca ai si aprobat mai ramane decat sa ma vizitezi 😂din nou😈😘🤗simpaticule Fac tot posibilul sa fie din nou 🤗 , esti o draguta stiai ?
saralove Reputație: 397 Postat Martie 11, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 11, 2021 Acum 5 minute, azisaumaine1 a spus: Fac tot posibilul sa fie din nou 🤗 , esti o draguta stiai ? Daaaa👀😁😎
azisaumaine1 Reputație: 11 Postat Martie 11, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 11, 2021 Acum 12 minute, saralove a spus: Daaaa👀😁😎 Credeam ca iti zic ceva dragut si nou 🥲. Ma mai primesti intr-o vizita la tine ? 😋
saralove Reputație: 397 Postat Martie 11, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 11, 2021 Acum 16 minute, azisaumaine1 a spus: Credeam ca iti zic ceva dragut si nou 🥲. Ma mai primesti intr-o vizita la tine ? 😋 Da te primesc din păcate de data asta anulez vizita în oras pe data viitoare te pup 😘 simpaticule și oricând va fi o placere sa ne vedem 🤗
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum