Sari la conținut

Diana 0752675856

diana1771

Postări Recomandate

• Oras:Târgu Mureș
  • Oras:Târgu Mureș
La 02.05.2023 la 8:59, diana1771 a spus:

Buna !🤗

Disponibila !🥰💋💋

IMG_4119.jpeg

Ești 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤤🤤🤤🫠🫠🫠🫠🫠

Link spre comentariu
  • Telefon: 0753235454
  • Oras:Brasov
  • Telefon: 0753235454
  • Oras:Brasov

Salutare, 

Am vizitat fata și bine am făcut. Am beneficiat de servicii de calitate. 

Am contactat fata pe wapp, a răspuns prompt. Am cerut o programare pt o finalizare. Ora programata a mai suferit modificări care m-au avantajat. 

Am ajuns în zona, am primit datele de acces, am întrat, fata era îmbracata cu o ținută tip plasa și era încălțata cu tocuri. 

Am achitat 200 lei/o fin/30 min. 

M-am dezbrăcat în camera și m-am cerut la dus. La baie am găsit curat, prosoape curate și uscate, geluri de dus. 

Am revenit în camera, am mai schimbat câteva vorbe și am trecut la acțiune. 

Un preludiu subtil, mângâieri si cunoaștere reciproca după care Diana a trecut la un ON bun, cu răsuciri, jocuri cu limba, ajutor cu mana, ceva atenți la sateliți. 

Am mai schimbat cu un ON cu Diana în genunchi la marginea patului. Permanent m-am jucat cu sânii care sunt demențiali.

ON ok, decent nota 8.

A montat prezervativul și am trecut la NP. 

Prima poziție, misionar, Diana pe spate, am prins-o de buci și am pompat. 

Poziția 2 Lot. Diana e destul de energica, a dat contre, se undueste frumos. Sânii dau o priveliște superba. 

Poziția 3 doggy, la marginea patului, fund mișto, Diana se poziționează foarte ok și participa la acțiune. I-am cerut sa se ridice în picioare la margine patului și am continuat să-i bat bucile în doggy style. 

Poziția 4, Diana pe burta, penetrare cu wave efect pana la finalizare. 

Am mai stat câteva secunde să-mi revin, m-am ridicat, Diana mi-a îndepărtat prezervativul și am plecat la igienizare. 

Am revenit, am mai discutat puțin și am fost servit cu apa. 

Timp efectiv DTD 25 min. 

Diana arata foarte ok cu tenta slim. Sânii sunt demențiali, sfarcuri super simetrice. E o placere sa-i pipai și sa ii observi. Fundul e și el ok, la doggy se simte foarte ok. Păsărica epilata labiile ușor pronunțate. Igiena ireproșabilă. 

A meritat vizita și investiția. Recomand vizitarea ei. Atitudinea e foarte ok.

s-auzim de bine! 

• Like 3
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0752675856
  • Disponibila
  • Telefon: 0752675856
  • Disponibila
Acum 16 ore, pufulik a spus:

Salutare, 

Am vizitat fata și bine am făcut. Am beneficiat de servicii de calitate. 

Am contactat fata pe wapp, a răspuns prompt. Am cerut o programare pt o finalizare. Ora programata a mai suferit modificări care m-au avantajat. 

Am ajuns în zona, am primit datele de acces, am întrat, fata era îmbracata cu o ținută tip plasa și era încălțata cu tocuri. 

Am achitat 200 lei/o fin/30 min. 

M-am dezbrăcat în camera și m-am cerut la dus. La baie am găsit curat, prosoape curate și uscate, geluri de dus. 

Am revenit în camera, am mai schimbat câteva vorbe și am trecut la acțiune. 

Un preludiu subtil, mângâieri si cunoaștere reciproca după care Diana a trecut la un ON bun, cu răsuciri, jocuri cu limba, ajutor cu mana, ceva atenți la sateliți. 

Am mai schimbat cu un ON cu Diana în genunchi la marginea patului. Permanent m-am jucat cu sânii care sunt demențiali.

ON ok, decent nota 8.

A montat prezervativul și am trecut la NP. 

Prima poziție, misionar, Diana pe spate, am prins-o de buci și am pompat. 

Poziția 2 Lot. Diana e destul de energica, a dat contre, se undueste frumos. Sânii dau o priveliște superba. 

Poziția 3 doggy, la marginea patului, fund mișto, Diana se poziționează foarte ok și participa la acțiune. I-am cerut sa se ridice în picioare la margine patului și am continuat să-i bat bucile în doggy style. 

Poziția 4, Diana pe burta, penetrare cu wave efect pana la finalizare. 

Am mai stat câteva secunde să-mi revin, m-am ridicat, Diana mi-a îndepărtat prezervativul și am plecat la igienizare. 

Am revenit, am mai discutat puțin și am fost servit cu apa. 

Timp efectiv DTD 25 min. 

Diana arata foarte ok cu tenta slim. Sânii sunt demențiali, sfarcuri super simetrice. E o placere sa-i pipai și sa ii observi. Fundul e și el ok, la doggy se simte foarte ok. Păsărica epilata labiile ușor pronunțate. Igiena ireproșabilă. 

A meritat vizita și investiția. Recomand vizitarea ei. Atitudinea e foarte ok.

s-auzim de bine! 

multumesc pt vizita si cele scrise💋☺️

Link spre comentariu

Am vizitat o și eu pe domnișoara .

Adevărul este că ,arată foarte bine ,beton , dar din păcate cam atât 

O.N nu a fost wow

n.p -implicare 2/10 as spune ,acceptat orice poziție ,dar din păcate cam atât ..

As  mai vizita doar pentru a vedea o femeie sexy ,dar în rest ,deloc 

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...