Vizitator damian69 Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 Nu s-a schimbat, aceeasi atitudine la telefon, aere de vedete pe bani multi
ana marya Reputație: 10 Postat Septembrie 24, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Septembrie 24, 2020 Rautaciosilor eu sunt ok .Eu reacționez în funcție de cum reacționați Fiind o persoana cu bun simt evit sa va mai răspund..
Vizitator damian69 Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 Nu a zis nimeni ca nu esti cu bun simt, doar ca din convorbire reiese o atitudine de mahala
bilzerian69 Reputație: 88 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 Ajuti persoanele in varsta sa treaca la semafor?
bilzerian69 Reputație: 88 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 Am uitat , tu esti persoana in varsta :)))
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Postat Septembrie 24, 2020 Labagiilor, altceva mai bun de făcut n-aveti?
ana marya Reputație: 10 Postat Septembrie 25, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Septembrie 25, 2020 Hai pe bune .Ce noi cele mature in opinia voastră ar trebui sa nu mai lucram?Opa sa găsit cine să-mi spună ce sa fac și unde sa stau.Stau unde vreau și ca preț daca nu va convine căutați ceva care vă avantajează.Dar vă întreb și eu .. când cumpărați o pereche de pantofi puteți negocia?O zi buna.
ana marya Reputație: 10 Postat Septembrie 25, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Septembrie 25, 2020 deaceea nu stau doamnele mature in ors ca le faceti ....cu ou si cu otet. De toate va luati le gasiti la fiecare ceva de comentat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum