silverboy22 Reputație: 4 Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Bryanna te rog incantane cu o poza din locatie.thx Link spre comentariu
83 florin Reputație: 137 Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Data trecută când a fost la Mureș,nu am reușit să ajung la ea însă in seara asta mi a surâs norocul. Programare făcută pe watap,respectată ,Ba mai mult am ajuns mai repede și mă primit Intr o locatie foarte ok cunoscuta de altfel de mine fiind și la ață fata în locația aceasta.Am întâlnit o super fata tinerica,frumoasa,vorbăreață și foarte lipicioasă cu o atitudine proclient.Că servici am avut parte de mângâiere sărutări dulci și un oral de zile mari,nu știu să mai fi avut parte de așa ceva,apoi am trecut la un normal protejat unde imediat am terminat(pentru că asta sânt eu nu mă termin mai repede,păcat pentrucă la o așa fata frumoasă mi as fi dorit să mă bucur puțin mai mult de ea🙂)Mă bucur că am avut plăcerea de a o întâlni și dacă îmi va surâde norocul de a mai mă sincroniza cu ea la o viitoare ieșire cu siguranță va fi preferata mea.Că și nota am sa dau un 10+ pentru toate capitoleleTe pup Bryanna,îmi pare bine că t am cunoscut și sper sa ne mai vedem. 2 Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6863 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Disponibilă pentru programări😈💋💋Va puuupp😘😘 4 Link spre comentariu
geo2020 Reputație: 10 Postat Octombrie 11, 2020 Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Sunt grav bolnav trebuie sa ma programez...sper sa ma resuscitezi.. 1 Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6863 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Bryanna te rog incantane cu o poza din locatie.thxAm poze din locație puțin mai sus , te pup! Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6863 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Sunt grav bolnav trebuie sa ma programez...sper sa ma resuscitezi..Te aștept la cabinet :))) Link spre comentariu
geo2020 Reputație: 10 Postat Octombrie 11, 2020 Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Vin sigur,saptamana viitoare....daca mai esti? Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6863 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Data trecută când a fost la Mureș,nu am reușit să ajung la ea însă in seara asta mi a surâs norocul. Programare făcută pe watap,respectată ,Ba mai mult am ajuns mai repede și mă primit Intr o locatie foarte ok cunoscuta de altfel de mine fiind și la ață fata în locația aceasta.Am întâlnit o super fata tinerica,frumoasa,vorbăreață și foarte lipicioasă cu o atitudine proclient.Că servici am avut parte de mângâiere sărutări dulci și un oral de zile mari,nu știu să mai fi avut parte de așa ceva,apoi am trecut la un normal protejat unde imediat am terminat(pentru că asta sânt eu nu mă termin mai repede,păcat pentrucă la o așa fata frumoasă mi as fi dorit să mă bucur puțin mai mult de ea)Mă bucur că am avut plăcerea de a o întâlni și dacă îmi va surâde norocul de a mai mă sincroniza cu ea la o viitoare ieșire cu siguranță va fi preferata mea.Că și nota am sa dau un 10+ pentru toate capitoleleTe pup Bryanna,îmi pare bine că t am cunoscut și sper sa ne mai vedem. Mersi, te pup și te mai aștept pe la mine! Link spre comentariu
diabllo21 Reputație: 269 Postat Octombrie 11, 2020 Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Partajează Postat Octombrie 11, 2020 ...clipe minunate in compania acestei fiinte mirifice in aceasta seara , un trup senzual , perfect de a fi savurat cu placere . Un oral de vis , adanc cu atentie la periferie , urmat de un 69 cu o priveliste de vis , niste labii mari bune de luat in gura . Se uda natural tipa , sani frumosii numai buni de strans in palme si sarutat . Apoi montat prezervativul si urcat deasupra cu funduletul ei apetisant ....restul ramane intre noi . Fata merita fiecare minut cu ea si fiecare banut . PS ...si acolo in fata oglinzi vom continua cu ce mai trebuie . Te puup dulce 😘😘 2 Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6863 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2020 ...clipe minunate in compania acestei fiinte mirifice in aceasta seara , un trup senzual , perfect de a fi savurat cu placere . Un oral de vis , adanc cu atentie la periferie , urmat de un 69 cu o priveliste de vis , niste labii mari bune de luat in gura . Se uda natural tipa , sani frumosii numai buni de strans in palme si sarutat . Apoi montat prezervativul si urcat deasupra cu funduletul ei apetisant ....restul ramane intre noi . Fata merita fiecare minut cu ea si fiecare banut . PS ...si acolo in fata oglinzi vom continua cu ce mai trebuie . Te puup dulce Mulțumesc, te pup și te aștept la următoarea ședința :)) Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6863 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Buna dimineața dragilor 🤗🤗Din păcate astăzi mai am putine locuri disponibile!Va pup 💋 4 Link spre comentariu
mujex123 Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:IISUS Oras:IISUS Partajează Postat Octombrie 13, 2020 La Cluj cu costumatia de iepuras si asistenta cand vi? Link spre comentariu
-bojack- Reputație: 719 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:Hollywoo Oras:Hollywoo Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Aia dă iepuroaică i-a jmanglito un obsedat. Și eu eram curios de ea :( 1 Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6863 Postat Octombrie 14, 2020 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Disponibilă pentru programări....va puuup 💋💋 4 Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6863 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2020 Buna ziua tuturor, de mâine începând cu ora 17:00 voi fi disponibilă pentru programări la voi in orașâ—ï¸ðŸ¤—Rog ca programările sa fie făcute doar prin: wapp,sms sau P.M.!!Va pup și va aștept cu drag 💋💋💋 1 Link spre comentariu
falala77 Reputație: 86 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Partajează Postat Octombrie 28, 2020 Buna ziua tuturor, de mâine începând cu ora 17:00 voi fi disponibilă pentru programări la voi in orașâ—ï¸ðŸ¤—Rog ca programările sa fie făcute doar prin: wapp,sms sau P.M.!!Va pup și va aștept cu drag 💋💋💋Super, chiar speram să te mai întorci...:) Link spre comentariu
matei1477 Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 BunaCeva poze noi? Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 BunaCeva poze noi?Fără supărare colegu dar fata chiar are poze recente și chiar din locație. Du-te și convinge-te și îți garantez că nu o sa-ti pară rău!Mie îmi pare rău că din cauza problemelor cu forumul au dispărut anumite recenzii despre fată și inclusiv a mea dar promit că voi reveni cu alta după ce o revizitez. Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6863 Postat Octombrie 29, 2020 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Hello tuturor, am ajus la voi in orașâ—ï¸ðŸ¤—Voi reveni și cu ceva poze noi chiar din locațieâ—ï¸Va pup și va aștept cu drag 😈💋 4 Link spre comentariu
geo2020 Reputație: 10 Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Bine ai revenit frumoaso,sper sa stai cat mai mult la noi 1 Link spre comentariu
diabllo21 Reputație: 269 Postat Octombrie 29, 2020 Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Partajează Postat Octombrie 29, 2020 ....bine ai revenit Bryanna , si sa ai o sedere placuta draga vecina 😜...si ne vom revedea cu drag 🤗😘 1 Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6863 Postat Octombrie 30, 2020 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Bine ai revenit frumoaso,sper sa stai cat mai mult la noi....bine ai revenit Bryanna , si sa ai o sedere placuta draga vecina ...si ne vom revedea cu drag Mulțumesc mult, va puuuppp!!!❗❗Disponibilă pentru programări ❗❗ Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6863 Postat Octombrie 31, 2020 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Bună dimineața, dragilorâ—ï¸â—ï¸Disponibilă pentru programăriâ—ï¸Va puuup💋💋😈 2 Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 49674 Postat Octombrie 31, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Neata si tie Bryana😂te pwp💋 3 Link spre comentariu
kitkit Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2020 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Un link va rog? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum