Sari la conținut

Bancuri...daca aveti chef sa radeti..molipsiti si pe altii..!

Postări Recomandate

• Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

Pentru relaxare :

1. Profesoara le explica la scoala copiilor : - SIDA se poate lua in relatia ea-el, ea-ea, sau el-el . Bula : -Doamna profesoara, in relatia eu-eu exista vreun risc ?

2. O blonda la sex shop: - Aveti vibratoare? - Da, pe raftul al 2-lea de jos. - Il vreau pe ala mare si rosu ! - Imi cer scuze, domnisoara, dar extinctorul nu este de vanzare!

3. Bula o intreaba pe mama sa: - Mama de ce in fiecare noapte stai pe tata? Mama raspunde: - Ca sa il desumflu. Bula: Degeaba o faci pentru ca vine o prietena de-a ta, se aseaza in genunchi si il umfla la loc.

4. Doua doamne elegante: -Auzi, draga, cica acum e la moda sa faci sex in ureche. -Esti nebuna?! Dar e periculos. Daca ramai surda? -Poftiiim? Da' ce, pana acum ai ramas muta?

5. - Trebuie sa te avertizez ca sotul meu se intoarce in 30 de minute. - Dar eu nu fac nimic neonorabil! - Tocmai asta este... Iar timpul trece.

6. - Alo! Madam Popescu, sotul meu e la tine? - Sotul tau? Ce sa caute el la mine, draga? - Pai, a spus ca se duce la curve...

7. Ora de matematica. Profesorul spune: - Maine dam un mic test! Nu admit nici un absent indiferent ce motiv aveți. Un elev intreaba: - Putem lipsi daca suntem extenuati de la sex? Profesorul raspunde: - Nu, pentru ca poti scrie si cu mana cealalta!

8. Banana si vibratorul stau pe marginea noptierei in asteptare sa le vina randul. Banana zice: - E prima oara pentru tine? Vibratorul: -Nu. Banana: -Atunci nu mai tremura asa, ca ma sperii si pe mine!

9. O fetita se uita pe gaura cheii in camera parintilor. La un moment dat ea spune: "Si cand te gandesti ca pe mine vor sa ma duca la psihiatru pentru ca-mi sug degetul!"

10. Un tip se duce la o prostituata. Dupa ce termina, pleaca si din usa ii spune tipei: - Ti-am dat bani falsi! Zambind, prostituata raspunde: - Sa fii tu sanatos.....!!!

11. O doamnă se duce la medicul ginecolog. Începe medicul să o consulte şi la un moment dat sună telefonul. Cu o mână în “problema” doamnei, cu cealaltă pe telefonul mobil, începe să poarte o discuţie cu soţia, gesticulând în acelaşi timp cu mâna “ocupată”: - Da dragă, o iei prima la stânga, apoi faci sensul giratoriu, a doua la dreapta şi apoi o ţii tot înainte. Înainte dragă, ai înţeles, tooot înainte . Şi apoi închide telefonul. La care pacienta, cu faţa roşie de emoţie şi transpirată toată, îi spune medicului: - Domnu’ doctor, vă supăraţi dacă vă rog să mai repetaţi încă o data adresa, însă de data asta să mai treceţi prin doua, trei sensuri giratorii?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...